Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

dayanarae excelent! Cred insa ca in Ro nu vine asa repede tehnologia... Slava DOmnului sa nu fie probleme!
freedelia sa va fie de bine papica! Eu sper sa fie mai usoara cezariana 2, ca prima a fost horror. NU taietura in sine cat starea de rau de la anestezie si lipsa mea de calciu
rebiana orez prajit??? q prima oara cand aud! pofta buna..

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Fetelor ce harnice sunteti, ma luase o foame cand am citit de ciorbe acre, galuste cu prune, gris cu lapte, orez spaniol si alte bunatati. o sa incerc sa imi prepar si eu cate ceva in weekend, seara cand ajung de la servici nu prea mai am chef de gatit.

mi-au sosit o parte din rezultate de la DT, pliul ala nucal sau cum s-o numi e de 1.2 (cm presupun) mi-a zis doctorul ca e in graficul normal. mai trebuie sa imi vina rezultatele de la analiza de sange.
si dupa morfofetala mi-a avansat data nasterii de la 26 martie la 18 martie, zicea doctorul ca nu prea iese la socoteala cu data ultimei mestruatii... eu i-am zis ca sunt sigura de data menstruatiei pt ca imi notez mereu in agenda. poate ca am ovulatia mai repede decat alte femei, cine stie. urmatorul ecograf o sa il am in jur de 4 noiembrie asa ca pana atunci nu voi stii daca e fata sau baiat, si mai e asa de mult pana atunci...
va urez o zi buna tuturor. pupici

Ina 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna fetelor!
Revin si eu. Nu am reusit sa va citesc zilele astea. De luni sunt teoretic internata in spital, practic merg dimineata la perfuzii si stau pana pe la 14. Mai merg pana vineri. Ma simtt mult mai bine, mi-e inca destul de greata , dar nu am mai vomitat. Am fost nevoita sa merg, de fapt sotul m-a tot batut la cap sa merg, eram deja deshidratata, o leguma. Saptamana trecuta a fost infioratoare pt. mine, iar in weekend am varsat non-stop, asa ca luni abia au reusit sa-mi puna branula. Sper ca de acum sa nu mai fie asa de rau. Vineri implinesc 12 saptamani, desi daca ma gandesc la Freedelia ma apuca spaima.

Si fetelor nu va mai stresati atat cu testele astea gen triplu test. Ele furnizeaza un raspuns gen statistica, e doar o probabilitate. Eu nu-mi fac teste din astea, sunt si tanara, dar daca Doamne fereste bebele meu are ceva e tot al meu si nu as interveni cu nimic. Pai ce, daca bebele mai mare de acasa se imbolnaveste de vreo boala mai grava(Doamne fereste!) atunci facem ceva sa scapam de el ca "sa nu se chinuie" ? Ma rog eu sunt de-aia impotriva avorturilor de orice fel, nu vreau sa supar pe nimeni, doar ca pe mine ma ingrozeste gandul.

Mihaela11+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Cenia - ce supriza !!! ma bucur tare sa mai gasesc pe cineva cunoscut aici
Sarcina usoara si bebe sanatos! inca putin si era tot pe 9 aprilie, sarbatoreati la triplu !
Nu stiu ce sa spun cu preeclampsia, eu am alte "bucurii" , dar sper sa ajungem cu bine la termen.

Andra_s - n-am stiut ca si tu ai placenta jos inserata. Tie ce ti-a spus medicul? si cum te simti?

Oana - multumesc, deja i-am anuntat azi ca nu ma duc cu ei in training. Clar nu are nici un rost sa-mi risc sanatatea si viata copilului. Acum sa vad cum o sa se rezolve.

Dayanara - multa sanatate si tie!
Chiar ma intrebam cand o sa apara un "upgrade" la amniocenteza, fara intepaturi si risc de pierdere a sarcinii. Dar zici ca intra de-abia pe la sfarsitul anului?
Oricum, pana ajunge in Romania...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

laura, orezul il prajesti pana capata culoare apoi il gatesti, fierbi cu ce vrei, cu legume sau fara

andira , multumesc

mihaela imi pare rau ca a trebuit sa stai pe la spital, dar totusi sper sa.ti treaca in curand greturile, ca esti destul de avansata in sarcina

ina, poate ca bebe e mai maricel, si de aia a iesit data nasterii mai devreme

grisul meu cu lapte a iesit ca un tort, adica poti sa.l tai felii :))
si am mai ars si cratita, totusi e un gris bun, ca avand in vedere ca nu a fiert nici 10 minute, nu se simte si e destul de comestibil cel putin ca sa.mi fac pofta, e cam ca o mamaliga cand se va raci sigur va deveni caramida :))

roxana 11+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Am tras cu ochiul la vecinele de odisee (mai-iunie) si m-am bucurat sa vad ca discordia este din nou insarcinata! Sa-i dea Dumnezeu o sarcina dusa la termen sau cat mai aproape de termen!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lindal

Am si eu o intrebare pentru fetele mai avansate cu sarcina, sau care mai au copii: exista anumite momente cand trebuie facute anumite masuratori si ecografii, si cand anume, adica la cate saptamani? Eu am facut doar 1 eco de "constatare" la 6 saptamani. Ce urmeaza? Dr. m-a chemat dupa 1 luna si jum, deci pe la 12-13 sapt, pt consultatie, nu a zis eco, insa eu as vrea sa merg in sapt. 11 la un ecograf sa vad si eu ce se intampla in burtica. Totusi daca imi face si el eco la 12 sapt, atunci mai astept, nu-i bai, insa vreau sa stiu care e "programul" de urmat, ca va tot aud cu masurarea translucentei nucale, cu morfofetala, etc si eu nu stiu care e treaba cu ele.
Va multumesc si va pup

9+

sa-ti spun cum mi-am facut programarile eu. prima eco am facut-o pe la 5sapt, apoi am mai facut una pe la 7 sapt, sa-i aud inimioara.
urmatorele sunt:
sapt 14 - morfo de trim I
sapt 23 - morfo de trim II
sapt 31 - morfo de trim III

la sarcina anterioara cam in aceleasi perioade am facut eco, acum doar am copiat. si mi-am facut programarile inca de acum 1 luna, tocmai pt ca vroiam sa prind loc la Herghelegiu si Iosup.

pupici burticii

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 11+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Lindal - pot sa-ti spun ca eu ma duc la eco si analiza de sange in sapt 12, pentru dublu test.
In rest, nu mai stiu ce ecografii se fac in trim I (vad ca ti-a raspuns oricum Nemary), o tin minte pe cea din trm II, de la 22-24 saptamani.

Dar medicul tau nu ti-a spus cand / ce sa faci? E cam de datoria lui.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Mihaela, saraca de tine stiu cum e cu perfuziile, la cate am avut, zici ca sunt heroin addict daca te uiti la mainile si bratele mele. Dar acum chiar cred ca e spre bine -- Doamne-ajuta! Si sa stii ca nu e musai sa te tina 15 saptamani ca pe mine, de exemplu la sarcina a doua tin minte ca de la 10 saptamani nu am mai fost la spital. Dar rau tot imi era, stateam mai mult in pat, insa nu asa de rau ca de data asta, nici atat de mult timp. sa fii bine cat de curand.

Laura, cred ca depinde foarte mult de felul anesteziei cat de repede te refaci. Eu la a doua, am facut cezariana cu epidurala si mi-au inhectat morfina in epidurala cand au terminat si vreau sa iti spun ca am avut o refacere extrem de rapida -- la vreo 10 orea ma miscam deha si fara pic de durere, normal.

Si pentru cele care nu stiti, vitaminele fac greturile mai puternice, nici gand sa va simtiti mai bine de la ele.

Va pup, dar mai stau pe-aici, ca doar am dormit pana la 12 jumate azi

15+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Servus fetele!

Eu am niste zile groaznice la serviciu, va citrsc seara, dar pana sa raspund mi se face somn.

Vreau sa urez si eu La multi ani!! pentru Ate!(scuze de intarziere).

Mami noi suntem alaturi de tine si suntem convinse ca totul va fi bine.

Fetele, nu pot nominaliza, ca is tare obosita.
Sper sa imi revin si eu de saptamana urmatoare.

Pupici la toate fetele.

Oana 16+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput