Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 10
ellanik spune:
Am uitat sa va spun ca ieri mi-am facut pernuta de dormit sub forma de sul...de-aceea care se pune intre picioare si care sustine si burtica.Decat sa dau banii pe ea...si-asa stau acasa...imi fac de lucru.Mi-a mai venit o idee.Sa tricotez un sac de dormit captusit cu finet .Ma gandeam sa fie cu dungi colorate si in mijloc sa cos cu fir colorat numele lui bebe sau ceva haios sau o casuta, o ciupercuta ceva.Ce sa fac daca stau acasa si nu am ce face!!!![]()
http://www.mothercare.com/Dream-Genii-pregnancy-feeding-support/dp/B0011EV79C/sr=1-6/qid=1253126524/ref=sr_1_6/276-6396982-3301659?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=79267031&mcb=core
Asta e modelul de perna.![]()
15+
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
ellanik spune:
Aleesico deci ...e vorba de o zi mai inainte..importanta e ziua ovulatiei.Daca ai ovulat pe 15 sa zicem ca aia e data conceptiei si pana la implantare dureaza 6-7 zile deci daca facem un calcul ar fi pana pe 21-22 adik luni-marti.Pana incepe embrionul sa elibereze hormonul de sarcina HCG mai dureaza vreo 2-3 zile.Daca CM tau este de 28-29 de zile ar insemna sa iti vina pe 27-28 sept.Teoretic la 2-3 zile de intarziere poate fi detectat hormonul de un test de urina.Mai ai putin rabdarica si cand faci testul ia un SureCheck sau ClearBlue.NU BARZA!!!! Hai ca mai ai putin.SFAT: incearca sa iti distragi gandurile de la asta pt ca stresul de orice gen face rau.Hai curaj!
15+
dayanara spune:
alesico eu sper sa fi ramas, felicitari!
editez: mi se pare foarte buna ideea cu chatul, ella
roxana
11+ si
ivan (2.12.2006)
ellanik spune:
Pai,hai!Treci la aparat!
15+
aleesicoo spune:
multumesc mult fetelor.....sa dea DD sa vad si eu 2 liniute

HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
atb spune:
Sal'tare fetele! In sfarsit am apucat si eu sa deschid calculatorul dupa ce a adormit fii'miu, de obicei il pun pe el sa doarma pe la 10 si ma intind "putin" in pat, dar apoi adorm si eu, sunt rupta de oboseala seara, alta data stateam pe net pana la 1-2 noaptea.
Ate, cu intarzierea de rigoare, LA MULTI ANI!!!, sa fii fericita si iubita, sa ai o sarcina usoara pana la termen si sa-ti dea DD un bebe sanatos si cuminte!
Mihaelagrosan, imi pare tare rau pentru perioada nasola prin care treci, pup fata sa te simti mai bine! 
Oanka, ceea ce descrii tu acolo nu e cumva balonare de la gaze? Eu am patit dar nu chiar asa da grav incat sa nu pot dormi. Si tin minte ca la prima sarcina simteam cum ma arde in cosul pieptului, chiar sub sani, si ma manca pielea acolo, ma scarpinam intr-una.
Ce ma enerveaza reclama asta!!!!!
Haloooo, administratorii, nu ne mai chinuiti va rugam cu chestii de-astea, uite, la noi in Cluj nici macar n-avem magazinul respectiv, asa ca de ce trebuie sa suport reclama asta la fiecare pagina?
Adriana
13+
mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
atb spune:
Aleesicoo, tinem pumnii sa fie bebe!!!!
Ellanik, sa-ti folosesti sanatoasa pernuta, eu momentan cand dorm strang intre picioare o patura mai groasa facuta sul.![]()
Adriana
13+
mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
cenia spune:
Salut
Adira: ma bucur ca ti-ai amintit de mine! si de faptul ca am nascut copilul de ziua mea de nastere! hi hi! al doilea trebuia sa il nasc in mai dar mi-a indus nasterea dr mai devreme din cauza preeclamsiei. deci tot in aprilie. al treilea ar fi in 2 aprilie dar nu sta el atita la caldura, iese mai repede!
Eu am facut paste cu nuca si zahar.
Cenia 12 sapt + David 09.04.05 si Naomi 28.04.2008
freedelia spune:
Neatza fetelor!!!! Azi ma simt suficient de bine sa duc eu copiii la scoala!!!! Apoi ma voi trata singura cu un breakfast undeva... o dimineata linistita! Va pup!
Ellanika, daca mi-ai scrie pas cu pas cum sa fac ciorba, ti-as fi profund recunoscatoare. Asa, cu multe legume, groasa, si acra. Vai ce pofta imi eeee!!!!
Atb, puiul tau e nascut de ziua mea 
Cenia, ar fi dragut sa fie toti in Aprilie -- la mine ar trebui sa fie toti in Martie, daca nu trebuie sa nasc mai devreme din cine stie ce cauza.
Va pup si ma duc s-o imbrac pe donsoara, ca frati-su s-a imbracat singur.
15+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
castelanaC spune:
Buna dimineata fetelor, burticilor!
m-am trezit de dimineata, m-am spalat pe ochi pe fata si apoi da-i la cetanie... dar scrieti frate, romancierelor.
Eu sunt unh pi (de fapt tare de tot) suparata cu mama mea, e din nou in spital si situatia se vede nu mai are scapare, iesire.
E un pic dificil acum dar ...asa-i in tenis, o mai iei, o mai dai... acum se pare sunt la serviciul de primire..ca nu stiu cine l-a mai inventat si pe asta..
Distanta si neputinta de a zbura acum acasa ma distruge (am vb ieri la tel cu dr meu si mi-a zis ca el nu-mi recomanda un asa zbor lung si mai ales pentru o situatie strasanta...) si stau dimineata pana la pranz, cand e ora buna de sunat acasa, in fierbere pana pot sa o aud pe mama vorbind, pe tata care nu se mai opreste din plans de data asta.., sa stiu cum a trecut peste noapte, etc,etc, etc, asta e, e inca o sinusoida a vietii, ca multe altele ce-au fost si ce-or sa mai vina!
al meu bebe e cuminte si ma sustine "tare ca fularul vara", bine ca ma ajuta sa ma ia somnul si asa macar nu "belesc" ochii pe pereti ca in trecut. Deci noi suntem bine, puternici, pregatiti sa infruntam surprizele vietii!
va pup si voi stai linistite si aveti grija de burtici si de bebici!
va pup si o zi buna!!!
castelana fericita
11+