Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

am fost sa.mi iau lapte, mai tarziu ma apuc de gris, sa vedem ce iese

babyangel merci de reteta

am citit o stire foarte imbucuratoare, aici incep sa inocuiasca amniocenteza cu o analizasimpla de sange, si rezultatul este la fel de fiabil, problema e ca nu stiu daca o sa inceapa asa devreme, dar pana la sfarsitul anului asa se spera, nu stiu daca eu apuc dar oricum ma bucur, pt ca amnio e totusi o metoda invaziva cu risc

roxana 11+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

uitasem sa schimb semnatura

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

ate_09 LA MULTI ANI (scuze pt intarziere)!! Sa fii sanatoasa si implinita!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

dayanara, freedelia, ioanact merci fetele de raspuns...adevarul e ca nu ne putem feri mereu sa-i ridicam, asta e...
dayanara oare e posibil ca din analizele de sange sa obtina info suta la suta legat de bb?? ar fi super...

Buna treaba cu concursul asta de retete de pe forum mereu am probleme ca nu stiu ce sa mai gatesc...uuuoooof!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Salutare!
Vad ca azi este zi de gris cu lapte. Eu ieri am mancat fidea cu lapte, nu mai mancasem din copilarie. A fost buna.
Azi ma doare iar capul, daca nu dorm cand mi-e somn, pe la 1 , ma ia durerea de cap.
Roxana ar fi super sa se inlucuiasca aminocentoza cu o analiza de sange
NU mai stiu ce vroiam sa spun si cui. Nu functionez normal cand ma doare capul. Revin mai tarziu...
pe toate!

Denisa, 11 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

laura nici amnio nu e 100% e 99 sau 98 ceva de genul asta
testul asta a inceput in state, iar acum a ajuns si aici, dar investitia a fost enorma, doar laboratoarele dintr.un spital de stat din valencia au costat vreo 6 milioane de dolari, si abia spre sfarsitul anului incepe sa se puna in practica, dar pana se extinde ca sa acopere toata tara mai e

Mergi la inceput

Eu nu ma incumet sa gatesc cine stie ce... nu suport nici miros si nici gust insa pentru astazi am in program orez spaniol. Orezul gatit e f bine tolerat de mofturile mele culinare din timpul acestei sarcini. Abia astept momentul sa gatesc tot ce preiau de aici ca informatii..

Mergi la inceput

rebiana, faci paella sau orez din asta alb simplu, nu foarte fiert deloc zemos?
in cate luni esti ca.s curioasa si nu vad la semnatura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

rebiana, faci paella sau orez din asta alb simplu, nu foarte fiert deloc zemos?
in cate luni esti ca.s curioasa si nu vad la semnatura

Rox, nu fac paella ci orez din acela pe care-l prajesti pana devine auriu si dupa asta il prepari (ceapa, ardei, rosii, supa de pui, condimente). Asa-i nu e prea zemos dar asa mult imi place! De paella cu pui nu mai zic
Eu-s in sapt 13 si-astept parca din zi in zi sa-mi treaca starile astea... ma cert cu wc-ul zilnic
lui Ivan si lui mami, sa se duca un pic si la bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Stefi, dupa a doua cezariana m-am refacut mai repede si mai usor ca dupa prima, pe bune. Acum, cum vor fi 4 ani de la a doua cezariana, sansele de complicatii la o nastere naturala sunt minime, dar nu stiu, ma mai gandesc daca vreau sa incerc sau nu. La a doua eram hotarata, nici nu imi puneam problema unei cezariene programate, dar acum m-am mai lenevit... mai e timp sa ne gandim si razgandim...

Happyjoy, pe TOATE medicamentele scrie ca nu sunt recomandate in sarcina. Ei scriu asta ca sa nu fie dati in judecata. Cauta pe internet si vezi ce si cum.

Am fost si am mancat cu totii, copiii au alergat, s-au jucat, acum cred ca adorm imediat ce ii punem in pat.

Va pup, poate mai vorbim mai incolo.

15+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput