Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 6
freedelia spune:
Gata, am facut dus, m-am spalat pe cap... a fost groznic
Ma pufneste si rasul ca vorbesc ca o nespalata din aia jegoasa care se spala din an in paste si ii place sa stea murdara. Offf, ce-am ajuns...
Acum stau si astept sa vina copiii de la scoala si mananc un ananas. Cred ca il mananc pe tot daca imi pun capul cu el. Numai ca ma cam ustura limba ![]()
Eu il tineam pe John in brate cand eram gravida data trecuta si daca v-ati uitat la pozele pe care le-am adaugat zilele trecute, ati vazut ce mare era (e o poza cu el de la botezul lui Jodie, facut la fix o luna). Acum abia ma tarai, nu pot sa ma tin nici pe mine bine, dar cand ma mai pun pe picioare am sa ii iau in brate. NU sa ii car, dar asa, sa ii iau un pic nu ma dau in laturi.
15+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
babyangel spune:
Dayanara, iti trimit mai jos o reteta buna, doar ca eu pun numai zahar pudra vanilat ca ii da o aroma mai buna, si il ornam cu dulceata de maciese care este acrisoara!
Ingrediente:
5 cani lapte; 1 cana gris; 5 linguri zahar; 1 zahar vanilat, coaja de lamaie.
Mod de preparare:
Se pune la fiert laptele cu zaharul si vanilia. Cand clocoteste se pune in ploaie grisul si se amesteca repede ca sa nu faca cocoloase. Se lasa la foc mic 15-20 minute, amestecand continuu pana cand se ingroasa. Se pune si coaja de lamaie
Se poate servi cald sau rece, eventual cu sirop si boabe de visine din dulceata, sau rasturnat din forme rotunde si pudrat cu scortisoara sau cacao
E delicios!
Anca
15+cu Tereza Martina si mami de
Lucas
ate_09 spune:
vai babyangel m-ai dat gata cu reteta de gris!!!!!!!! 

Deja stiu ce-o sa mananc diseara cand ajung acasa
briza_marii, reallaura - multumesc din suflet pt urari!!! Sa dea DD sa avem cu toatele sarcini usoare si bebici sanatosi!! 
asteptam un
15+ Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
http://athena1509.hi5.com - poze
stefimic spune:
salut burticute,
incerc sa tin si eu pasul cu voi dar mai greut ca noi am inceput gradinita si am stat destul de stresata desi copilul nu a plans si a fost destul de cuminte.
am vazut ca tot vorbiti si diversificati subiectele asa incat o sa incerc sa raspund si eu la ceea ce ma pricep cat de cat.
CENIA eu am avut tensiunea mare la prima sarcina(14 cu 10) si am avut tratament cu ASPENTER si tensiunea supravegheata mai des, dar nu au fost probleme, sper ca de data asta sa nu mai am probleme si sa ramana asa, atunci mi-a spus dr sa avit sa mananc sarat, sa nu iau mult in greutate si sa am grija sa-mi masor tensiunea.
LINDAL eu am facut o echo la 8 saptamani ca sa vedem cum s-a fixat sarcina, iar morfologia de trim 1 se face intre 12 si 16 saptamani, iar pentru cea de trim 2 mi-a zis sa vin intre 22 si 24 de saptamani.
apoi vom mai face echo dar asa ca sa vedem ce face bebe.
FREDELIA cred ca ai mare curaj sa te gandesti la o nastere normala dupa 2 cezariene, si pe mine ma batea gandul acum desi eu am decat o cezariana, dar m-am razgandit ca am zis sa nu aiba bebelina probleme.
cum este dupa a 2-a cezariana?
fetele ma duc sa gatesc ceva ca stau degeaba si butonez calculatorul si acum se face 3 si trebuie sa ma pregatesc sa iau gaza de la gradi.
fac o ciorbita de dovlecei si cartofi prajiti ciu salata(la asta am poftit eu)
.
o zi buna dar am sa mai revin.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
17+
IOANA
GabyHila spune:
Ciorba de dovlecei? E clara sau cu cu ceva drsatura de smantana?
Daca e cu smantana pui te rog reteta?
Intre timp ma duc sa imi fac gris:) dar mi se apre mult 15-20 min la foc. eu il las pana se ingroasa mediu si sting focul. in 5 min e beton armat:)
Dayanara pofta buna!
Bebe in 16 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com
babyangel spune:
Gaby eu in general il las la foc foarte mic cam 10 minute din momentul in care fierbe...
Dar reteta originala era cu 20...nici eu nu am rabdare sa stau langa el si sa amestec 20 minute..Probabil ca daca ai plita electrica si nu aragaz cu flacara , il poti lasa 20 minute
Anca
15+cu Tereza Martina si mami de
Lucas
Ioanact spune:
Buna, burtici!
ate_09 multumim pt cafeluta
, tare buna e.
happymum
Asa e, ieri nu am reusit sa va sciu, am reusit insa sa va citesc .
Am avut un pic de treaba: 
(lucrurile Ioanei si perdele), asta cat a dormit Ioana (10:30-12), apoi m-am jucat cu ea pana pe la 15 cand a adormit iar si at am dormit toti 3 (si tati)
, pana la 17, apoi am iesit afara. Seara cand am ajuns in fata calc, am reusit sa citesc, dar eram obosita sa m scriu.
Am citit de mami25_7 ca e ingrijorata ca i-a iesit rezultatul testului TT cu risc crescut de 1 la 164. Iti zic si eu cum au spus si fetele nu ai de ce sa iti faci griji, e vb de 164, printre care te poti numara si tu, si pana la urma rezultatul e o statistica. Stai linitita si ai sa vezi ca totul va fi bine!
Iti m spun ceva: banuiesc ca acest copil e dorit, si daca vrei sa se nasca, CREDE ca se va naste sanatos si Dumnezeu vi-l va da.
Ne vom
pt tine sa fie totul bine.
cenia am vazut filmuletul cu avortul. Sunt intru totul de acord cu tine, nu voi face pt nimic in lume avort. Avortul e o crima.
castelanaC ce bine e de tine, dormi pana la ce ora vrei. Ce as m fi dormit si eu dimineata, dar m-a trezit Ioana la 7:30-8, si dupa aceia nu m pot sa dorm, m prind cate un somn pe zi cand doarme ea.
Fetelor, care sunteti la prima sarcina, bucurati-va ca puteti dormi pana la ce ora vreti.. ca dupa aceia, m greu.![]()
Reallaura si eu o m ridic pe Ioana, numai cand este nevoie: urcat in tricicleta, cand o asez pe scaun pt a maca, cand o pun in pat (patul mare) pt a o schimba + pampers-ul , incerc sa nu o ridic prea mult, cu toate ca imi vina sa o m i-au si in brate, sa o mananc toata. ![]()
babyangel mi-ai facut si mie
, cu laptele cu gris.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
9+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
Ioanact spune:
ate_09 LA MULTI ANI! (pt ziua de ieri)
Sa fii sanatoasa si sa nasti un bebe sanatos!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
9+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
jeni_h spune:
Buna ziua dragelor,
eu sunt mai intarziata, vad ca ati fost tare vrednicute.
Ate, La multi ani, sa fi fericita si tot ce-ti doresti tu sa ti se indeplineasca !!!
Eu nu stu ce am, dar de ieri am inceput sa mananc de parca n-am mai vazut mancare in viata mea. Aseara pe la 11 am dat iama in frigider. Rade Maso al meu de mine si imi zice sa mai respir un pic si ca nu-mi ia nimeni mancarea
. Intr-adevar, lunile astea n-am prea mancat dar eu de fel nu eram o gurmanda. La mine de abia acum incep poftele. Am scapat de greturi si acum da-i cu mancare.
Hai ca ma intind cu srisul cat o zi lunga de post.
Va pup pe toate si merg sa dau o tura pe la frigider sa vad ce mananc sau ce fac de mancare pt diseara.
15+
happyjoy spune:
Dragi mamici, imi pare tare bine sa vad ca aproape toate ati scapat de greturi.
Eu in continuare am greturi, dureri de cap si stari de sfarseala desi iau 2 elevit pe zi.
E bine ca din medical am putut sa intru in concediu de
odihna ca altfel nu stiu ce ma facem. Nici afara nu pot iesi mi-e rau de la mirosuri.
Pana si de la fructe mi-e rau. De mancat mananc paine, cartofi mai greu sana sau branza. Sper totusi sa treaca toate dupa 14 saptamani.
Am vrut sa iau batonul mentolat de care ziceati pt dureri de cap dar am vazut ca e contraindicat in sarcina. Dar poate am nimerit eu unul aiurea. Poate imi puteti da voi mai multe detalii.
Am citit ca o mamica vrea sa faca masaj limfatic - stiam ca nu e ok ... Doar masajul special pt gravide e permis.
Va pup pe toate
voi imi faceti zilele mai usoare
.
12 +