Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Anca, si eu ma gandeam zilele astea daca nu ar fi mai bine daca nu as face TT, ca oricum o sa iasa rezultatele proaste din cauza varstei.
cat despre pofte, am observat ca nici eu nu mai poftesc ca in primele saptamani si nici nu mai mananc tot timpul.

Vladimirescu, ma bucur mult ca ai reusit sa prinzi loc si sa faci eco la Herghelegiu. si eu am fost la el in sarcina trecuta si am reusit sa-mi fac programare la el pt morfo de trim.2 si 3

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 11+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Nu m-am mai dus sa mananc nimic -- am mancat o conserva de fasole iahnie luata din Romania si una de sfecla rosie. A fost foarte bun, acum abia ma pot misca. Ma gandesc sa ma culc la loc

Nu stiu daca am mai scris, dar eu am mari probleme cu spalatul de cand sunt gravida -- nu suport apa. Asa ca zilnic la sterg cu servetele umede peste tot iar la cateva zile dupa ore intregi de auto-sugestie la greu ca o sa fie bine, fac un dus scurt nu de alta, dar trebuie sa ma spal pe cap. Grea de tot viata de gravida pentru mine...

Va pup si ma duc sa dau tarcoale baii ca tre sa ma spal pana vin copiii acasa...

15+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Eu ca de obicei, sunt iar pe fuga....Sincer nu ma vait ca avem de lucru, ca dupa 2 luni de vegetat in care mi s-a atrofiat neuronu', chiar ca imi prinde bine nitica agitatie. Ce imi pare rau, e, ca nu apuc sa va citesc decat asa in mare mare viteza.
Freedelia mi-ai inseninat ziua cu mesajul tau ca vrei afara la papa. Daca ai sti ce m-am bucurat, sa vad ca iti e mai bine...
Ate La multi ani (cu o mica intarziere ). Sa fiti sanatosi si fericiti.
Pup si am fugit!

9+

Mergi la inceput

Na, ca ti-am inseninat ziua dar nu m-am mai dus. Sper sa mergem cu totii la dinner cand vine Coleman cu copiii de la scoala. CA ii aduce la 4 si sper sa il inbrobodesc sa nu se mai intoarca la birou si sa iesim la masa...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata burtici

Vladimirescu wow, ce ma bucur draga mea ca ti-ai facut pofta...eu inca nu, am fost cu tot felul de treburi, nu am apucat sa cumpar prune...dar cred ca aterizez direct in piata!!
Lindal e recomandat sa faci DT intre sapt 11-13 si TT intre 16-18 pentru masurarea riscului de Sindrom Down si trisomie 18. Chestia e ca e un test de risc cu risc mare - 70 %, amniocenteza fiind cea mai sigura metoda de depistare a eventualelor probleme.
Se mai fac si morfofetalele - parca la 16 si 25 s, fetele cu experienta, sper ca nu ma inseala memoria! Sunt de acord cu asta pentru ca sunt eventuale afectiuni care depistate pot fi tratate din burtica..
mami-25 imi pare rau de rezultatul pe care l-ai obtinut, dar repet ce au spus celelalte fete: nu e cazul sa disperi. Roaga-te la Dumnezeu sa fie bine si va fi bine! Nici eu nu sunt de acord cu intreruperile de sarcina, mai ales ca toate testele astea sunt nesigure...
cenia uitasem ca ai avut preeclampsie la sarcinile anterioare...ooof, poate scapi de data asta... mi se pare ca nu ai cum sa eviti, poti doar sa monitorizezi permanent... oricum...important e ca bb sa fie bine si daca e frumos ca primii doi merita!
Ate cu scuzele de rigoare pentru intarziere, eu n-am intrat ieri ca am fost mai belalie!! Sa ai o sarcina usoara in continuare si un bb ca in visele tale!
Freedelia eu te admir ca treci de toate greturile astea si ca esti dispusa sa nasti natural la a doua cezariana...wow! Mie imi e frica... E bine insa ca se pot face mai multe cezariene, asta e o veste buna. Auzisem si eu ca ar fi ok, dar uite exemplul concret: Tu.
Voiam sa te intreb cat ai slabit de la greturile astea?

Eu l-am cam tinut in brate pe Mirci si asa m-a durut burta ieri si azi dimineata, sper sa fie ok. Banuiesc ca nu sunt singura mamica cu 2 bebei care trebuie sa ridice un copil.. dar asa ma streseaza uneori!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 7+

Mergi la inceput

Laura -- nu ar fi a doua ci a treia cezariana si inca nu stiu daca am sa incerc natural sau nu. Mai am timp sa ma gandesc. Cat despre slabit, nu nu mai ca nu am slabit, ba chiar am luat cateva kg de cand am ramas si sincer nu pot sa inteleg cum e pozibil. Probabil ca fiindu-mi atat de rau am mancat ce intra, si in mult cazuri a fost mancare cu multi carbohidrati -- mamaliga, covrigei, biscuiti, paine prajita. Am mancat si dulciuri in zilele in care puteam, fructe multe, cel putin Romania mancam 5 piersici pe zi pe putin. Cat am putut lua medicamentul acela intravenos, nu vomitam decat rar, ala oprea vomitatul, insa greturile parca erau si mai nasoale atunci cand nu puteam vomita. In fine -- sper ca e pe terminate perioada asta.

Cenia, preeclampsia e periculoasa insa nici eu nu stiu cum sau daca poate fi evitata. Dar din cate stiu, cu monitorizare stricta, e ok. POate scapi de data asta...

Pupici...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Vad ca vorbiti de ciorbite acre..yammy, yammy..dar pana la pranz, va invit la o cana de lapte cu paine prajita , cu unt si dulceata...
Asta am mancat eu acuma, si mi-am adus aminte de vremurile copilarieiEra una din variantele de mic dejun inainte de scoala...
Si ne mai dadea mama ceai cu miere si lamaie cu paine cu branza topita

Anca
15+cu Tereza Martina si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Laura -- nu ar fi a doua ci a treia cezariana si inca nu stiu daca am sa incerc natural sau nu. Mai am timp sa ma gandesc. Cat despre slabit, nu nu mai ca nu am slabit, ba chiar am luat cateva kg de cand am ramas si sincer nu pot sa inteleg cum e pozibil. Probabil ca fiindu-mi atat de rau am mancat ce intra, si in mult cazuri a fost mancare cu multi carbohidrati -- mamaliga, covrigei, biscuiti, paine prajita. Am mancat si dulciuri in zilele in care puteam, fructe multe, cel putin Romania mancam 5 piersici pe zi pe putin. Cat am putut lua medicamentul acela intravenos, nu vomitam decat rar, ala oprea vomitatul, insa greturile parca erau si mai nasoale atunci cand nu puteam vomita. In fine -- sper ca e pe terminate perioada asta.

Da, scuzez, am vrut sa spun a ca incerci sa nasti natural pentru a doua oara avind cezariana! IAr cu mancatul, adevarul e ca si eu tot asta pot maina: sricksuri, snickers- dulciuri in general si macaroane cu branza, cereale...tot ce e mai naspa...d-aia nu am slabit nici eu!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Ma mai linistesc cand citesc ca mai sunt si altii care mananca ce le pica bine si nu musai cele mai sanatoase lucruri. de dulciuri m-am ferit dar de fructe nu! cred ca o iau mai usor cu strugurii.

cu ciorbele acre m-ati facut si mie pofta. ma duc la pranz daca pot iesi sa pap o ciorba de burta cu o prietena! cred ca mi-ar pica f bine!

pupici!

Bebe in 16 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

reallaura daca.l ridici cu grija, incet fara miscare brusca e ok, eu nu l.am mai ridicat deloc, dar ivan are 2,9 ani si nici nu prea vrea in brate, iar cand vrea il ia tatal

freedelia si gaby bine ca v.au trecut durerile de cap si greturile

babyangel, cum e cu grisul? cum se face? si lui ivan cred ca i.ar placea

eu luna asta la sfarsit fac dublu test sa zic asa , apoi pe 15-16 saptamani triplu test, morfofetala cred ca pe la 19-20, daca ies bine nu fac amniocenteza

roxana 11+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput