Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 20
andra_s spune:
neata burticute! cum ati dormit? ce ati mai visat?
oana i hai ca iti vine si colega si iti revii tu, pana atunci ai grija de bebelush.
azi e vineri
, abia astept sa trec peste ziua de azi, sa am si eu 2 zile fara stres si oboseala.
va poop pe toate si va doresc o zi excelenta!!!
http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei
i
15+
castelanaC spune:
Buna dimineata fetele!
multumesc din suflet pentru toate urarile pentru mama mea!
ma rog si eu bineinteles zilnic si sper sa fie mai bine cu fiecare zi ce trece, numai ca...
Oanka merci mult, esti asa de draguta, mama se numeste Maria.
va pup acum si merg sa pregatesc pranzul, la mine deja e 1 dupa amiaza si vine sotus adoratul acasuca!
sa aveti un wk-end excelent!!!!
castelana fericita
11+
babyangel spune:
Buna dimineata la toata lumea..
Si sper sa fie chiar buna, fara incidente neplacute..
Andra iti doresc inca 100 de zile fara stress, ca dupa aceea intri in prenatal![]()
Sa avem o zi superba si un weekend de vis, cu multe suturi de la bbi!
Anca
15+cu Tereza Martina si mami de
Lucas
freedelia spune:
Va pup si o zbughesc la lunch, ma intalnesc cu sotiorul. Saracul, daca stau acasa si ma plictisesc, cand nu se gaseste altcineva sa mearga cu mine la lunch, tre sa se sacrifice el, carea altfel ar manca la birou.
Va pup si revin dupa ce iau copiii de la scoala.
15+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
babyangel spune:
Delia, ar trebuie sa fii mandra ca sotiorul tau isi face timp sa iasa cu tine la pranz...
Eu il vad pe-al meu seara, si daca am nevoie ziua de ceva, apelez la parintii mei
, sau ma descurc singura.
Anca
15+cu Tereza Martina si mami de
Lucas
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanka80 apar si eu in scena cu burta plina caci am avut mare pofta de o fripturica de porc la tava. am facut si cartofi copti in folie cu branza de burduf si unt si o salatica de rosii si castraveti. "Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon 16+*mamica unui fluturas* |
spune-mi, te rog, cum ai facut cartofii cu br.de burduf

si mie mi s-a intamplat sa-mi sangereze 1 data nasul, acum vreo 2-3 saptamani. nu cred ca e nimic grav
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
11+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
nemary spune:
NEATZA!
Kossir, felicitari pt.rezultatul TT.
asta imi da sperante ca va fi bine si la mine.
si daca e sa fie baiat, asta e, mai faceti si o fetita peste 1-2 ani 
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
11+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
Ramy77 spune:
Buna dimineata la toata lumea!
Pentru mine ziua nu a inceput prea bine, m-am trezit cu o durere de cap de-mi vine sa
,si in plus cu o intalnire cu toaleta de zile mari...
Sper sa imi revin mai incolo.
Nibi niki
sper ca am retinut bine si azi e ziua ta, multa sanatate si un bebe sanatos si la timp!
Kossir, felicitari pentru rezultat, vezi ca te-ai stresat degeaba? ![]()
Oanka , fericita sa fii ca nu pui kilograme, stai linistita ca bebe isi ia ce are nevoie, si dupa ce nasti o sa fii happy ca nu trebuie sa tii cura de slabire.
Eu am pus 4 ,5 kg
dar asta e, o sa-mi revin dupa... Sper!!![]()
Fetele, am si eu o intrebare - stie cineva reteta de humus? S-a tot vorbit de el si mi s-a facut pofta
In 24 septembrie merg si eu la eco, sper sa aflu ce se-ascunde in burticuta. Nu mai am rabdare.
Va pup si ne vedem mai incolo, sper sa fiu in toane mai bune.
Ramona
14+
liliana_28 spune:
Buna dimineata,
Oana, stai linistita ca si eu sangerez de cate ori suflu nasul si asta numai in timpul sarcinii dar am patit si la prima sarcina la fel. Nu trebuie sa te ingrijorezi atata timp cat nu este potop de sange.
Marti merg si eu la o eco si poate am sa vad si sexul bebelinului ca tare curioasa sunt.
Casteliana: sanatate multa si putere sa treci peste toate problemele.
Felicitari fetelor pentru rezultatele bune la analize.
Pupici de la noi.
Ieri nu am reusit sa imi schimb saptamanile de la semnatura ca nu mergea site-ul ieri(avem 12 saptamani). poate azi reusesc.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
11+