Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Corpul galben este o formatiune cu functie glandulara (secretor de progesteron) care se formeaza din folicului de Graaf dupa ovulatie si care, in cazul in care fecundatia are loc va secreta progesteronul necesar mentinerii sarcinii in primele luni, pana la formarea placentei.

Am copiat definitia, ca nu mergea site-ul , pt ca se afla pe desprecopii.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 9+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

"in cazul in care fecundatia are loc va secreta progesteronul necesar mentinerii sarcinii in primele luni, pana la formarea placentei".

doar in cazul
pt ca eu am facut ieri un test de sarcina care bineinteles ca iesit negativ

HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui nibi_niki

Mamicile care au aflat ce au in burtica imi pot da si mie anul lor de nastere si a tatalui copilului?..pentru un test care l-am descoperit..dar vreau sa vad daca se potriveste...cate pers si-au facut pana acum s-a nimerit...asa,,de amuzament.

14+

Niki, eu am fetita si sunt din '79 iar sotul din 75..
Sa faci testul si sa-mi zici si mie daca s-ar fi potrivit, ok?

Anca
15+cu Tereza Martina si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

dayanara, reallaura, ellanik , atb, babyangel, , aveti mare dreptate ca m-a durut burtica de la oboseala si de la stat in picoare. ma straduiesc sa evit asta de acum inainte. multumesc pt grija. conteaza f mult pt mine incurajarile voastre
aleesicoo sa dea Domnul sa fie cu ochi ceea ce astept tu. te asteptam sa ne dai vestea cea mare sa facem galerie
ellanik felicitari pt perna. cu timpul stau cam prost acum ca mi-as confectiona si eu una, dar voi ruga pe scumpul meusot poate cauta in oras sa imi ia una. eu am cautat azi innebunita dressuri pt gravidute si nu am gasit. simt ca nu am aer in cei pe care trebuie sa ii port la servici pt ca e racoare dimineata
freedelia felicitari ca te tratezi draguta de tine cu micul dejun in oras. eu dimineata mananc rapid din picioare sau alteori in masina in drum spre servici. imi pregateste cosntiincioas sotul pachetel ca pentru gradinita dar mi s-a intamplat sa nu am timp sa ma ating de el. de cand sunt insarcinata nu am mancat niciodata in oras si eram "abonata" la 2 restaurante dragute. nu ma mai atrag decat mancarurile facute in bucataria mea si parca sunt ceva mai neincrezatoare acum fata de modul cum ar fi gatita mancarea la restaurant
castelanaC sunt alaturi de tine draga mea. sa fii puternica pt puiul tau. o poti ajuta pe mama ta rugandu-te pt ea si prin telepatie ii trasnmiti starea ta de optimism. sa imi trimiti un pm cu numele ei sa o trec si eu pe un pomelnic la slujbele pt sanatate
jeni_h papa multe fructe, citrice in special si propolis. trateaza rapid orice inceput de raceala. pup pt tine si bebicul tau
Lindal cum ai reusit sa tii secret atatea saptamani minunea din burtica ta? sigur va fi bine pana la sfarsit. fii increzatoare ca ai un bebe puternic

liliana_28 noteaza intr-o agenda data programarii caci atunci e o intanire importanta cu spiridusul tau
atb mi-ai facut pofta de paine cu ou
ramy77am avut si eu problema asta. imi era foame si as fi mancat ceva in mod special. tin minte ca mi-a fost pofta acum o saptamana de branzoaice si mi-am cumparat 4 palcinte calde, dar dupa ce am mancat o jumatate nu le mai puteam privi si le-am dat pe strada unei fete ce cersea cu 3 copiii dupa ea. gateste si tu cantitati mai mici sa nu faci risipa
nibi_niki felicitari pt semnatura noua . ce repede trece timpul nu?
kossir felicitari si tie pt rezultatul bun. meriti o mama de bataie ca te-ai stresat atat de mult. mai puneti la fund stresul pt ca puiul simte si stiti asta
andra_sapar si eu cu carutul pe 24 septembrie si tare nerabdatoare sunt. eu nu am preferinte si nu am fost curioasa sa imi fac vreun test de amuzament. imi doresc sa fiu surprinsa doar la eco. toti din jurul meu de la bunici si pana la colegele de la scoala spun ca as avea baiat. orice va fi e bine primit si asteptat cu multaaaaaa dragoste.
sa nu dati cu rosii ca am scris atat de mult

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
16+
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

.Kossir, felicitari pentru teste
Vei trece cu bine si de luna a 6-a , cu siguranta..Si daca bb e un "baietoi" la fel de chipes ca Mihai, cred ca vei fi foarte mandra!

Anca

Mergi la inceput

Niki, am uitat sa iti spun pentru calcul lunile: sotul in iunie , iar eu in aprilie..
Mersi ..si fa-mi tu te rtog, ca eu nu prea am priceput mare lucru..

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

uitasem sa le pup pe Ioanact si pe veterana noastra happymum. alina sa iti fie de bine gratarelul si pe tine gina te asteptam mai des la noi
ma cheama perna dragele mele caci ne asteapta o noua zi de munca
oanaiacovita ti-am simtit lipsa azi draga noastra. odihna placuta si ne e dor de tine. pup mare pt prunc si mami cea scumpa

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
16+
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Gaby, stiu de NurKaptanBaba insa am sursele mele care ma indruma spre Beirut, un restaurant libanez pt ca la primul curatenia lasa de dorit.Si cum sunt foarte suspicioasa...Problema era ca sotul nu agreeaza mancarea arabeasca si cred ca imi voi face comanda.La NurKaptan mancam demult lahmacun care e bestial insa la fel (un turc) m-a sfatuit sa merg in alta parte .Ne descurcam noi.Acum am bagat niste baclavale ca duminica e Bayram si seara se organizeaza cina de Iftar , o masa la care sunt invitati si fiecare familie pregateste o astfel de cina.La noi sunt multi turci, sefii mei sunt turci si sunt amiliarizata cu obiceiurile.M-a sunat o colega de a aceasta cina si am pus-o sa imi aduca baclavale ca stiam de la ce baclavagiu sunt.Sper sa nu fac vreo gafa.
A!Pernuta a iesit numai buna, nu e tare ca nu am strans-o foarte tare.
Kossir te iert cu reteta aia dar asta numai pt ca ne-ai adus o veste asa de buna.Pai cum te puteai gandi tu ca bb ar putea avea ceva.Eventual trebuia sa iti faci griji daca iese mai frumos decat cel mare ca sa fie concurenta.Si de 6 luni trebuie sa treci pt ca nu ne poti lasa balta.Draga mea trebuie sa fii optimista.
Aleessico corpul galben este necesar daca se realizeaza fecundarea .Nu te mai agita ca stresul face rau.
Andra, sper sa se vada ceva la eco.Doamne ajuta!
Oanka stai linistita si mie mi s-a intamplat.Nu mi-a curs sange insa cand am suflat nasul am vazut si cateva fire de sange.Este normal deoarece fluxul sanguin este mai mare si normal ca apar mici sangerari.Nu ai observat asta si la gingii?In sensul ca esti mai sensibila si sangerezi mai usor?
Eu pup pe toata lumea.

15+
Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza mamici si burtici! Va pup si astept sa va treziti!

15+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata si de la mine!
Sper sa imi intru si eu in ritm de saptamana viitoare si sa stau si eu mai mult cu voi. Va simt lipsa tare, dar is varza de oboseala. Plus ca noptile am insomnii mari.

Pupici multi de la noi!

Oana 17+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput