Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Kossir felicitari pt rezultat! era clar ca o sa fie ok!
in privinta barbatilor si reactiilor lor... ma abtin! sau ma rog.. or fi mai transanti ca noi! cam la fel ar fi raspuns si Bogdan al meu!:)

Eu am vrut sa scriu de ieri dar am uitat: La multi ani cu sanatate ate_09! sa fii sanatoasa si fericita!

Castelana tot nu ai zis cum te cheama sau nu am retinut eu? Multa sanatate mamei tale! momente grele pt tine dar gasesti o cale pana la urma! peste toate ne e dat sa trecem pana la urma!

Ellanik hummus gasesti si la restaurante turcesti! este unul in centru in cta, langa casa justitiei sau cum s-a chema cladirea aia mare alba peste drum de primarie. cred ca se numeste Nur Kaptan Baba restaurantul! am mancat niste minunatii pe acolo.... auleo sufletul meu ce departe de constanta cu cotletele de berbecut si minunatele salatzi:)) nu a iesit tare perna?

si ca sa va oripilez cu totul, astazi am gatit creier pane cu orez fiert! si 2 banane.. si in rest mi-a fost rau toata ziua!

Freedelia in curand poti sa te numesti fourdelia:) cu trei cupchii si sotz:))

Eu nu am priceput cum se calculeaza dar daca ziceti ca da aiurea nu mai mai chinui!

Nibi niki la multi ani cu sanatate si chef mare maine! pupiiiiccciii

Noapte buna burtici...

Bebe in 16 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Multumesc Nermary si Rebiana27 pt rezultatul calculului.
La unele le ies, la altele nu...vom vedea la eco, si cel m sigur cand vom naste.

Ca tot ati vb de mancare, noi (eu, tati si Ioana) azi am facut un peste la gratar , si ma bucur ca am reusit sa mananc si eu, ca imi era , iar din cap, ma gandeam sa fac o ciorba..dar mi-a luat-o tati inainte si a facut-o el , stie ca nu suport mirosul de zarzavat .
Acum, sa vad daca o pot manca. Maine o voi gusta, ca nu m pot sa mananc, am mancat si piersici (din livada noastra ).
Sper sa nu va fac pofta.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 9+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Eu am intrat pe CHAT, dar vad ca nu e nimeni.
Poate veti intra m tarziu.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Deci va rog sa nu mai vorbiti de houmuss ca innebunesc ca aici nu prea gasesc si sa merg la rest libanez doar eu ca sotul nu serveste...
Delia reteta de ciorbica pe care o fac eu este asa(atentie este ciorbica alba adica fara rosii sau bulion deci copilasii care de obicei sunt mai mofturosi o vor papa linistiti)

2 cartofi potrivit curatati si taiati cuburi potirvite
2 morcovi potriviti taiati cubulete
un sfert de telina cam taiata la fel cubulete
o ceapa taiata marunt
un ardei(de preferinta rosu) taiat cubulete
o mana de fasole pastai taiate cat sa fie inauntru doua boabe de fasole
poti pune si un pumn de mazare
o legatura de leustean sau telina
1 litru de bors sau zeama de la o lamaie
carne de pui(piept sau aripioare sau ciocanelele de la pui) sau carne de vacuta taiata bucatele

Eu fac intr-o oala de vreo 3-4 litri

Carnea se pune la fiert cu o lingurita de sare.Cea de vacuta fierbe mai greu cea de pui mai repede.Se ia spuma mereu ca altfel devina amara.Daca ti se pare ca nu ai luat bine spuma si mai raman chestii prin zeama(si mie mi se intampla) o strecori pur si simplu.
Acum ai zeama de carne in care ai lasat carnea evident.
Separat pun in alt vas la foc potrivit toate legumele si le innabush cu un polonic de apa sau chiar cu un polonic de supa de carne.Cand incepe zeama sa prinda aroma de la legume o iei de pe foc si o adaugi la supa de carne.Dupa asta lasi focul potrivit.Daca ai plita electrica eu las la 3-4 ca sa fiarba incet.Cand toate legumele sunt fierte poti adauga o mana de fidea (ca sa fie asa groasa cum vrei...si mie imi place asa) si mai lasi un clocot.Atentie nu mult ca amidonul din fidea va face ciorba groasa.
Daca faci cu bors inainte de a-l pune in ciorbica il dai intr-un clocot din 2 motive: 1. daca il pui rece se intaresc cartofii si 2. se ridica toata spuma aia care s-ar fi ridicat la ciorba daca l-ai fi pus direct .
Daca faci cu zema de lamaie pui zeama aproape de final si mai lasi 2-3 minute sa dea in clocot.
Cand ciorbica este gata, o iei de pe foc, adaugi sare dupa gust (cand fierbe te poate pacali gustul pt ca atunci cand sunt fiebinti alimentele par mai nesarate) si o lingura de ulei de masline.
Cand ciorba se racoreste, intr-un bol bati 2 galbenusuri de ou cu 1/2 pahar de apa rece si adaugi 2 linguri de smantana mai grasa (minim 20% grasime).daca vrei sa faci celebrele "zdrente de ou" lasi si albusul. Deoarece smantana din comert nu este ca cea de la tarani , cand pun oul batut cu smantana dau prin strecuratoarea de ceai ca sa nu ramana smantana netopita(arata ca si cand s-ar fi taiat in oala). La final, inainte de a fi servita pui verdeata tocata marunt.
Eu la mancare folosesc rar de tot ulei pt ca prefer ca grasimea sa fie din carne.Oricum si smantana si oul au grasime si nu-mi plac acele "ochiuri" de ulei din farfurie.Sper sa iti iasa si sa papi cu pofta.
Castelana sa fie mama ta bine.Doamne ajuta!
Kossir pernuta (daca iti zic din ce am facut-o...)mea e facuta asa: o paturica pusa in doua , desupra am pus 2 tricouri bine intinse, doua perechi de blugi care nu mai sunt buni.Am rulat dar nu prea strans si dupa am rulat acest sul intr-un prosop .Am cusut ca sa nu se desfaca si la final am luat 2 fete de perna pe care nu le mai foloseam de multa vreme si le-am pus pe sul una dintr-un cap si alta din celalalt.Le-am cusut si gata.Soacra-mea imi tot zicea (ca eu tot cautam in casa cum sa fac) sa nu ma mai agit ca a vazut nu stiu unde si merge si ia.Insa cum eu am placerea de a-mi face singura ca doar ce e de mana de om facut pot sa fac si eu, iacata ca mi-am facut.Si eram tare mandra de mine.O sa fac si o pernuta de aceea pt alaptat in forma de potcoava.Acum lucrez la preschimbarea unor blugi elastici in blugi cu marsupiu.Am luat modelul de la niste pantaloni pe care mi i-am cumparat acum si ii tai pe astia de ii am eu si ii combin cu un maieu stretch pus dublu(marsupiul).Pai ca sa ies pe afara cu ei ca atunci cand iesim cu catelul sa nu sara cu laboantzele murdare sa mi-i murdareasca pe astia buni.
Vaaai ce m-am intins.Merg la piureutz.Va tzuc.
Kossir ca tu stai in Maroc, nu imi dai si mie reteta de lipie?Ca ma gandesc ca daca o fac eu e mai sanatoasa si e si proaspata.Sambata cred ca il fortez pe sot sa imi ia un sandwich fila delphia(sau cum s-o scrie) cu carne de vita si sos de rodii.
Cat despre treaba cu chat-ul punem si noi o ora de inceput si fiecare intra cum poate, daca poate si sta cat poate.Nu e regula.Eu cu Dayanara ne-am chat-uit nitelush aseara.Va tzuc pe toate!

15+
Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Ellanik, marocanii nu fac lipie, si eu o cumpar . Libanezii sunt cei care fac lipie si nu mai stiu care.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 16+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

feteleeela eco abd. care am facut o sapt asta parca marti mi-a zis asa:
-endometru marit
-ovare care inca ovuleaza (mai mari intepaturi practic durere am simtit pe stangul dar si un pic pe dreptul)
-si ce ma macina acum ca mi-am adus aminte mi a zis ceva de CORP GALBENce inseamna asta?

HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

ce faceti voi burticute?
nu au mai aparut carucioare colorate? asteptam luni unul de la ella, marti sper sa urmez eu ... asa cine mai urmeaza cu eco?

sunt tare obosita, nu mai pot tine capul drept sa scriu, drept pt care trimit cate un la fiecare gravi.

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei

i 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

apar si eu in scena cu burta plina caci am avut mare pofta de o fripturica de porc la tava. am facut si cartofi copti in folie cu branza de burduf si unt si o salatica de rosii si castraveti. acum ma misc de parca as avea 200 kg. stiu ca in sarcina se recomanda sa mancam des si putin, numai ca eu din pacate mananc la fiecare masa ceva mai mult decat sotul si tot nu vad sa se puna ceva si pe fundul meu
nu am mai avut dureri de burtica, inseamna ca si-a facut efectul no spa-ul luat, dar azi m-am confruntat cu alta problema. discutam cu elevii mei si am stranutat de 3 ori si m-am retras intr-un colt al clasei. mi-am scos un servetel si am ramas socata cand am vazut sange pe el. copiii nu apucasera sa vada pt ca eram cu spatele la ei, dar nu am mai avut putere sa stau in picioare pana la sfarsitul orei. pana la pauza a trecut si sper sa nu se mai repete

"Cand traiesti cu Dumnezeu gasesti fericire si in nenorocire"-Sfantul Tihon Zadon
16+
*mamica unui fluturas*

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

-endometru marit
-ovare care inca ovuleaza (mai mari intepaturi practic durere am simtit pe stangul dar si un pic pe dreptul)
-si ce ma macina acum ca mi-am adus aminte mi a zis ceva de CORP GALBENce inseamna asta?

Am gasit aici ce inseamna corp galben.
Doamne Ajuta sa fie vorba de o sarcina!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Internet Explorer cannot display the webpage

nu merge

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

-endometru marit

Am gasit aici ce inseamna corp galben.
Doamne Ajuta sa fie vorba de o sarcina!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Mergi la inceput

oanka80 nu iti fa griji ca ti-a curs sange din nas, e normal in sarcina.
Si eu am sangerat de cateva ori, sapt trecute.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Mergi la inceput