Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 17
ate_09 spune:
salutare fetelor!!!!
Azi am avut o zi plina la birou..abia astept sa plec acasa!! 
Abia acum am reusit sa arunc un ochi la voi sa va citesc.
Multumesc inca o data tuturor pt urari si ganduri bune!!! 
nibi_niki - spor la pregatiri si La multi ani!!!!!! - eu iti spun de astazi daca tot am ocazia sa scriu acum. Sa petreceti frumos!!! Multa sanatate si un bebe sanatos!!!
Am incercat sa fac si eu testul de care ai zis..dar la final m-am cam pierdut
.Ma duc sa mai citesc odata!
castelanaC - imi pare rau sa aud de mama ta. Sa-i dea DD muulta sanatate si sa treceti cu bine peste aceasta incercare.Ai grija de tine si de bebe din burtica!! 
babyangel - am vazut burticuta care incepe sa se contureze!! Felicitari!! Eu deocamdata nu pot lauda cu burticuta, ca e nitel acoperita de suncute si colacei...dar asta inseamna ca n-o sa-i fie frig lui bebe..nu? ![]()

Pfoooai de mine si m-ati innebunit cu minunatiile alea de salate!!! Cred ca in seara asta fac si eu ceva cu ton si porumb ca mor de pofta!
asteptam un
15+ Doamne ajuta! 
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
http://athena1509.hi5.com - poze
nemary spune:
daca am inteles bine cum se calculeaza, la Daria mi-a iesit fata, iar la bb2 tot fata.
ti-am calculat si tie Alina, doar ca Ioana a iesit baiat si bb2 tot baiat.
sa vedem ce zice si Ela
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
11+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
Rebiana27 spune:
Alina am calculat pt tine si iese - si - deci baiat.
La mine a iesit anapoda in cazul lui Luca deci nu cred in acuratetea lui.
I can't fake with dignity so i'll not try!!
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Rebiana27 Alina am calculat pt tine si iese - si - deci baiat. La mine a iesit anapoda in cazul lui Luca deci nu cred in acuratetea lui. I can't fake with dignity so i'll not try!! |
calculeaza-i si pt.Ioana. pe ea au conceput-o in 2007
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
11+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
atb spune:
Nici la mine nu iese la primul copil... Deci va dati seama ca sansele de a iesi un astfel de test e 50%, ca de altfel toate celelalte teste existente. Dar putin entertainment nu strica. ![]()
Adriana
13+
mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
ellanik spune:
La mine iese baiat.Luni primim confirmarea ,speram, la eco.Eu prima data cand am fost intrebata de soacra-mea ce cred ca este am zis baiat insa am considerat ca eram subiectiva deoarece imi doresc foarte mult baietel.Nici fetita daca ar fi nu as fi trista .Chiar nu am prefrinte.
15+
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
Rebiana27 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nemary
calculeaza-i si pt.Ioana. pe ea au conceput-o in 2007 Mari de Daria Maria(29.01.2008) 11+ Povestea Darului plangacios sunt tot mai mare Daria |
Conform acestui calcul Ioana trebuia sa fie baiat... si Luca al meu fata
kossir spune:
Buna burticilor,
Vin cu o veste buna, super: risc de trisomie 21 1/1520 

Doamne ce bine e, offfff!!!!!! Asta a fost de usurare
.
Si vin sa o impartasesc cu voi ca voi intelegeti cel mai bine, mai ales la mine. Sun sotul imediat ce am luat rezultatul si ii spun fericita, iar el: bine ca e bine, acu du-te si agita-te sa faci alte tampenii (eram in drum spre Casablanca, un oras plin si unde se circula fara nici o regula de circulatie, e toatal aiurea). Va imaginati ce mult a apreciat el rezultatul. Nu a inteles niciodata riscul pe care l-am avut.
Sper sa venim toate cu aceleasi rezultate pana la capat.
Acum sper sa trecem cu bine de luna a 6, unde iar simt o cumpana si sa fie fetita. Desi asa presimt un alt baietoi
.
Doamne ajuta
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
16+ sapt
http://community.webshots.com/user/kosscar
Rebiana27 spune:
Castelana multa sanatate mamei tale iar tie putere sa treci peste boala ei si peste departarea ce va desparte! 
kossir spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui freedelia Castelana -- CUM TE CHEAMA??? Ca ai un nume asa sofisticat ca ma umfla rasul cand ma adresez tie, mi se pare ca as fi intr-un film si nu prea am stofa de actrita Am inteles situatia ta, sper sa fie totul bine cu mama ta... vom veni si noi cu siguranta prin Malaysia, sper sa te mai prindem pe acolo. Si daca tot am zis ca nu stiu ce e ala pastarnac -- ce e ala fennel? Kossir, am o intrebare pt tine, femeile tin si ele ramaddan sau numai barbatii??? Si mai am o intrebare, noi am zburat cu Turkish intr-o vineri seara si era plin aeroportul de barbati arabi in prosoape???!!! Am dedus eu ca sunt ceva spalari rituale, dar intrebarea mea e DE CE NU SE IMBRACA IN HAINE DUPA???? Tre sa fug la masa, va pup si revin. 15+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)POZE |
Delia, da si femeile tin postul. Eu nu sunt musulmanca, deci nu-l tin, dar mi se pare tare greu. Eu particip doar masa lor de "mic dejun" care-mi place foarte mult
. Am invatat sa prepar de toate si profit Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
16+ sapthttp://community.webshots.com/user/kosscar