Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Castelana, ma rog lui DD sa iti dea multa putere sa treci prin momentele astea, iar mama ta sa treaca cu bine de operatie!
Ramy, sanatate multa si tatalui tau! Da, sa stii ca primele 10-12 mesaje sunt moderate si apar mai tarziu, asa ca mai scrie rapid inca vreo 6 mesaje si apoi o sa fii in pas cu noi!
Jeni, sanatate multa si tie! Ceaiuri fierbinti cu lamaie si miere! Si cum ziceau si fetele, daca ai acolo, tantum verde si oscilococcilum.
Fetele, eu azi la micul dejun a fost musai sa-mi fac paine prajita in ou... Si cu o cana de lapte batut...

Adriana 13+
mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

dayanara si atb, multumesc, incercam sa facem fata, nu avem alta sansa!

Asa cred eu ca e baiat, sau mai bine zis imi place mie sa cred ca e asa.

va pup

castelana fericita 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Buna din nou,
Azi am mai mult timp sa butonez calculatorul .
atb multumesc pentru lamuriri m-am gandit si eu la asa ceva, dar nu eram sigura.
Fetele, voi ce mai puteti manca? Eu am o mare problema cu asta, nu-mi prea trebuie nimic, desi am tot timpul senzatia ca as manca ceva...dar nu stiu ce Fac tot felul de mancaruri care ajung ulterior la gunoi, de multe ori negustate Mai are cineva problema asta?
Pupici pe burtici si o zi frumoasa
Ramona 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Multumesc pentru primire si pentru ca ne-ati trecut pe listuta. Poate cineva sa-mi trimita parolele?

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata,

Iata si cafeluta de la mine, cu lapte si un croissant.

Castelana, sanatate multa mamei tale, sa dea DD sa ramana cu tine sa-ti vada copiluasul . Iar tie, putere si taria sa rezisti si sa treci cat mai lin peste problemele astea.

Irina, bine ai venit, sarcina usoara, la termen si bebe sanatos.

Alessico, , asteapta putin cu testul ala, sigur e pozitiv, dar nu poate iesi inca .

Mihaela, sanatate multa si Doamne ajuta sa scapi cat mair epede de starile astea, sa te bucuri si tu de sarcina cum se cuvine .

Ellanik, buna salatica ta cu ton, o fac si eu, doar ca pun si porumb si ce mai am prin casa. Pernuta e grozava, cred ca ma bag si eu. Cu ce ai umplut-o?

Freedelia, pentru ziua linistita. Sper sa fie cat mai multe din astea, sau, daca se poate, toate .

Ramona, primele 10 mesaje sunt administrate, de aceea nu apar in timp real. Scrie repede sa treci de ele, apoi iti apare mesajul imediat ce l-ai scris. Bine ai venit

O zi buna tuturor, fara greturi, dureri sau probleme.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 16+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kossir

Buna dimineata,

Castelana, sanatate multa mamei tale, sa dea DD sa ramana cu tine sa-ti vada copiluasul . Iar tie, putere si taria sa rezisti si sa treci cat mai lin peste problemele astea.

multumesc din suflet, zic eu ca-s tare si mare dar tot mai pish ochi... in fine trecem noi si peste asta.
Apropos de salata cu ton, sotul meu m-a invatat asa: fasole fiarta (se poate pune o cutie gata cumpatara), ton, rosii, un fir de patrunjel sau mai mult dupa placerea fiecaruia si daca va place ceapa rosie cruda si porumb de la cutie. Ulei de masline, sare, piper... este excelenta si usoara de facut mai ales seara cand nu ai cine stie ce in frigi si nici chef de gatit. Se serveste dupa 20 min sa se amestece aromele!
Pofta buna cu paine proaspata!
te pup si tie sarcina usoara!

castelana fericita 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

sa te auda Dzeu sa fie pozitiv....

Citat:

Alessico, , asteapta putin cu testul ala, sigur e pozitiv, dar nu poate iesi inca .

HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Am fost plecata toata ziua -- acum am intrat si direct la calculator m-am oprit.

Castelana, imi pare rau ca treci prin asa ceva -- eu cred ca doctorii asiatici se hazardeaza sa te tina cat mai la repaos. E adevarat, zborul e lung, dar cel putin dupa 12 saptamani nu mai e nici o contraindicatie la zbor. Iar stresul tau cred ca va fi mai mare de aici, unde nu stii ce se intampla. Eu nu as putea sa stau departe intr-o situatie din asta urgenta, unde de la un minut la altul se pot produce schombari, as vrea sa fiu printre primii care afla. Oricum, sanatate mamei tale si tie pace si rabdare.

Si inca o intrebare -- tu ai gasit toate astea in Malaysia???? Pastarnac, patrunhel, telina radacina??? Ca aici nu se gasesc, nici in America nu prea gasesti, dar acolo mai poti, aici nici gand. Am patrunjel la plic, uscat si pastarnac nici nu stiu ce e .

MI-e o foame de mor, am zis ca merg la breakfast dar atata m-am intins cu una-alta ca era aproape lunch si o prietena Indianca mi-a zis sa vin sa mananc la ea. Stiam ca e o mare greseala, pentru ca eu nu pot manca nici un fir de condiment iar ei pur si simplu nu pot sa gateasca nepiperat. Ei, am facut o foame, noroc ca avea niste iaurt si niste biscuiti sarati, aia am mancat toata ziua. Acum mai astept un pic si o sa comand ceva ca avem si un prieten al lui John la noi la joaca si tre sa am mancare pentru toata lumea.

Va pup si sa aveti o zi buna. Revin mai tarziu.

15+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC

Citat:

Buna dimineata,

multumesc din suflet, zic eu ca-s tare si mare dar tot mai pish ochi... in fine trecem noi si peste asta.
Apropos de salata cu ton, sotul meu m-a invatat asa: fasole fiarta (se poate pune o cutie gata cumpatara), ton, rosii, un fir de patrunjel sau mai mult dupa placerea fiecaruia si daca va place ceapa rosie cruda si porumb de la cutie. Ulei de masline, sare, piper... este excelenta si usoara de facut mai ales seara cand nu ai cine stie ce in frigi si nici chef de gatit. Se serveste dupa 20 min sa se amestece aromele!
Pofta buna cu paine proaspata!
te pup si tie sarcina usoara!

castelana fericita 11+

Asta suna si mai grozav. Am s-o incerc, dar saptamana viitoare, ca aici e ramadan acum si seara nu cred ca e potrivita, avand in vedere ca fasolea . Sotul meu s-ar cruci daca i-as pune seara salata de fasole pe masa. Si sa fac doar pentru mine pt pranz, nu prea imi vine. Deci, saptamana viitoare o incercam cu totii

Mergi la inceput

Draga Delia,
eu am sarcina obtinuta prin FIV, pana acum am fost saptamanal la medic si mi s-a spus ca pana prin saptamana 14 nu putem discuta de calatorii cu avionul, apoi factorii de risc privitor la influenta asta porcina, nu sunt asa tineret mandria tarii, fac in curand 37 de ani si am luptat enorm pentru rezultatul asta pentru care ne-am chinuite 6-7 ani. Oricum am decis sa ascult si sa nu facem greseli.
Draga mea, da da da, toate astea le-am gasit in Malaesia, nu sunt importate deci fata tratamente si hormoni, sunt din ferma tarii undeva in centrul ei de la Camerun Highland. Aici doar leustean nu gasesc (bine asta nici in Italia nu-l aveam) in rest tot ce vrei, inclusin vita de vie la borcan, iraniana, mai buna chiar de cea pusa de bunica mea, frunzele tari, nu batrane, conservate in solutie salina, excelente!
Te invit sa vizitezi tara asta care este o bijuterie, un cer super, doar ca trebuie sa te obisnuiesti cu caldura, dar nici la Shanghai vara nu-i mai rece, aici atmosfera in schimb e curata!
te pup si spor la ciorbica!

castelana fericita 11+

Mergi la inceput