Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (22)
Raspunsuri - Pagina 12
aleesicoo spune:
OFFF multumesc fetelor de incurajari si ca imi sunteti alaturi conteaza fff mult pt mine aspiranta in prezent sa fiu "iubita"si povatuita de niste mamici minunate
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyangel Mihaela, e trist sa aud ca ti-ai petrecut timp in spital, mai ales in Ro, dar totusi daca ti-e asa de rau, hidratarea e obligatorie.. Ma bucur ca macar au reusit sa te hidrateze si te simti mai bine Oanka, fetele au dreptate cand spun ca te doare burtica de la efort: poate nu iti dai seama si stai prea mult in picioare... Si pe mine ma doare in fiecare zi, pentru ca nu am un servici de 8 ore cu fundu pe scaun, si sant cumva obligata sa stau mai mult in picioare toata ziua! Alesicoo sa fie cu noroc Deci rabdarem ca bb vine ![]() Cenia pastele cu nuca sunt un deliciu Eu in loc de zahar pun miere si sincer nu te mai poti opri din mancat...La fel patesti cu clatitele cu miere si nuca![]() Anca 15+cu Tereza Martina si mami de Lucas |
HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui andra_s neata si de la mine! castelana esti o fire foarte puternica,felicitari, te apreciez ca ai un moral asa ridicat in momente d-astea! ![]() http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei i 15+ |
ei draga mea, iti multumesc mult de tot, se intampla di surprize de astea in viata din pacate si sa stii ca toate suntem puternice. Ieri am plans pur si simplu cu vorbe, de nu ma mai linisteam... numai ca solutiile nu vin asa daca pish ochii. Azi poate obisnuita cu ideea am vorbit cu ai mei, acum asrept sa treaca vizita, sa vedem ce a mai hotarat dl prof, etc, ce cai putem urma.
Trebuie sa fiu puternica, pentru copilul meu, pentru mama ce mi-a promis ca ma asteapta cu nepotul, pentru sotul meu, pentru familia mea intr-un cuvant.
Sanatate si Doamne Ajuta! stii cum e ce nu te omoara te intareste, pe mine deja dupa cum am mai zis m-a facut tare ca fularul vara!
te pup

castelana fericita
11+
babyangel spune:
Jeni, uite un remediu pentru gat usturator: 3 linguri mari de miere, zeama de la 1 lamaie si 10 picuri de tinctura de propolis(daca ai) se amesteca si se ia cate 1-2 lingurite la 1/2 ora.
Dar medicul meu mi-a zis ca in caz de nevoie pot lua tantum verde
Castelana sanatate multa mamei si putere mai multa tatalui.
Tu esti oricum o fire puternica , la cate schimbari majore ai facut in viata ta de-a lungul timpului, asa ca sincer am incredere ca BB va reusi sa te mentina calma in perioada asta mai dificila!
Si noi , stii ca mereu iti santem alaturi

Anca
15+cu Tereza Martina si mami de
Lucas
sensibila spune:
jeni_h - pentru gat poti sa iei un singur medicament sigur in sarina, sau eu asa stiu : HEXORALETEN si daca cumva incepe si nasul infundat si asa mai departe poti lua foarte sigur PARACETAMOL, asta se da si la bebelusi, e perfect sigur. In plus tot pt gat poti sa iei siropuri de baza de plante ca astea din farmacie am inteles ca nu sunt prea sigure. Eu am racit exact la 1 zi dupa ovulatie si le-am luat si eu. Sanatate multa !
e in burtica
+15
Dr Anca Moisa
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev067pr_.png
Noi spunem NU abuzului sexual fata de minori! http://www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html
Ramy77 spune:
Neata burticute,
Ma gandeam ca eu sunt matinala, dar vad ca am ramas in urma tare de tot ![]()
Castelana, imi pare rau pentru situatia ta, stiu ce inseamna, tatal meu e foarte bolnav si... e trist ca se intampla asta in cel mai frumos moment al vietii noastre, dar asta e viata, vorba aia, ce nu ne omoara ne face mai puternici!
Eu inca nu m-am prins cum functioneaza forumul
am tot trimis mesaje, dar nu prea apar, asta oare pentru ca sunt nemoderate? Lamuriti-ma si pe mine fetele cu experienta. Va rog...

Oanka, si eu am dureri in burtica, dr zice sa iau no-spa si odihna multa, si asta desi eu lucrez doar 6 ore si stau cu fundul pe scaun, nu fac efort fizic. Dar ma gandesc ca poate tocmai de-aia?
Va pup pe toate, aveti grija de voi si de burticute,

Ramona
14+ 
honeybaby spune:
Neata !
Castelana - iti doresc sa primesti vesti bune din tari si sanatate mamei tale.
. Mama sufera de o boala autoimuna de 25 de ani. Doctorii iau dat 10 ani initial. Am fost de 3 ori la un pas de a ...trece dincolo ... dar este inca cu noi, si se simte destul de bine.
Interesanta idea de personalizare a hainutelor. Eu sunt anti talent la cusut dar daca as gasi setul as pacalii pe mama sau soacra.
Alesico - eu cred ca ai toate sansele sa fie bebe. Numai sa ai si rabdare
Ella - buna idea de chat . Sa ne anunti la ce ora ar fi ok. Eu pe seara nu prea pot sa stau la calc. din cauza durerilor de cap, dar o sa incerc.
Jeni - nu stiu ce medicamente aveti voi acolo . Suna mai bine la dr. si intreba. Pana atunci bea ceai cu lamaie si propolis, mananca multe citrice. Daca ai nasul infundat incearca ceva pe baza de apa de mare . Osccilococinum este bun pt raceala daca ai acolo sau Influcid. Tantum verde pt gat .
Sa-ti treaca cat mai repede.
Denisa,
11 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui babyangel Castelana sanatate multa mamei si putere mai multa tatalui. Tu esti oricum o fire puternica , la cate schimbari majore ai facut in viata ta de-a lungul timpului, asa ca sincer am incredere ca BB va reusi sa te mentina calma in perioada asta mai dificila! Si noi , stii ca mereu iti santem alaturi ![]() ![]() Anca 15+cu Tereza Martina si mami de Lucas |
Multumesc mult si ce sa zic ai dreptate.
Am o familie frumoasa si trebuie sa fac tot ce pot sa oa bucur de ea.
Orice se poate rezolva in viata, numai mortea de de neintors din drum, chiar si bolile mai pot fi pacalite, sau vindecate.
Asa e viata, ieri dupa ce am plans de-am rupt, m-am aranjat si am pus rochia de seara si mi-am insotit sotul la o receptie... radeam si zambeam dar stii cum e numai DD stia ce este-n sufletul meu.
trebuie sa mergem inainte nu-i alta cale!
Acum ma doare capul de-mi pocneste dar trebuie sa scormonesc prieteni si conostinte pentru a o transfera la cardio-chirurgie la Fundeni sa facem interventia sapt viit, e sansa ei sa o tinem in viata!
nu avem tim de plans di de jelanie.
Bebe (care-l simt deja ca e baiat) e tare si el, nu-mi face probleme, ba chiar ma ajuta, ca de... unde-s doi puterea creste, nu?
merci mult de cuvintele frumoase!

te pup si sarcina usoara!

castelana fericita
11+
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui honeybaby Neata ! Castelana - iti doresc sa primesti vesti bune din tari si sanatate mamei tale. . Mama sufera de o boala autoimuna de 25 de ani. Doctorii iau dat 10 ani initial. Am fost de 3 ori la un pas de a ...trece dincolo ... dar este inca cu noi, si se simte destul de bine.Interesanta idea de personalizare a hainutelor. Eu sunt anti talent la cusut dar daca as gasi setul as pacalii pe mama sau soacra. Denisa, 11 +Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() POZE |
buna, asa e, trebuie sa speram, noi ne chinuim asa de vreo 10 ani, in ultimii ani lucrurile se agraveaza, acum situatia a devenit extrem de critica..in fiecare an a aparut o alte afectiune cronica si organele vitale nu mai merg...nu se poate face transplat la ea si inima acum e tare obosita...
Doamne Ajuta!
multumesc mult de sustinere!
castelana fericita
11+
liliana_28 spune:
Buna dimineata burtici,
In fiecare zi va citesc dar nu apuc sa scriu......sub nici o forma. Am o gramada de treaba la servici. Astazi se pare ca nu mai este asa balamuc asa ca am avut timp sa caut pe net despre ecografiile necesare in timpul sarcinii. Uite ce am gasit:
http://www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/pediatrie/ecografie-tripleti-nasterea-prin-cezariana-part2/
Este un material cu Dr. Albu, un medic in care eu am mare incredere si la care am fost si la prima sarcina tot pentru morfofetala.
Tocmai mi-am facut programare la cabinetul particular al Dr. Albu pe 25 noiembrie. Sper sa nu uit pana atunci de programare.
Va pup.
Lili
P.S: Am uitat sa schimb semnatura...avem 12 saptamani.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
11+
dayanara spune:
castelana, multa sanatate mamei! e foarte greu sa fii asa departe in momentele astea
ai aflat ca bebe e baiat sau asa simti tu? 
roxana
11+ si
ivan (2.12.2006)

Eu in loc de zahar pun miere si sincer nu te mai poti opri din mancat...La fel patesti cu clatitele cu miere si nuca