Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (102)
Raspunsuri - Pagina 5
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Sa ma laud si eu nitzel Priviti burtik dansatoare filmata acum o jumatate de ora..asa un pic(parca simte ca o filmez si se opreste |
Hihihi, ce funny

monis
32acum si cu poze noi
Lidia74 spune:
Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot
Lidiuta noastra, cum mai esti?
Ca azi noapte am vazut ca erai activa, acum de dimi la fel... Ti-ai pus duracell?
RAMONA ai fost beton cu duracell-ul
. Azi noapte n-am avut somn de nici o culoare...Pupici. Ai grija de burticutza...

shtephy spune:
Simina pupam dansatoarea dragalasa
.
Monis bine ai revenit...as zice in forta da nu e asta ta forta ta...vreau mai mult![]()
Acelasi lucru il astept si de la Andreuta.Putem face ceva sa te inveselim ca esti cam fara chef de multa vreme ?
Ramonika o dupa amiaza placuta si tie.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
28+ 
elenic spune:
Multumesc fetelor 
Ma pregatesc sa merg spre casa...
25+ 
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui lylyana.ion feteloor, mi-am calcat "moartea pasiunii" ca aratau asa urat depa ce i-am spalat...dar doamne cat material...si ce chin... 31 Alexandru |

asa-i? si la mine ocupa prea mult loc in sertar Ramona,
33+
DOMINIC ANDREInoi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu
!
larisel spune:
camy_pus Cum sunt abtibildurile alea pt pereti? Daca le dezlipesti se ia cu tot cu "peretele"? Si cat costa? Si eu as vrea sa decorez camera fetitzelor...am apucat deja sa o zugravim (pe galben) si nu as mai lipi tapet peste (cum vroiam initial).
24+

odiseea noastra, trusou bbluse
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui simina_kin Sa ma laud si eu nitzel Priviti burtik dansatoare filmata acum o jumatate de ora..asa un pic(parca simte ca o filmez si se opreste |

era la
. Super!Eu nu am reusit sa micsorez zoom-ul, dar se vede si asa ce activitate intensa are
.Am incercat si eu de cateva ori sa filmez cu telefonul, dar se oprea de fiecare data, asa ca m-am lasat pagubasa.
Ramona,
33+
DOMINIC ANDREInoi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu
!