Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (102)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephyAcelasi lucru il astept si de la Andreuta.Putem face ceva sa te inveselim ca esti cam fara chef de multa vreme ?
Puteti, puteti. 1. Garantie pe hartie ca bebelina e sanatoasa. 2. Alta garantie ca rezist la nastere. 3. Consolare ca mai am doar 2 luni jumate de stat in pat, lunile multe de orizontala au trecut. 4. Mi-l puteti aduce pe ta-so? Cam atat. Glumesc, evident, stiu ca se poate doar o vorba buna. Nu ma mai astept sa ma inveselesc ca in conditiile astea e greu, dar acum, serios, nu am activat din motive de internet mai mult. Am raspuns la ce am stiut si am tacut in rest pentru ca abia reuseam sa va citesc. Azi cica mi s-au rezolvat si problemele de internet. Multumesc de gand, ajuta. 28+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Citat:
citat din mesajul lui shtephy
Acelasi lucru il astept si de la Andreuta.Putem face ceva sa te inveselim ca esti cam fara chef de multa vreme ?

Puteti, puteti. 1. Garantie pe hartie ca bebelina e sanatoasa. 2. Alta garantie ca rezist la nastere. 3. Consolare ca mai am doar 2 luni jumate de stat in pat, lunile multe de orizontala au trecut. 4. Mi-l puteti aduce pe ta-so? Cam atat.

Glumesc, evident, stiu ca se poate doar o vorba buna. Nu ma mai astept sa ma inveselesc ca in conditiile astea e greu, dar acum, serios, nu am activat din motive de internet mai mult. Am raspuns la ce am stiut si am tacut in rest pentru ca abia reuseam sa va citesc. Azi cica mi s-au rezolvat si problemele de internet. Multumesc de gand, ajuta.

28+ Chiara Ada

Eu ma bag la punctul 4 . Ia trimite-mi mie nr lui de tel, sau adresa de email sa vezi ce ti-l imbrobodesc eu si maine poimaine e in Cj, mai ales ca se apropie asa....si o anumita data . Cred ca si numai sa scape de gura si de telefoanele de la mine, ar veni...ca eu cand ma apuc sa vorbesc( a se citi "a rage")...iti vine sa te tot duci.

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopotEu ma bag la punctul 4 . Ia trimite-mi mie nr lui de tel, sau adresa de email sa vezi ce ti-l imbrobodesc eu si maine poimaine e in Cj, mai ales ca se apropie asa....si o anumita data . Cred ca si numai sa scape de gura si de telefoanele de la mine, ar veni...ca eu cand ma apuc sa vorbesc( a se citi "a rage")...iti vine sa te tot duci.
Vorbesti italiana ca sa te inteleaga? Ca el ii cam turtit, nu vorbeste alte limbi. Oricum, pentru acea data am un feeling asa, desi nu e genul romantic, dar acum ca are 2 fete, poate poate 28+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

camy_pus Cum sunt abtibildurile alea pt pereti? Daca le dezlipesti se ia cu tot cu "peretele"? Si cat costa? Si eu as vrea sa decorez camera fetitzelor...am apucat deja sa o zugravim (pe galben) si nu as mai lipi tapet peste (cum vroiam initial).

24+

odiseea noastra, trusou bbluse
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

mai am gasit la un magazin de cartier, 3 ron/buc...si sunt destul de marice, zic eu ca cu 50 ron iti faci toata camera, eu am calculat. Sunt aceleasi care le gasim in brico, Hornbach, practiker si asa mai departe. Sunt maricele si alegi care le vrei tu, cum le vrei, o sa dac poze sa-ti arat. Si legat de lipit, nu, nu se dezlipesc odata cuperetele, ca si eu aveam buba asta pe creier. Pe spatele lor in vreo 4 -5 locuri dezlipesti o hartiuta si acolo e dubluadeziv. La mine am incercat cu Shreck , am lipit si am dezlipit...pare ok, am lipit la loc si sta.

Daca vrei, pot sa cumpar eu si sa-ti trimit...ca am vazut niste scoruri prin magazinele mari ..ca au si cu printese ..dar eu la Flacau am cumparat personaje din desene animate..ca la robori si spider man...nu ma prea pricep

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

31+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 7 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot
Eu ma bag la punctul 4 . Ia trimite-mi mie nr lui de tel, sau adresa de email sa vezi ce ti-l imbrobodesc eu si maine poimaine e in Cj, mai ales ca se apropie asa....si o anumita data . Cred ca si numai sa scape de gura si de telefoanele de la mine, ar veni...ca eu cand ma apuc sa vorbesc( a se citi "a rage")...iti vine sa te tot duci.

Vorbesti italiana ca sa te inteleaga? Ca el ii cam turtit, nu vorbeste alte limbi. Oricum, pentru acea data am un feeling asa, desi nu e genul romantic, dar acum ca are 2 fete, poate poate

28+ Chiara Ada

Candva vorbeam destul de bine...acuma ceva ceva o intelege el de la mine . Si eu ma gandeam ca poate poate pt acea data.... si de aia eram sigura ca nu o sa am de convins prea mult la el

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Camy...si eu am gasit din alea de lipit cu 2.5 ron. Dar sunt curioasa daca vb despre aceleasi... daca poti sa pui o poza sa le vad si eu...ar fi super.

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopotCandva vorbeam destul de bine...acuma ceva ceva o intelege el de la mine . Si eu ma gandeam ca poate poate pt acea data.... si de aia eram sigura ca nu o sa am de convins prea mult la el
Esti o draguta. Adevarul e ca i-am vazut biletul de avion pe email, dar el nu stie, crede ca ma va surprinde si eu va trebui sa fiu foarte surprinsa. 28+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Revin si eu dupa un de 2 ore...da m-au tresit tipetele maicamii...la adresa babei....sta mama de 2 zile acasa si deja este plina de nervi, nu o mai suporta...(cand eu ma plangeam ca ma termina baba de nervi, nu ma credea)

Chestii de lipit pe pereti am avut si eu acum 2-3 ani...erau fluorescente (luna si stele puse pe tavan) iar cand le-am desprins a ramas lipici (un punct lucios) care in cateva zile s-au facut oribile de a trebuit sa-mi zugravesc

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy
Acelasi lucru il astept si de la Andreuta.Putem face ceva sa te inveselim ca esti cam fara chef de multa vreme ?

Puteti, puteti. 1. Garantie pe hartie ca bebelina e sanatoasa. 2. Alta garantie ca rezist la nastere. 3. Consolare ca mai am doar 2 luni jumate de stat in pat, lunile multe de orizontala au trecut. 4. Mi-l puteti aduce pe ta-so? Cam atat.

Glumesc, evident, stiu ca se poate doar o vorba buna. Nu ma mai astept sa ma inveselesc ca in conditiile astea e greu, dar acum, serios, nu am activat din motive de internet mai mult. Am raspuns la ce am stiut si am tacut in rest pentru ca abia reuseam sa va citesc. Azi cica mi s-au rezolvat si problemele de internet. Multumesc de gand, ajuta.

28+ Chiara Ada

Eu m-as incumeta sa bag mana in foc pentru primele doua.Am auzit multe lucruri bune despre dr.Stamatian,inclusiv de la prietena mea care a fost trimisa de medicul ei din Bv la dansul la Cj.
La nastere sunt sigura ca o sa rezisti,se intampla un lucru minunat,cel mai minunat de pe pamant atunci.
La nr.3 ai spus-o singura.Mai este putin,mult prea putin sa cedezi acum.I-ai aratat micutei Chiara ce mamica puternica are si sunt sigura ca nu o sa o dezamagesti. Pe de alta parte gandeste-te ca ai sa tanjesti dupa nasterea micutei sa mai stai macar putin tolanita in pat si nu prea ai sa poti.Vei dormi o data cu ea probabil dar somnul ala in reprize nu e odihnitor de multe ori.
De nr 4 se ocupa RamoC.
si mult curaj.Stiu ca ai sa reusesti sa treci peste tot ce te 'roade' si cand stai in pat stiu ca gasesti o multime de lucruri care sa iti dea batai de cap,dar stii ca le poti impartasi cu noi,da?
pentru mami curajoasa de Chiara.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:

Adevarul e ca i-am vazut biletul de avion pe email, dar el nu stie, crede ca ma va surprinde si eu va trebui sa fiu foarte surprinsa.

28+ Chiara Ada

Asta e o veste superdesi era faina si surpriza (nedescoperita de un nasuc curios).

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 28+

Mergi la inceput