Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (102)
Raspunsuri - Pagina 7
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Revin si eu dupa un de 2 ore ...la adresa babei....sta mama de 2 zile acasa si deja este plina de nervi, nu o mai suporta...(cand eu ma plangeam ca ma termina baba de nervi, nu ma credeaChestii de lipit pe pereti am avut si eu acum 2-3 ani...erau fluorescente (luna si stele puse pe tavan) iar cand le-am desprins a ramas lipici (un punct lucios) care in cateva zile s-au facut oribile de a trebuit sa-mi zugravesc ![]() ![]() 31+ cu Maya AndreeaAMR 9 SAPTAMANI bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Sa-ti fie de bine somnicul.
Imi pare rau ca e la fel situatia cu batrana.Cand e mami la servici tot in grija ta ramane?
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
28+
lacramioara2 spune:
Buna dragi mamici.
E mai bine de o luna de cand nu am mai intrat pe forum si nu am mai scris, abia astazi am inceput sa citesc cate ceva din urma si am vazut ca v-ati mai intrebat de-a lungul timpului unde am disparut unele dintre noi.
Eu va multumesc de gandul bun si marturisesc faptul ca am disparut pentru ca m-au doborat singuratatea si grijile si gandurile negre legate de faptul ca nu am un barbat alaturi de mine si de fetita mea si efectiv nu am avut energia nici macar pentru a mai citi ce se intampla pe forum.
In plus am facut o entorsa urata de tot la picior motiv pentru care ma deplasez in carje si cu glezniera iar starea fizica e destul de proasta.
Va spuneam ca imi simt stomacul atat de contractat incat abia ma pot deplasa cativa metri si simt ca imi dau duhul.
Asa ca, probabil m-au coplesit toate aceste inconveniente de natura fizica si psihica si am cedat. mi se pare ca mai am o mie de ani pana nasc si halul in care ma simt nu face decat sa potenteze gandurile negre si cercul in care ma invart si din care nu mai ies.
Va sarut pe toate, nu v-am uitat si sper sa imi adun bruma de energie pentru a va urmari si pentru a participa activ la conversatiile zilnice.
Saptamana 26
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui shtephyAsta e o veste super![]() desi era faina si surpriza (nedescoperita de un nasuc curios). |

28+
Chiara Ada
Andrecluj spune:
Lacra , exact de asta mi-a fost teama. Si atat de bine te inteleg. Si nici macar nu stiu ce sa iti spun, pentru ca stiu cat de putin ajuta cuvintele. Dar macar mai scrie cate un "buna ziua" sa stim ca cel putin sarcina iti merge bine, sa nu ne ingrijoram pentru tine.
Ai grija la picior.
28+
Chiara Ada
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui shtephy Sa-ti fie de bine somnicul. Imi pare rau ca e la fel situatia cu batrana.Cand e mami la servici tot in grija ta ramane? _ Ramona,mami de Stefitza (20.11.2006) si 28+ ![]() |
mama nu se mai duce la munca ca s-a intors vanzatoarea.Esi bine si nu....ca-si varsa nervii si pe mine

31+ cu
Maya AndreeaAMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Katyuscha21 spune:
buna seara fetelor
da ce harnicute sunteti nici nu mai stiu cum e sa prin si eu un capitol de la inceput
dar nu conteaza ca am ce citi din urma
Alexandra
31 + si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 9 Saptamani Si Ne Intalnim!!!
Katyuscha21 spune:
CAMY am o intrebare la tine![]()
la semnatura ta arata ca AMR 7 saptamani si tu ai 31 saptamani esti esti pentru cezariana programata?

apropo este cineva din fete care doctorul le-a zis ca sar putea za i se faca cezariana?
Alexandra
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
BoboMom spune:
Shtephy, eu nu stiu ce fel de bacterie am avut. ![]()
Lacramioara
Ai grija de tine si de bebita. Sper sa te simti mai bine cat mai curand. Noi suntem aici! 
Elenic, ma bucur ca nu e DG, dar ti-au zis totusi ca ai fi la limita? Ma intreb ce valori considera ei normale. Oricum eu zic ca ar fi bine sa ai grija la alimentatie, macar pana nasti. 

pentru toata lumea!
Laura
31+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze
Katyuscha21 spune:
[quote
| citat din mesajul lui simina_kin Sa ma laud si eu nitzel Priviti burtik dansatoare filmata acum o jumatate de ora..asa un pic(parca simte ca o filmez si se opreste |
super fain al meu face si mai tare de cateo ori am incercat sa filmez si eu burtica miscanduse se opreste

Alexandra
ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

Katyuscha21 spune:
LAURA G tu ce mai faci burtica cum mai esti ce face NICHOLAS? l-ai mai vazut la eco?
Alexandra
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 

de 2 ore
...la adresa babei....sta mama de 2 zile acasa si deja este plina de nervi, nu o mai suporta...(cand eu ma plangeam ca ma termina baba de nervi, nu ma credea