Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (102)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Ramonika, eu stiu ca daca nu ai acoperite acele 42 de zile nu esti platita de nicaieri, nici patron, nici stat, asta e riscul
Iar prenatalul mie mi-l da med de fam. Si ginecologul meu mi-a zis exact ca tie ca imi da 62 inainte 62 dupa. Med de fam vroia sa imi dea din sapt 27!

29+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

intre timp am aflat de la monis ca daca nu ai minim 42 zile de post-natal se pierde indemnizatia... asa ca aveti mare grija sa va pastrati cele 42 zile de post-natal.
pt. cele care sunt sigure de data nasterii (cu cezariana) pot sa isi ia prenatalul mai lung, insa pt. nasterile naturale, nu se stie niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Sa ma laud si eu nitzel
Priviti burtik dansatoare filmata acum o jumatate de ora..asa un pic(parca simte ca o filmez si se opreste)....pt vizionare mai clara micsorati zoom-ul

31+ cu Maya Andreea
AMR 9 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

de-acuma ma indrept si eu spre casa, dupa-amiaza placuta, ne citim maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Sa ma laud si eu nitzel
Priviti burtik dansatoare filmata acum o jumatate de ora..asa un pic(parca simte ca o filmez si se opreste)....pt vizionare mai clara micsorati zoom-ul

foarte dragutz

29+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenic

Va spun "buna dimineata" cu gura pana la urechi am venit cu vesti bune!!

NU am DG!!

Rezultatul astazi a iesit f bine, 126 (fata de 170 cat mi-a iesit prima oara). Am avut o saptamana de cosmar doar pt ca tampita aia de asistenta nu mi-a spus ce trebuie sa fac, nici macar cand m-am dus la test nu m-a intrebat daca am mancat/baut ceva in ultimele 12h
Dar ii multumesc lui Dumnezeu ca totul e bine, sunt asa de fericita!

P.S. si am voie sa mananc ORICE ... inclusiv dulciuri!!

25+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Elenic - ce bucurie!!! Felicitari ca ai scapat, ai grija in continuare de tine

monis 32
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tinonino81

Am vazut ca va faceti griji pentru kg luate,eu imi fac griji ca de vreo luna nu am mai luat nici un kg,burtica creste,sper ca bebe e bine,merg joi la dr.la control si ecograf

: 31+

Exact asta ma roade si pe mine... de 2-3 saptamani par ca m-am oprit din cresterea in greutate... doar burta are elan. Trebuie neaparat sa vb cu doctorul...
Ma bucur ca te simti mai bine

monis 32
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dragonitza

Monis eram hotarata sa iau Hauck pana mi-a spus cineva ca a vazut un patut de la Hauck care era dintr-un fas cam ciudat. La carut cum arata materialul, e ok? Am vazut ca scrie ca e din poliester 100%, dar habar n-am din ce e facut la alte marci. Cand se strange se face mititel ca in filmul de prezentare pe care l-am vazut pe youtube nu mi s-a parut ca ar si asa mic.
Laura mi-a placut si mie foarte mult Graco Quattro, dar nu e prea greu? Carutul are in jur de 13 kg am impresia si unii se plang ca ar fi si greu de manevrat din cauza asta. Eu trebuie sa urc un etaj pe scari (sunt fericita oarecum, ca alte fete au si mai mult de urcat) si de-asta incerc sa gasesc unul usor. Altfel, era simpla decizia, Graco Quatro are tot ce mi-as dori la un carut: se inchide usor, se regleaza spatarul usor, are tavita si pt copii si pt parinti, scaunul de masina se fixeaza usor.

Buna - sa stii ca asa este cu patutul, de fapt cam cu toate, sunt din niste materiale oribil de fashoase.... La Speer Sun evident e poliester nu 100% ci 200% dar nu e lucios, e cam ca la toate celelalte game... asa mai mat putin. Ce ai vazut pe youtube este f adevarat, eu de aia l-am vrut musai pentru ca se strange in acel sistem si e singurul care mie imi incape in portbagaj . Adica, nu doar se apleaca, ci o parte din el se pliaza in fata si rezulta mult mai scurt. Mai are un avantaj - are doar 7,5 kg - cel sport (nu cu scoica sau landoul montate) si in plus landoul se pune peste cel sport, adica nu-ti mai trebuie un inginer pe langa tine sa scoata partea sport si sa monteze landoul... Si desigur un avantaj major a fost pretul.

monis 32
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Pentru cei interesati, tocmai am comandat salteluta pentru patut - iarba de mare, marime atipica (50X110) pret 130 de lei.
Va scriu imediat ce aflu locatia ca de asta s-a ocupat dl. tata.

monis 32
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Mai vroiam sa zic din urma, dar pana s-au incarcat paginile astea am cam uitat . Asa ca va pup pe toate si revin
A, Laurairina inca nu am terminat pulovarasul

monis 32
acum si cu poze noi

Mergi la inceput