Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (102)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Eu am gasit rola de tifon de 25 cm latime si am pus 2 straturi de tifon, putin suprapuse unul peste celalalt, m lut vata din pachet asa cat de groasa era ea, am impachetat tifonul si ca sa stau eu linistita ca nu se desface am pus putin leucoplast la imbinari.
Lungimea e ca a absorbantelor de noapte, sau chiar putin mai lungi.
O burtica de sept oct, a facut unele f faine si explica si mai bine ca mine, si a pus si poze la fiecare pas...maine o sa caut mesajul sa vad daca il mai gasesc si o sa-l copiez aici sa-l vedeti si voi.

multumesc, tare bine ar fi daca ai gasi mesajul respectiv... e buna ideea cu putin leucoplast... ce ne-am face fara tine?

Anca 32+ Daria

POZE

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Ancutza nu mai stiu unde vazusem poze cu tampoane,dar sigur iti dai seama cand te apuci de ele.Eu cred ca e suficient un strat de tifon,nu se desfac,le poti pune linistita unul peste altul.Ca grosime trebuie sa te gandesti cat de groase le suporti,te vei pata oricum daca nu iti vei lipi pe chilot si un always night.Dar stiu ca sunt spitale care nu accepta tampoanele din comert pt ca in vata se vede exact cat sange a curs.De lungi,nu stiu...cat e vata de lata cred.Io zic ca ar trebui vreo 30 bucati.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Noapte buna Lylyana si Doris.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

RAMONA e ft buna ideea cu leocoplastul da nu se lipeste de....piele?tu ai mai incercat?

Alexandra 31 + si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 9 Saptamani Si Ne Intalnim!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

bun gata pt mine pe ziua de azi cu forumeala ma duc cu Andrei la plimbarica.
v-am -cit sa aveti o noapte buna si linistita si dati pupici la burtici din partea noastra si zicetile la bebei sa va lase sa ca dupa ce se va naste uitati ca mai exista si somn cam vreo 3-4 luni numai daca aveti norocul de a avea un copilas linistit eu va doresc sa aveti un copialas linistit asa cum a fost Andrei al meu si sper ca si la mine nr 2 sa fie la fel
acum gata fug sa ma imbrac
NOAPTE BUNA BURTICUTE SCUMPE SI FRUMOASE

Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti

Mergi la inceput

merci Stephy uite ca uitasem sa intreb si cam cate bucati ar trebui...deocamdata cred ca o sa fac din 2 pachete mari de vata, cate ies nu stiu dar majoritatea listutelor pe care le-am consultat spun ca 2 pachete sunt de ajuns...daca nu, o sa mai pun sotul sa cumpere cat o sa fiu in spital

Anca 32+ Daria

POZE

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

plimbarica placuta Katy

Anca 32+ Daria

POZE

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katyuscha21

RAMONA e ft buna ideea cu leocoplastul da nu se lipeste de....piele?tu ai mai incercat?

Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

Nu am mai incercat pana acuma. Eu de altfel nici nu suport sa pun mana pe vata, ieri mi-am pus o manusa. DAr leucoplastul il folosesti pt a lipi tifonul sa nu se desfaca, ca si cum ai imoacheta un cadou. SI partea aceea cu leucoplast vine oricum pe chilot.
Eu o sa-mi fac vreo 5-6 mai groase, cu vata in 2-3 straturi, pt imediat dupa, ca ma gandesc eu, ca atunci is scurgerile mai mari...dar iara e doar presupunere. Celelalte o sa le pun peste always night, chiar daca o sa-mi zica cumva de la spital sa pun doar vata . Nu as suporta sa simt ca mi se scurge ceva printre buci

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Eu de la 9 casc intr-una...si nici acum nu am reusit sa adorm . Iara revin la statutul de cucuvea !

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu !

Mergi la inceput

suntem 2 cucuvele

eu ma mai gandeam la ce ziceau fetele legat de absorbantele puse sub tampoane...cica abs nu lasa pielea sa respire, sa se oxigeneze si ca s-ar reface "pasa" mai greu asa o fi?

Anca 32+ Daria

POZE

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput