Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (102)
Raspunsuri - Pagina 16
Katyuscha21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephy E ok ce zici tu Katy,se "impacheteaza" o bucata de vata in tifon.Caut ceva imagini ,poate gasesc. _ Ramona,mami de Stefitza (20.11.2006) si 28+ ![]() |
voi stiti si alfel?poate incerc si eu

Alexandra
31 + si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 9 Saptamani Si Ne Intalnim!!!
Katyuscha21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lylyana.ion
cam cate bucati ar trebui "confectionate"? 31 Alexandru |
depinde la ce le folosesti de ex eu daca folosesc si la sani si in alta parte
Alexandra
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
Ancutza_Bro spune:
| citat din mesajul lui Katyuscha21 eu tampoane din alea imi faceam si imi puneam si la sani in loc de tampoane speciale ca sunt scumpe si acum am sa imi fac la fel. ANCUTZAe ft usor de facut rupi o bucata de vata cat de mare vrei tu si de lunga si o acoperi in intregime cu tifon si gata Alexandra 31 + si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei Asa creste Andrei Burtica Bebica din Burtica ![]() www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama. Avortul Este o Crima !!!! AMR 9 Saptamani Si Ne Intalnim!!! ![]() |
multumesc Katy...de nevoie o sa invat sa le fac, eu cred ca as fi in stare sa le si cos ca pe niste pernute
, nu stiu cat de groase sa le fac, habar n-am ce cantitate de sange o sa curga si daca vor fi suficient de groase incat sa nu ma patez toata, cred ca as pune cel putin 2-3 straturi de tifon (spun prostii oare?) si lungi cat un absorbant de noapte??? uffff...is
rau de totAnca
32+
DariaPOZE
AMR 8 SAPTAMANI !!!
lylyana.ion spune:
citat din mesajul lui monis5
Tu esti in prenatal de la ambele firme? Daca da, cum ai dus medicalul in ambele parti? monis 32acum si cu poze noi |
mi-am facut cont pe avocatnet si am primit deja 2 raspunsuri:
1.Sunt raporturi de munca distincte, ca urmare aveti dreptul sa primiti aceste sume de la fiecare angajator.
2.Daca legea nu distinge, nu trebuie sa distingem nici noi.
Deci, aceste drepturi exista pt oricate contracte aveti.
31
Alexandru
Katyuscha21 spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
multumesc Katy...de nevoie o sa invat sa le fac, eu cred ca as fi in stare sa le si cos ca pe niste pernute , nu stiu cat de groase sa le fac, habar n-am ce cantitate de sange o sa curga si daca vor fi suficient de groase incat sa nu ma patez toata, cred ca as pune cel putin 2-3 straturi de tifon (spun prostii oare?) si lungi cat un absorbant de noapte??? uffff...is rau de totAnca 32+ DariaPOZE AMR 8 SAPTAMANI !!! |
nu spui deloc prostii ca si eu puneam mai multe straturi de tifon de ex daca folosesti si jos
Alexandra
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

zodie_de_foc spune:
Salutare!
Aveti un spor la scris... ceva de speriat
Nu poate tine omul pasul cu voi.![]()

As vrea sa intreb si eu daca stie cineva mai multe detalii legat de salariul 100% timp de 6 saptamani. As vrea sa stiu cum se acorda, ce documente ai nevoie, cand si cum se calculeaza.
Multumesc anticipat!
31+ cu
=
Matei Gabriel
RamonaCopot spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
multumesc Katy...de nevoie o sa invat sa le fac, eu cred ca as fi in stare sa le si cos ca pe niste pernute , nu stiu cat de groase sa le fac, habar n-am ce cantitate de sange o sa curga si daca vor fi suficient de groase incat sa nu ma patez toata, cred ca as pune cel putin 2-3 straturi de tifon (spun prostii oare?) si lungi cat un absorbant de noapte??? uffff...is rau de totAnca 32+ DariaPOZE AMR 8 SAPTAMANI !!! |
Eu am gasit rola de tifon de 25 cm latime si am pus 2 straturi de tifon, putin suprapuse unul peste celalalt, m lut vata din pachet asa cat de groasa era ea, am impachetat tifonul si ca sa stau eu linistita ca nu se desface am pus putin leucoplast la imbinari.
Lungimea e ca a absorbantelor de noapte, sau chiar putin mai lungi.
O burtica de sept oct, a facut unele f faine si explica si mai bine ca mine, si a pus si poze la fiecare pas...maine o sa caut mesajul sa vad daca il mai gasesc si o sa-l copiez aici sa-l vedeti si voi.
Ramona,
33+
DOMINIC ANDREInoi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu
!
lylyana.ion spune:
| citat din mesajul lui zodie_de_foc Salutare! Aveti un spor la scris... ceva de speriat ![]() As vrea sa intreb si eu daca stie cineva mai multe detalii legat de salariul 100% timp de 6 saptamani. As vrea sa stiu cum se acorda, ce documente ai nevoie, cand si cum se calculeaza. Multumesc anticipat! ![]() 31+ cu = Matei Gabriel |
eu l-am acordat sub forma de prima, ca diferenta intre cat a avut indemnizatia de sarcina si lauzie si salariul de incadrare, timp de 6 saptamani, practic acele 42 de zile obligatorii de postnatal.
nu am fost niciodata sigura ca este varianta corecta, intrucat pe aceasta prima s-au oprit taxele salariale, si am auzit ca in codul fiscal aceasta suma nu ar fi impozabila.
pe baza certificatului de nastere al copilului am acordat si salariul mediu pe unitate si compensarea, fara sa mai faca fetele cerere.
cred ca mai mult te-am bagat in ceata...
31
Alexandru

Stefitza (20.11.2006) si