Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (102)
Raspunsuri - Pagina 15
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
Sar'na |
RamoC zi-mi si mie cum se fac tampoanele alea din vata si tifon ca nu am nici cea mai vaga idee...stiu ca par toanta rau dar chiar nu ma pricep, la capitolul indemanare stau tare rau. multam

Anca
32+
DariaPOZE
AMR 8 SAPTAMANI !!!
monis5 spune:
| citat din mesajul lui lylyana.ion acelasi lucru o fi si pt compensarea pana la 100% pt alea minim 6 saptamani? 31 Alexandru |
Tu esti in prenatal de la ambele firme?
Daca da, cum ai dus medicalul in ambele parti?
monis
32acum si cu poze noi
Katyuscha21 spune:
eu tampoane din alea imi faceam si imi puneam si la sani in loc de tampoane speciale ca sunt scumpe si acum am sa imi fac la fel.
ANCUTZAe ft usor de facut rupi o bucata de vata cat de mare vrei tu si de lunga si o acoperi in intregime cu tifon si gata
le faci ca pe pernuta.BINE NU STIU CELELALTE FETE CUM AUFACUT POATE ARE EA ALTA "RETETA" CA DE EX RAMONA
Alexandra
31 + si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 9 Saptamani Si Ne Intalnim!!!
Katyuscha21 spune:
| citat din mesajul lui monis5 Fetele, va salut din mers ![]() monis 32acum si cu poze noi |
GATA SE DA STINGEREA?
Alexandra
ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
shtephy spune:
| citat din mesajul lui monis5 Fetele, va salut din mers ![]() monis 32acum si cu poze noi |
Somn usor

_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
28+
Katyuscha21 spune:
eu cand ma uit la geanta mea de spital ca trebuie sa bag in ia ma ia cu fiori nu stiu de ce dar ma ia am sa incep incet incet sa imi fac bagajul ca nu se stie.cu cat se apropie timpul sunt si mai speriata parca as fi la primul copil dar de ex daca as face cezariana stiu ce ma asteapta si de aceea sunt speriata ca un caine de ala fugarit de altii iar daca nasc natural nu stiu ce ma asteapta si de aceea sunt speriata deci sunte de 2 asperiata 

Alexandra
ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
shtephy spune:
E ok ce zici tu Katy,se "impacheteaza" o bucata de vata in tifon.Caut ceva imagini ,poate gasesc.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
28+ 
lylyana.ion spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Tu esti in prenatal de la ambele firme? Daca da, cum ai dus medicalul in ambele parti? monis 32acum si cu poze noi |
unde am functia de baza o sa duc originalul, iar pt restul copii
31
Alexandru
lylyana.ion spune:
| citat din mesajul lui shtephy E ok ce zici tu Katy,se "impacheteaza" o bucata de vata in tifon.Caut ceva imagini ,poate gasesc. _ Ramona,mami de Stefitza (20.11.2006) si 28+ ![]() |
cam cate bucati ar trebui "confectionate"?
31
Alexandru