Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (102)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

m-am invartit 2 ore prin pat si n-am reusit sa adorm, asa ca am renuntat pt moment
mai este cineva p-aci?

31 Alexandru

Imi pare rau ca nu dormi ca tare rau e sa nu dormi cand altii dorm si sa dormi cand ceilalti nu o fac.Sper sa iti revii repede la normal.

Apropo Laurairina faci nani,da?

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:

intrebare pt fetele care se mai pricep la legislatia muncii (asta sa nu uit pana maine ): oare salariul mediu pe unitate care se acorda mamei la nasterea copilului (sau tatalui daca mama nu are sv), se acorda de toate firmele la care ai contract de munca, inclusiv cele cu 2-3 ore, sau numai de firma la care ai functia de baza?!?!?

31 Alexandru

Tare intrebarea. Legea nu spune... ca multe legi de la noi e f vaga la art. ala 51... dar am mari dubii ca daca ceri ti se va da, pentru ca mai mult ca sigur exista o alta reglementare pe undeva (de genul codului fiscal sau mai stiu eu...) care sa impiedice chestia asta. (eu vb doar din experienta, care din pacate atinge zona legislativa doar tangential... nefiind de formatie jurist )

monis 32
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Oare pe unde o fi Lumi - ca sunt deja cateva zile de cand nu zice nika....

monis 32
acum si cu poze noi

Si eu ma intreb si vreau sa o strig dar am zis sa o mai las totusi un pic pentru ca zicea ea ca o sa aiba cateva zile aglomerate.Sper doar sa fie bine.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

In sfarsit am vazut si eu ceva frumos la mag astora....pot spune chiar superb
http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=20174

Asa e, e tare fainut. Cum vand oare astia? On line sau cum?

monis 32
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:

Citat:

intrebare pt fetele care se mai pricep la legislatia muncii (asta sa nu uit pana maine ): oare salariul mediu pe unitate care se acorda mamei la nasterea copilului (sau tatalui daca mama nu are sv), se acorda de toate firmele la care ai contract de munca, inclusiv cele cu 2-3 ore, sau numai de firma la care ai functia de baza?!?!?

31 Alexandru

Tare intrebarea. Legea nu spune... ca multe legi de la noi e f vaga la art. ala 51... dar am mari dubii ca daca ceri ti se va da, pentru ca mai mult ca sigur exista o alta reglementare pe undeva (de genul codului fiscal sau mai stiu eu...) care sa impiedice chestia asta. (eu vb doar din experienta, care din pacate atinge zona legislativa doar tangential... nefiind de formatie jurist )

monis 32
acum si cu poze noi

hmm..o sa mai cercetez...nu ma las

31 Alexandru

Mergi la inceput

Monis asa cred ca online.Vad ca de fapt is de la quelle toate.
Mai stii covorasul Flokati?

_

Mergi la inceput

Chiar asa... ca tot o sa fie iarna cand vor veni copilutii... merge oare sa doarma doar in sac de dormit . ca parca nu i-as pune pilota pe el....

monis 32
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:

Citat:

31 Alexandru

monis 32
acum si cu poze noi

acelasi lucru o fi si pt compensarea pana la 100% pt alea minim 6 saptamani?

31 Alexandru

Mergi la inceput

Da,da ,pilota nici nu e recomandata.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Monis asa cred ca online.Vad ca de fapt is de la quelle toate.
Mai stii covorasul Flokati?

O, da . Aveam o lista intreaga de hahaieli din magazinul lor.... Legat de asta ai PM

monis 32
acum si cu poze noi

Mergi la inceput