Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (102)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

citat din mesajul lui tinonino81

Am vazut ca va faceti griji pentru kg luate,eu imi fac griji ca de vreo luna nu am mai luat nici un kg,burtica creste,sper ca bebe e bine,merg joi la dr.la control si ecograf

: 31+

Exact asta ma roade si pe mine... de 2-3 saptamani par ca m-am oprit din cresterea in greutate... doar burta are elan. Trebuie neaparat sa vb cu doctorul...
Ma bucur ca te simti mai bine

monis 32
acum si cu poze noi

Acelasi lucru si la mine, m-am cantarit acum o luna si luasem deja 17kg si ieri cand m-am cantarit din nou aveam la fel. Nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma preocup. Astept sa vad ce va zis voua dr.

Doris 29+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Andre .
Lacramioara imi pare tare rau ca ai si probleme cu glezna pe langa cate ai pe suflet. ai grija de tine
RamonaC frumos patutul cu lenjerie cu masinute in el.Am admirat si cele cateva din multele hainute si pe viitoarea mamica.
Am fost sa imi masor tensiunea la cabinet ca am fost tare ametita azi.Acasa inainte sa plec era 12/7 si acolo 13/7.Cam 10 minute a fot diferenta de timp dintre masuratori.

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 28+

. Eu de tensiunea mea nici nu stiu cum mai e... Oscileaza foarte mult intre 9/5 si 14/8...Acuma nici nu mai stiu de la ce mi-e rau, de la tensiunea mica sau prea mare. Peste 14/8 nu a trecut..dar o sa-l anunt pe gine, cand o sa ajung si pe la el despre asta, sa vedem ce zice.

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Floricik foarte bune si cumparaturile alea.Eu mor ca ma misc greu.Astazi matza mea care oricum nu sta o secunda locului,s-a smucit din mana mea si a zis ca fuge pana in parc.Dar de parc ne despartea o strada cu 4 benzi.Noroc ca mai erau vreo 15-20 pasi pana la strada si am reusit sa sprintez si sa o ajung.M-am resimtit un pic,adica ma deranja burta desi am alergat doar cativa pasi in mare viteza.De obicei ma pune sa alerg mai usor,asa ca la joging.In curand nu cred ca voi mai putea iesi cu ea afara fara alt ajutor.Clar am si ceva reactii intarziate ca altadata nu as fi scapat-o din mana.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

m-am invartit 2 ore prin pat si n-am reusit sa adorm, asa ca am renuntat pt moment
mai este cineva p-aci?

31 Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Doamne Ramo dar ce mai oscileaza tensiunea ta.La mine nu,dar mi-e tare teama sa nu creasca.M-am bucurat ca la sumarul de urina facut acum nu exista proteine,ca era un semn de preeclampsie.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Eu nu am mai avut rabdare si azi am pus-o pe mama sa spele putin patutul ...si pt ca in baie nu avea loc sa se usuce...l-am adus la mine in camera "sa se usuce doar" . Si am pus si pilota si cearceaful in el sa cad cum vine...http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/RamonaCopot#5381753601404107058.
Si am pus si poze cu body-urile pe care le-a calcat mama azi si 2-3 hainute ce le-am avut noi .

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Ramo, Ramo, tu cuibaresti la greu . Faine hainutele - sa le poarte mititelul sanatos

monis 32
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

intrebare pt fetele care se mai pricep la legislatia muncii (asta sa nu uit pana maine ): oare salariul mediu pe unitate care se acorda mamei la nasterea copilului (sau tatalui daca mama nu are sv), se acorda de toate firmele la care ai contract de munca, inclusiv cele cu 2-3 ore, sau numai de firma la care ai functia de baza?!?!?

31 Alexandru

Mergi la inceput

da, eu mai sunt, incerc sa ma tarasc spre pat sper sa si fac ceva acolo, respectiv sa dorm....

vroiam sa mai zic
Lacramioara - mai hai pe la noi... vorba aia, in cel mai rau caz 'cum nu strica asa n-ajuta'... dar poate totusi ajuta..
Doris - ce bine ca ai scapat...
Lidia - ce mai faci tu? mai zi-ne

monis 32
acum si cu poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Eu nu am mai avut rabdare si azi am pus-o pe mama sa spele putin patutul ...si pt ca in baie nu avea loc sa se usuce...l-am adus la mine in camera "sa se usuce doar" . Si am pus si pilota si cearceaful in el sa cad cum vine...http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/RamonaCopot#5381753601404107058.
Si am pus si poze cu body-urile pe care le-a calcat mama azi si 2-3 hainute ce le-am avut noi .

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Ramo, Ramo, tu cuibaresti la greu . Faine hainutele - sa le poarte mititelul sanatos

monis 32
acum si cu poze noi

Sar'na . Ieri ma apucasem sa imi fac si tampoanele alea pt spital, am facut 3 si dupa aia le-am bagat imediat in dulap, cu gandul ca e prea devreme. Mi-era frica ca e vb de cuibareala aia si la mine...sper sa ma mai abtin, ca e prea devreme de acum.

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Shtephy - chiar nu sunt in mana mea cea mai buna. Dar fara sa am nimic... ma gandeam ca in cm o sa rup forumul... arshhhh, de unde...

Oare pe unde o fi Lumi - ca sunt deja cateva zile de cand nu zice nika....

monis 32
acum si cu poze noi

Mergi la inceput