Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (102)
Raspunsuri - Pagina 12
Katyuscha21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui floricik
IDEM 28+ ![]() http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png |
imi si dau seama

Alexandra
31 + si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 9 Saptamani Si Ne Intalnim!!!
Katyuscha21 spune:
am pus pe cont poze cu 2-3 hainute mici 
![]()
Alexandra
ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
RamonaCopot spune:
Eu hainute am primit de la vara-mea, cumnata-mea si prietena mea buna (folosite normal). Toate mi-au dat tot ce a ramas mic la bebei lor, deci am ffff multe...alea pozate is doar cateva body-uri ...dar in dulap deja nu mai e loc...si doar ce am luat unul nou de 2m/2m
. Maica-mea zice ca nici daca as face tripleti nu as apuca sa-i imbrac in toate hainutele
. Eu tot ce vad imi place si mi-ar trebui
. Am zis de la inceput ca primesc tot ce mi se ofera si dupa aia vad eu ce folosesc si ce nu, si deja am 4 costumase din alea cosmonaut, peste 20 caciulite (si eu nu intentionez sa-l tin cu caciulita in casa), vreo 25 pantalonasi cu picior albi...dar faza e ca nu sunt toate aceeasi marime, is cam pana la 1 an... asa ca trebuie sa ma abtin de la cumparat hainute (mai ales ca nici nu ma dau banii afara din casa, de multi ce is
).
Mie mi-au mai ramas doar maruntisuri de cumparat respectiv o suzeta cu termometru, 1 biberon (ca unu am deja), foarfece si perie pt par, ceva anticolici, batista bebelusului si o cadita. Mi-ar face cu ochiul o cadita din aia cu suport, masa de schimbat deasupra si sertare dedesupt, dar pe langa faptul ca nu as avea unde sa o pun in camera mai costa si o gramada (una recent vazuta...din pal era 740 lei
).
Ah...si ce am mai uitat e carutul, dar nu intentionez sa-l iau prea curand.
Ramona,
33+
DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu
!
RamonaCopot spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katyuscha21 si daca o sa le ai mai mici crezi ca o sa ii mai placa la sot Alexandra 31 + si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei Asa creste Andrei Burtica Bebica din Burtica ![]() www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama. Avortul Este o Crima !!!! AMR 9 Saptamani Si Ne Intalnim!!! ![]() |
Sunt convinsa ca NU... de aia nici nu ma pot baza ca ma va ajuta cu bani si trebuie sa ii fac singura cumva, ca eu duc greul, nu el...
Bine cateodata le mai sustine si el
Ramona,
33+
DOMINIC ANDREInoi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu
!
Lidia74 spune:
LACRAMIOARA ai grija de tine. Imi pare rau de glezna ta. Bebe sa fie bine ca in timp glezna o sa iti treaca.

Katyuscha21 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui RamonaCopot
Sunt convinsa ca NU... de aia nici nu ma pot baza ca ma va ajuta cu bani si trebuie sa ii fac singura cumva, ca eu duc greul, nu el... Bine cateodata le mai sustine si el Ramona, 33+ DOMINIC ANDREInoi 3 AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu ! |
pai macar atunci sa le sustina si el

Alexandra
ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

Katyuscha21 spune:
fetele eu ma retrag ma duc sa fac mancare nu va zic ca poate va fac pofta asa ca imi tin gura
si sa bag si eu ceva la ghizdan ca mie cam foame.
poate revin mai tarziu daca mai e cineva

Alexandra
ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica 
shtephy spune:
Andre 
.
Lacramioara imi pare tare rau ca ai si probleme cu glezna pe langa cate ai pe suflet.
ai grija de tine
RamonaC frumos patutul cu lenjerie cu masinute in el
.Am admirat si cele cateva din multele hainute si pe viitoarea mamica
.
Am fost sa imi masor tensiunea la cabinet ca am fost tare ametita azi.Acasa inainte sa plec era 12/7 si acolo 13/7.Cam 10 minute a fot diferenta de timp dintre masuratori.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
28+ 
DORIS_71 spune:
shtephy nu stiu inca sigur cand ma intorc, astept sa vina cineva sa ma ia, ori sotul ori fratele, cine reuseste sa lipseasca de la munca vreo 2 zile ca eu sunt venita cu masina. Asa ca depind de ei dar pana la sfarsitul lunii plec sigur.
Doris
29+
Matteo ......
poze