Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (102)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Atunci suntem 3. Dar acum gata la .

Doris 29+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

si eu cred ca ma retrag la depou ...noapte buna

Anca 32+ Daria

POZE

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

suntem 2 cucuvele

eu ma mai gandeam la ce ziceau fetele legat de absorbantele puse sub tampoane...cica abs nu lasa pielea sa respire, sa se oxigeneze si ca s-ar reface "pasa" mai greu asa o fi?

Anca 32+ Daria

POZE

AMR 8 SAPTAMANI !!!

Doua cucuvele se leganau, pe o pamza de paianjen, si-a mai venit ...o cucuvea...
Astia prin spitale asta explicatie o dau atunci cand intrebam noi "de ce nu e voie absorbant normal?" sau "de ce nu am voie sa-mi pun chilot acum?"...
Dar ei nu stau la pasarica mea sa vada ce si cum si decat sa-mi curga pe picoare in jos lohiile, mai bine ma inarmez cu de toate si o sa las pasarica libera cand oi fi acasa la mine, sa zburde cum vrea ea si sa se vindece

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3
AMR 7 SAPTAMANI si o sa fiu !

Mergi la inceput

No bine no...daca s-a rupt panza de paianjen cu cucuvele...ma conformez si eu...
Mai merg o tura la pisu, a doua pe ora asta si ma intorc si pe dreapta ca stanga e amortita de tot.
Noapte buna la toata lumea!

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Am intrat sa vad daca a mai aparut careva... degeaba vreau eu sa dorm daca nu pot. Acum am venit de la baie...am stat in vana cu apa calduta mai bine de juma de ora, ca ma luasera niste mancarimi pe tot corpul, de nu mai stiam unde sa ma scarpin intai. CAt am stat in apa a fost bine, acuma vad ca iara incep . O venit si sotul si el doarme, numai eu nu....
Ma apuc de numarat oi...ce sa fac?!

Ramona,
33+ DOMINIC ANDREI
noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Buna fetele,

Ieri, am fost la dr. Nu am fost la o eco amanuntita dar tot am vazut bebelina, care statea cu capul in jos si cu o mana in cap. Mi-a masurat colul si stau foarte bine - 4 cm, inchis. Totul este bine, dupa spusele doctorei si nu am motive de ingrijorare. Ba mai mult, nu am motive sa cred ca as naste prematur. De cand am vazut primul fulgusor, am cam intrat in panica.
I-am pus o serie de intrebari si vreau sa va scriu si voua rapunsurile aflate.

Vaccinul antitetanos nu-l recomanda. Mi-a zis ca inca mai e recomadat de medicii in varsta. Ea, nu ii vede rostul. Are 2 copii si ea nu a facut acest vaccin pe perioada sarcinii.

Tipul de nastere am intrebat ce recomanda pt o suparaponderla. Mi-a zis ca recomanda nastrea naturala, atata timp cat totul e ok. Adica, cordonul ombilical sa nu fie in jurul gatului, sa nu fie in pozitie pelviana si altele. Hotararea se va lua la 36 de saptmanni. Dar, nu ramane batuta in cuie. Definitiv se hotaraste in ziua nasterii.
Mi-a zis ca dupa cezariana, ma refac mai greu. Fiind grasa, o sa imi atarne burta si o sa am niste dureri de numa-numa. In plus, straturile care trebuie cusute, sunt mai greu de cusut la o supraponderala si refacerea mai grea decat la o femeie slaba. De aceea e mai bine naturala.

Epidurala o recomanda. Mi-a spus ca a vazut cazuri cand dupa administrarea epiduralei, unele femei au obtinut dilatatia maxima in maxim 20 de minute, ca ea, nu a mai apucat sa le asisite. Dar, stiti cum e! Fiecare cu norocul ei. La Giulesti, nu trebuie sa vii cu trusa de acasa. Au ei, ce le trebuie. Tu, doar sari cu banul.

Celule stem mi-a zis ca neaparat sa le recoltez, mai ales pt potentialul pe care le are. Ea, recomamnda acest lucru. In schimb, s-a abtinut sa ma trimita la vreo firma anume. Asta e hotatrarea mea. Nu a vrut sa faca reclama la nici unii.

Dormitul pe stanga, asta e pozitia ideala de dormit. E ok si pe dreapta, dar nu pe spate. Mi-a zis ca prin saptamana 30, nu crede ca o sa mai pot dormii pe spate, oricat as vrea eu.

Testul de glicemie provocata nu il vede necesar in cazul meu. Am niste glicemii foarte bune, chiar daca mananc dulciuri. AM 68 si 75. Deci, nu il fac.

Analiza streptococ B neparat in saptmana 30 trebuie refacute culturile din col, pt depistarea eventualelor balarii, dar in special a acestui streptococ.

Minim de stat in burtica bebe trebuie sa stea acolo pana la minim-minimorum 32 de spatamani. Oricand dupa spatmana 36 se poate naste fara griji. Nu sunt riscuri nici pt copil si nici pt mama.

Vineri o sa ma duc si celalalt dr (cel cu care o sa nasc) si o sa ii pun acelesi intrebari. O sa va scriu si ce a zis el, desi ma astept la raspunsuri un pic diferite, avand in vedere ca este "din garda veche". Ieri, am fost la dr care mi-a facut inseminarea.

Va pup si sper sa va fie folos informatiile pe cre le-am aflat eu.

26+ moi si Cezara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

lylyana.ion si eu m-am gandit la ei. AI putea sa imi dai mie mai multe detalii? De ce ei? CAt te-a costat pt inceput si cat te costa toata treaba pana la sfarsit? Multumesc

26+ moi si Cezara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Neatza fetili! Ce faceti? Abia am reusit sa va citesc din urma! Vad ca ieri nu ati zabovit o clipa si ati povestit! Ma bucur! Eu saptamana aceasta sunt destul de ocupata! Ieri a fost si ziua soacrei mele... asa ca nu am avut ce face si a trebuit sa dau cu subsemnatul si pe acolo! In treacat am mai aflat cte ceva si despre necazul prietenei mele care a pierdut sarcina la 7 luni! Din cate am inteles pe tot parcursul sarcinii ea a avut contractii, iar duminica a inceput sa sangereze pe langa placenta, placenta i s-a dezlipit, uterul a facut hemoragie, era sa moara si ea...bebele era mort deja, si din nefericire i s-a extirpat si uterul si ea, la 25 de ani a aflat ca nu va mai putea fi mamica niciodata! E distrusa psihic!

Eu si Raresh al meu suntem bine. Abia astept maine sa merg la medic sa il vad!

Camy, pai daca tu nasti pe 28 octombrie...eu cum te mai vad? Daca la mine DPN-ul e in 11 noiembrie?

RamoC eu de ce nu pot sa vad hainutele?

Simina faina burtica dansatoare!

Dankutza interesante detaliile cu privire la gravidele supraponderale! Eu deocamdata m-am mentinut la limitele normale, insa nu se stie ce se mai poate intampla in urmatoarele 8 saptamani!

monis, parca tu intrebai daca bebele creste in burtica, daca noi nu ne ingrasam! Matusa lui iubi, care e moasa sefa la Maternitate la Tg Mures, mi-a zis ca pot sa stau linistita, fiindca desi in ultimele 2 luni nu am mai luat in greutate, bebele se dezvolta normal! Deci nu trebuie sa ne ingrijoram!

Va las! Ma duc sa imi fac cafeaua...sper sa mai am vreme azi sa intru si sa va stresez!

Salutare si pupici tuturor burticilor!

Lavi, 32+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 8 saptamani de vis!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata burtici

ah ce bine am dormit eu azi-noapte ....asa imi place cand ma odihnesc..ca azi incep din nou sa hoinaresc...in limite acceptate pt o mega-burtica

Roxyaly ce am bucur ca scrii...sper sa fii din ce in ce mai bine, auzi??? si daca nu ne putem vedea acum cu burticile la purtator, o sa ne vedem cu copilasii ...abia astept!

RamonaC foarte frumusele hainutele lui bebe sa le poarte sanatos!

Nu am lipit aseara pe pereti personajele de desene animate...a zis Pustache (si are dreptate) ca noi trebuie sa slefuim parchetul..si o sa se umple de praf...asa ca astept putin , dar i-au placut, neaparat merg sa iau si alba ca zapada si cei 7 pitici..si mi-a zis ca neaparat trebuie sa-i si pictam ceva...el vrea sa pictam o casuta si balarii..acum o sa vedem....ideea e ca amandoi suntem mai rau decat niste copii mici...mi-a zis ca am atata fericire pe fata ca imi cumpara si mie un personaj dintr-asta si mi-l pune in camera noastra

ei...asa-s barbatii ....si a mai si ras in hohote de mine dupa ce i-am scos din nou toate hainutele lui Flavius ..ca nu am pot abtine

Piciul meu deja s-a trezit ca ma impinge de colo-colo...
O zi buna va urez!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

32+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 6 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Laviniablaga o sa ne vedem cu siguranta...stai linistita..
La cezariana stau 7 zile ca popa acolo...plus ca nu-i neaparata nevoie sa ajungi sa nasti la 11 nov...poate fi si 1 nov la fel de bine..ca e la termen bebe, nu??????
Si daca nasti mai tz...oricum ai sa vii la spital la control, ca asa se face...asa ca banuiesc ca ai sa treci pe la mine sa-mi vezi comoara, nu?????
O sa ne vedem, neaparat!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

32+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 6 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput