Albinutze de Mai-Iunie 2009(17)
Raspunsuri - Pagina 4
Relusha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Relusha, felicitari pentru botez! Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
multumim 
Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)
Bebe Beca spune:
Dragele mele, va pup pe toate. Este o frumusete aici, azi am mers pana in Vatra Dornei si maine vom face un traseu pt a vedea peisaje si putna, moldovita, sucevita. Poimaine o sa mergem pana la bicaz si o sa trecem si prin humulestiul lui creanga. Fetele sunt cumintele, rebeca isi face de lucru prin curte cat suntem la vila, curtea are vreo 2 hectare, cu loc de joaca... e frumos tare. sara in continuare constipata
, nu imi vine sa cred ca se intampla asa ceva.
La multi ani bebelusilor care au implinit azi si zilele trecute 2 sau 3 luni. Felicitari pentru micutzii care s-au crestinat.
Va pup din nou si va imbratisez virtual!
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
memo3nov spune:
Cofetaria "pestisorii" folosesc doar produse naturale,sau "alice".
Amandoua fac torturi si prajituri f bune.
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV OK, am nevoie de recomandari de cofetarii in Bucuresti |
Si eu votez cu Alice - e pe Sos. Mihai Bravu.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
philip spune:
salutare
azi am fost la pediatru sa vad ce zice de somnul lui Nicholas. nu sunt de acord cu aproape nimic din ce mi-a spus, adica sa incep sa-i dau cereale de orez amestecate cu laptic de la mine si ceva fructe/legume pt gust. la inceputr dimineata, apoi si seara dupa care alaptat. cica asta l-ar ajuta sa doarma mai bine. apoi sa nu-l mai las sa doarma dupa ora 5, lucru pe care daca l-as face ar trebui sa-mi iau lumea in cap pt ca ar fi extrem de obosit.
aseara, de exemplu, a mai tras un pui de somn de juma de ora de la 6 juma la 7, s-a trezit si-a facut caca, baita, papita si ne-am intins amandoi in pat. a adormit pe la 8 jumate dupa ce-a supt din cearsaf, asa de alinare. deci mult mai usor adoarme cand nu-i prea obosit. s-a trezit la 12.15, 3, 5.45 si gata la 7.20. asta e. eu voi continua sa-l alaptez, sa-l tin alaturi si voi intarzia solidele pt mai incolo.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
cris_82 spune:
alymav..............superbe cifre
felicitari pentru botez..foarte faine pozicile

ana micu.............chiar cautasem pe net de ofertele la pachetele de la dolce si nu gasisem nimica..multam
,cred ca pana la urma o sa-i cumpar la brotac un sistem din asta ca telefonia de la romtelecom ma lasa rece

beca.............e super peisajul..am fost si eu in zona aia acum vreo 5 ani si cheile bicazului mi-au taiat rasuflarea.Imi pare rau ca Sara e constipata...dar creste ea mare si toate problemele de acuma o sa le dam uitarii

philip...................eu zic sa faci cum crezi tu ca e mai bine pentru puiul tau ca tu stii cel mai bine de ce are el nevoie

mami de
Miruna(29 mai) 

http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg
baby-first spune:
Pup toate mamicile, albinutele si bondareii...
Nu am intrat foarte des, dar am incercat sa citesc ce ati scris, felicitari pentru bebeii frumosi, am vazut poze frumoase...
Noi suntem bine, doar ca ma supara anumite lucruri...ariciul meu are 4 luni juma si nu da semne sa se rostogoleasca...se intoarce doar pe o parte sau pe cealalta, dar atat...ce-i drept, si fundu e cam mare, asa ca nu mastresez eu foarte tare din cauza asta.
Dar, altceva ce ma supara e ca nu mai gangureste de o vreme buna, cred ca aproape o luna. La inceput vorbea mai tot timpul, acum doar se uita la noi si rade cu tot boticul. Dar mi-e dor sa o aud gangurind...
A, si inca ceva...seara am observat ca nu am lapte destul si cateodata face un circ si nu are rabdare sa suga pana ce sanul produce mai mult lapte, asa ca m-am gandit sa-i dau completare...ti-ai gasit...scuipa biberonul si revine la sentimente mai bune pentru san...
asa ca nici gand de completare...eu ma bucur rau, ca vreau sa-i dau de la mine cat mai mult, am fost foarte suparata cand am vazut ca nu mai iese nimic...
M-am plans destul, va las ca mi-e somn deja...
Va pup
si
usor tuturor bebeilor si mamicilor si treziri cat mai putine...![]()
Cristina mamica fericita de
Alesia Georgiana- 24 aprilie 2009
http://picasaweb.google.com/cristinadan08
nicuratze spune:
Buna seara,
RAMONAIANI,CARLA,
,multumesc frumos.
ALYMAV,superbe poze,si voi de asemenea!
CARLA,noi am luat de la Agapitos,cu ciocolata si cirese,in jur de 70 ron kilogramul,a fost f bun.
BABY FIRST,
asa face si a mea seara,nu are rabdare sa vina lapticul,sa vezi cum urla 2 sec,apoi la tzatza 2 sec,de ma dispera.
MARIA,CRIS,mama nu e curioasa,e tipicara
,mi-a aranjat si in ordine cronologica niste chitante pe care eu le-as fi aruncat;nu putea sa faca si ea o tocanita sau o clatita,sau sa mai stea cu fata ( ce sa spun ca in timp ce ii puneam masa lui radu,auzeam numai remarci ale ei catre Andra gen:toata ziua te lasa singura mami,numai cu Radu vorbeste,etc ).Bine ca mi-a venit sotul mai devreme cu 2 zile si am dus-o acasa
Va pup,o seara buna .
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
maria_bunica spune:
Buna seara fetele!
Laurraa..pai daca tot se potrivesc puii nostri la obiceiuri,poate se indura Darius sa fure de la Maya si programul de somn
Noi ii facem baita in fiecare zi,nu am tinut cont de sarbatori sau duminici!Pana la urma si noi facem baie/dusuri in fiecare zi nu?
Philip..asa si eu,nu ii dau sanul la prima foiala,dar nu functioneaza nimic altceva,se linisteste si adoarme la loc doar daca suge.Darius asa doarme ziua,cam 5-6 reprize de jumatate de ora..fff rar mai prinde ziua un somn de o ora sau 2 sau 3(ca azi)
Relusha..bine ati revenit si felicitari micutului crestin si pt greutate si cm!
Ana_micu..nasoale peripetii ati avut la botez!Noi am stiut de la inceput ca se va mai boteza un baietel odata cu Darius si a fost totul ok!
Strunfita..si Darius mai fornaie cateodata,dar nu ii dau nimic,doar ii pun ser fiziologic si trag cu aspiratorul nazal(oricum nu scot mult,ca nu are cine stie ce)Pana acum nu a facut febra,asa ca nu i-am dat nimic altceva!
Ioana..distractie placuta in continuare si imi pare rau de mititica,Sara!
Philip..asa mi s-a spus si mie de catre alte mamici,ca daca ii dau inainte de somn un bibe cu cereale,cica nu s-ar mai trezi asa des!Vineri mergem la vaccin si o sa intreb si eu pediatra sa vedem ce imi zice!Iar cu tinutul treaz de la ora 5 mi se pare irealizabil la Darius,cel mai mult am reusit sa il tinem treaz,fara maraieli,dar antrenat la maxim,sa nu se plictiseasca,3 ore!Noi il culcam de obicei la 21.30!
Cristina..poate e prea obosita si din cauza asta nu mai are rabdare sa suga.Am mai patit si eu asa cu Darius si il culcam si apoi cerea tzatzi cu ochii inchisi dupa jumatate de ora sau o ora si papa linistit!
Nicuratze..of,of,of..bine ca a plecat mama ta si macat stii ca nu ai ajutor acum!
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
Am uitat sa va zic ca se roaga sotul de mine de vreo saptamana sa il las o noapte pe el cu Darius si sa ma odihnesc si eu o noapte intreaga!Pana acum nu prea reuseam sa ma deslipesc de pui,dar cred ca in noaptea asta am sa ii cedez locul sotului!O sa mulg un biberon acum(manual ca nu am pompa,dar am incercat si se aduna ceva)si daca spre dimineata mai e nevoie,sa ma trezeasca sa ii dau sa pape si plec inapoi in salon!Va povestesc maine ce a iesit pana la urma!![]()
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi