Albinutze de Mai-Iunie 2009(17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Stefan Amir..bebe de Ganesha

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Buna, fetelor. Noi suntem bine, slava Domnului, deocamdata Iosef e bine, nu a luat enterocolita de la Luca. Totusi avem si noi o mare-mare problema. In luna a trweia de viata Iosef a luat in greutate doar 500 de grame iar acum de aproape 3 saptamani doar 200 de grame. Am ajuns sa-mi fie frica sa-l cantaresc. Doctorita lui desi e fan inrait al alaptarii mi-a propus sa inxcep sa-i dau supliment. Eu laptic am insa cred ca Iosef e lenes si suge doar lapticul apos, eu alta explicatie nu am. O sa incerc sa mulg putin din laptele de la inceput astfel incat sa bea si din cel satios. Totusi eu sunt f suparata ca nu as fi vrut sa-i dau formula. Am incercat sa iau eu vitamine sa-mi imbunatatesc calitatea laptelui, tot ce am obtinut a fost ca am pus pe mine urgent 5 kg.... Daca aveti vreo solutie, va rog din suflet sa imi spuneti si mie ce as putea face.

Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinuza spune:

Carla, si eu am facut tortul de botez la cofetaria alice, nu mai stiu cum se numeste, tb sa ma uit pe catalog dar a fost fff gustos.

Marcela, mami de LUCA - 02.01.2007 si IOSEF - 23.05.2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Relusha..bine ati revenit si felicitari micutului crestin si pt greutate si cm!

Buburuza noastra

multumim

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Stefan Amir..bebe de Ganesha

Buburuza noastra

LA MULTI ANI si din partea noastra

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Unde e cofetaria Alice sau pestisorii?

mamica Adei (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimineata si o

la multi ani !!! bebe amir si din partea noastra sa cresti mare si frumos

maria cand vb de darius parca il vad pe razvi exact asa si el : ziua doarme foarte putin la cate 2-3 ore cate o jumatate de ora de adormit nu a adormit niciodata singur iar de dormit doarme cu mine aseara am zis sa incerc si eu sa il pun in patut : era adormit bustean cum a simtit ca l-am lasat gata avea niste ochisori mariiiii asa ca eseccccc

sa aveti o zi usoara

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

clody...........multam de cafeluta
La multi ani sarbatoritilor de azi
Cred ca am revenit la vechiul obicei cu somnicul,adica cand se trezea o data pe noapte sau deloc pana dimineata la 7-8 .Am fost ieri la posta sa iau alocatia la bebe..am prins-o si pe postarita si am luat-o la rost ca nici facturile nu vrea sa mi le aduca acasa(le lasa in capatul strazii pentru toata lumea si cine vrea sa se duca la vecinica si sa ceara plicurile)si am sta acolo pana mi-au gasit cuponul de alocati..adica 40 minsi maine ma duc la casa de pensii sa imi treaca alocatia pe card.

mami de Miruna(29 mai)
http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

philip ...sebastian decind se intoarce noaptea singur pe burtica imi doarme de la 20:00 la 5:00 si dupaia din nou pina la 8:00..degeaba il pun eu in patut pe spate, dupa maxim 1 min el e pe burta..si inainte si el se trezea noaptea exactla fel de des ca si nicholas...pe burtica e pozitia lui preferata de somn si nu am ce sai fac...

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

..fetele sa imi tineti pumni..astazi merg la ginecolog sa vedem daca
a 2 a cusatura sa prins cum trebuie ..imi este asa de frica

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian

Mergi la inceput