Albinutze de Mai-Iunie 2009(17)
Raspunsuri - Pagina 17
oanaalex spune:
Ioana vacanta frumoasa in continuare. Sper sa fie ceva trecator cu bubitele ca numai probleme ati avut
Cu constipatia si noi stam la fel de prost. Am inceput sa-i dau prune ca de am facut si noi 4 luni si am zis ca hai ca poate scapam de costipatie, da de unde. Dupa 2 zile de prune azi mi-a facut o biluta
. La ea problema nu e ca nu face ca face zilnic dar face foarte tare si putin asa incat daca dupa biluta ei nu-i pun supozitor sa reuseasca sa scoata tot afara cu atata ramane
. Cred ca odata pe luna reusescsi eu sa vad cate un pic de caca galben de bebe in rest e verde-negru si tare(scuzati de amanunte)
Relusha spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui maria_bunica Aaron..bebe de Sarmisa Ania Elena..bebe de Mh Larisa Elena..bebe de Voicu_bebi Robert Andrei..bebe de Mara-i![]() ![]() mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)Buburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
LA MULTI ANI si din partea noastra

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)
AlexSiMatei spune:
Buna buna dragelor,
Hop si noi cu poze de la botez:
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/BotezDavid?authkey=Gv1sRgCJm5-ZCkgv3WZw&feat=directlink
A fost foarte frumos, David nu a parut prea traumatizat si parca-parca s-a cumintit nitel de atunci. Apropo de superstitii legate de botez, m-am intalnit ieri cu o alta mamica si mi-a explicat ca nu scoate copilul afara seara, ca nu e bine sa-l prinda intunericul inainte de botez 
Noroc ca nu e decembrie, ce sa zic...
Roxi, lauraa, m-ati umplut de respect cu invatatul...pe ce tema e doctoratul?
Dici, splendide poze, Matei e asa de simpatic in aia cand e adormit cu bibe ![]()
Ioana vacanta placuta si sa treaca bubitele!
Am vazut ca s-a discutat de dormitul cu bebe, eu nici cu el in camera nu prea pot ca nu dorm tot noaptea...am incercat la Viena ca n-aveam de ales si cred ca am prins maxim 3 ore de somn...
Va pup, fug si eu la culcarica,
Alex
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/DavidBucurestiAugust2009?authkey=Gv1sRgCJ6J8Y_OpI_q2AE&feat=directlink
cris_82 spune:
neata fetelor....va invit la o 
De data asta nu voi nominaliza pe nimeni ca nu cumva sa sar fara sa vreau si sa va suparati![]()

.
La multi ani sarbatoritilor de ieri(cu intarziere) si celor de azi

sa cresteti mari,frumosi si sanatosi

Am vazut poze superbe si bebici unul mai frumos ca altul

..si felicitari celor care au crescut in cm si greutate

Pentru cei bolnaviori a trimitem multi

sa va faceti bine cat mai repede

Noi ieri am fost plecate toata ziua sa rezolvam cu alocatia sa nu ne mai vina la posta ci pe card..si dupa ce a stat la coada o gramada de ore sa mi se spuna ca alocatia trebuie sa imi vina in cont,dar indemnizatia prin mandat postal

si uite asa am mai stat inca o gramada de timp ca sa le am pe amandoua pe card..ca asa e la noi..nimica nu se face cu cap

mami de
Miruna(29 mai) 

http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg
strunfita spune:
Dau eu o
virtuala in dimineata asta, ca vad ca nu s-a trezit nimeni ![]()
Activitate la greu azi-noapte, nu stiu ce-ati avut!
Am recuperat tot din urma, de scris mai greu... Am vazut poze minunate de Alyntha, Dici, Ramona, Maria de fapt le-am vazut pe toate, dar neuronul vad ca ma cam inseala.
Ioana,
sa treaca bubitele Sarei.
Alinutza, sper sa reusesti sa alaptezi in continuare 
Roxi, bafta la invatat! Tot respectul, eu in afara de beletristica usoara nu mai pun mana pe nimic.
Alex, felicitari pentru botez, ma uit si la poze un picut mai incolo.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Andreea si Bogdan
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
strunfita spune:
Na, ca mi-a luat-o Cris inainte ...
Incerc sa imi aduc aminte din ce am citit cat am fost plecat si sa raspund cate ceva.
Maria, mie mi se pare foarte comod sa tin asa patutul. Andreea doarme primul somn acolo, pana pe la 3, imi e foarte usor s-o iau din patut nu mai trebuie sa ma dau jos din pat, apoi de obicei adorm in timp ce o alaptez si nu mai are cine s-o puna la loc ![]()
LauraOana, ma bucur ca e ok cusatura acum! Stai linistita, sigur vei scapa de kg in plus dupa ce nu vei mai alapta.
Relusha, felicitari pentru botez. Ma bucur ca a fost totul ok pe drum, ca tare departe mai stati.
Ma enerveza reclama asta la ikea de mor
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
strunfita spune:
Laurraa, felicitari pentru kilograme! Maya ta e cam cat Andreea, e la 4 luni fara o saptamana avea 7.380, sigur ajunge la 7.500 pana la 4 luni.
La multi ani micutilor sarbatoriti de azi si de la noi!
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
strunfita spune:
Alex, vizionat poze! Ce fain e david in blugisori
Vad ca nu i-a prea placut baita. Dar cum de tine nasul copilul?
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
alynta27 spune:
Alex ................sunteti niste frumosi!
Dici........asa se zice si la mine de David! ALEARGA TOATA ZIUA!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
raluci_b spune:
neata mamici
, sa va traiasca scumpisorii sa se faca mari sanatosi si norocosi.
intru la voi cu o rugaminte daca puteti/vreti/aveti chef/timp sa intrati sa ne povestiti nitel despre "taxele si impozitele" de prin spitale http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=3&TOPIC_ID=117097#5201606
multumim din suflet
30+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro