Albinutze de Mai-Iunie 2009(17)
Raspunsuri - Pagina 18
AlexSiMatei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui strunfita Alex, vizionat poze! Ce fain e david in blugisori Vad ca nu i-a prea placut baita. Dar cum de tine nasul copilul?Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Andreea si Bogdan "Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi |
Pai l-a luat nasul in brate si n-a protestat nimeni
Alex
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/DavidBucurestiAugust2009?authkey=Gv1sRgCJ6J8Y_OpI_q2AE&feat=directlink
LauraOana spune:
alex super bozele de la botez, mia placut in mod special poza in care pune david buzuca..:) si am observat ca dupa botez matei si david erau in partnerlook 
...si eu dorm separat de sebastian...si imi este foarte bine asa..ca daca nu ma trezesc la fiecare fitiala
Mami
de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">Burtica si Sebastian
cris_82 spune:
strunfita........eiiii..acuma ca sa fac
daca n-am stiut ca dai cafeluta..ca as fi baut-o cu placere
Ne-am pus si eu cu sotul la masa de dmineata ca sa papam si sa savuram o cafea..cu bebele din dotare la masa si el
..si cum manca sotul de zor o felie de zacusca..nu stiu cat de mult ar fi poftit pitica,ca din incercarea de a-i lua felia din mana lu' ta-su..a iesit cu totul altceva..i-a tras una peste mana de i-a zburat mancarea cat colo pe masa si de pe masa pe jos si pe bebe
..nu stiam ca il am pe Arnord in miniatura la masa cu noi
.Eu cu sotul ne autam unul la altul ca prostii si brotacul se strica de ras..
mami de
Miruna(29 mai) 

http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg
laurraa spune:
buna fetele!
alex, superbe pozele si demult vroiam s ate intreb daca asa e parul tau natural sau il ai facut? este super; intotdeauna mi-am dorit un copil cu parul cret cret, desi noi toti il avem drept
; teza este pe ema "educatie si dezvoltare economica", bine eu "merg" mai mult pe dezvoltare institutionala (prof meu are multe studii in neoinstitutionalism, dezv institutionala, etc); ma apuca groasa cand stiu cate o sa am de citit si facut (am doar 60-70 de pagini lucrate si nici acelea indeajuns)
cris, vezi ce se intampla daca nu pui fata la masa?
dulcica rau cu faza
ioana, cei de la Putna sunt foarte stricti, nu stiu daca ai observat, iar manastirea Putna se spune ca este "Ierusalimul romanesc"; a mea nu a facut kk de 6 zile aproape si astazi punem cred supozitorul iar; culmea este ca nu o deranjeaza deloc
maria, multumesc si eu sper sa treeaca ca ma omoara durerea asta; am dat de dimineata cu aspiratorul si iar m-a luat

alic, acum ii dai zilnic morcovel?
ana, parca tu ziceai de gimnastica la bebe; eu de cand am fost la chineto ii fac mereu si exact asa ii fac si pt capusor; o iau de manute, zis 1,2,3,4, hop sus si ea e direct in picioare; ii place la nebunie gimnastica la picioaruse; se strica de ras
; data viitoare-saptamana ce vine mai exact- cand merg la dr chineto o filmez sa va arat ce exercitii ne da iarasi
in seara asta mergem in vizita la alt bebe, iar maine plecam la parintii mei sa bem must
si sa vad cum s-a pregatit mama pentru iarna sa-i fur cate un borcan doua![]()
am o prietena ffff buna care este in 39 de saptamani si caruia ii si botezam si asteptam cu sufletul la gura sa apara finutul; saraca nu mai poate; este fffff slaba si i se vede doar burtica, dar pentru ea este ffff mult.Insarcinata acum la final are 59 de kg de la 47.
Ieri am sarbatorit cele 4 lunite la restaurantul chinezesc cu mandra si tati si nu va zic ca a stat mereu cu ochii cat cepele si gangurea nevoie mare
Cum sunt bebeii vostri dimineata? A mea se trezeste si ca sa ma trezeasca doamne ce gangureste.....se aude la vecini; o sa o filmez odata; astazi este prima oara cand a adormit singura(de fapt ca de obicei), dar in patut!!!!! ea cunoste doar patul mare
pupici si LA MULTI ANI sarbatoritilor si o zi cat mai faina
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
maria_bunica spune:
Buna fetele!
Am ajuns si noi acasa si am adormit puiul,care a plans tare la vaccin..of,of..asa mi-a fost mila de el!Darius la 4 luni(fara 2 zile),are 7,480 kg(cantarit dezbracat)si 65 de cm!Suntem ff multumiti..este bine sanatos,asa ca daca nu apar alte probleme ,mai mergem la pediatra la vaccinul si revizia de la 6 luni!![]()
Despre somn mi-a zis ca nu am ce sa ii fac daca se agita...ca va mai creste si poate se va mai regla situatia...
Despre cereale a zis ca as putea sa le incepem la 5 luni,cereale fara gluten si sa i le dau cu lingurita!Mai vedem!
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria_bunica Buna fetele! Am ajuns si noi acasa si am adormit puiul,care a plans tare la vaccin..of,of..asa mi-a fost mila de el!Darius la 4 luni(fara 2 zile),are 7,480 kg(cantarit dezbracat)si 65 de cm!Suntem ff multumiti..este bine sanatos,asa ca daca nu apar alte probleme ,mai mergem la pediatra la vaccinul si revizia de la 6 luni! Despre somn mi-a zis ca nu am ce sa ii fac daca se agita...ca va mai creste si poate se va mai regla situatia... Despre cereale a zis ca as putea sa le incepem la 5 luni,cereale fara gluten si sa i le dau cu lingurita!Mai vedem! mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)Buburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
felicitari pentru kg, are exact ca Maya, ti-am zis eu ca tbuiau sa fie frati

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
maria_bunica spune:
Alynutza..multumim!Sa speram ca nu va face febra,oricum mi-a zis sa ii dau Apiretal(paracetamol-siropel) preventiv!
Oanaalex..multumim!
AlexsiMatei..superbe pozele,poza cu buzita e tare de tot!
Strunfita..multumim pt vizionare!
Cris..tare faza..![]()
Laurraa..Darius se trezeste foarte vesel dimineata,tipa,gangureste,da din maini si din picioare,rade..etc..are o super energie!Drum bun la parintii tai!
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
maria_bunica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laurraa
felicitari pentru kg, are exact ca Maya, ti-am zis eu ca tbuiau sa fie frati ![]() mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09 |
Multumim!

Pai o legatura intre ei sa stii ca exista
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)Buburuza noastra
cris_82 spune:
laurraa.............felicitari pentru dormitul in patut
a mea doarme fara nici un fel de probleme in patut acuma..doar dimineata o iau cu mine in pat ca sa dorm si eu mai mult(daca ma vede langa ea e cumintica si-si face de lucru cu manutele
)asta pana cand se plictiseste ca e prea multa liniste si incepe sa rada si sa ne certe pe limba ei ca sa ne trezim;si de curand si-a facut un obicei in al apuca pe ta-su de parul de pe mana si il smulge
si nu ma mai trezesc in gangurerile lu' fi-mea ci in tipatul lu'ta-su(si asa ma intreba el intr-un timp cum e cu epilatul,daca ma doare
)..sa nu uiti de filmulet ca vrem si noi sa vedem 

maria bunica............oooooooo da ce bine stati cu kg si cm,felicitari
..pupam pui mic sa nu mai doara intepatura

mami de
Miruna(29 mai) 

http://img517.imageshack.us/img517/3850/1lunasi1sapt.jpg
clodyac spune:
buna fetele 

maria , lauraa felicitari pt puiuti si pt cm si kg 
sa creasca mari , frumosi si sanatosi
eu am o problema : care este temperatura bebelusilor??? razvi are mereu 37.4 , 37.6, 37.5 ce spuneti?? sa imi fac griji?
alex am vazut si eu pozici frumoase 

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)