Albinutze de Mai-Iunie 2009(17)
Raspunsuri - Pagina 16
Bebe Beca spune:
Hello albinute, missed me? Noi in continuare in bucovina, sara s-a umplut de niste bubite ciudate pe maini (ca deh, suntem in vacanta), daca pana dimineata se inmultesc mergem la doctor!
Marcela, imi pare rau ca aveti in continuare probleme. Multa sanatate!
Alina, te rog mai fa niste analize inainte de a renunta la alaptat. Mai consulta si alti medici, etc. Sara are 5 luni si inca da afara o gramada de lapte. nu numai dupa masa la putin timp, ci si la 2-3 ore, chiar inainte de a manca din nou.
Mara, eu i-am dat Rebecai zymafluor, insa am inceput dupa vreun anisor, cand au inceput sa ii apara dintii. Calciu si fier de asemenea, ar trebui date in cazul in care analizele de sange ar arata ca are vreo deficienta, nu altfel.
Carla, spor la degustat! Mai este putin pana la botez...
Lauraa, chiar daca bebe este alaptat exclusiv, se poate constipa. Nici eu nu stiam asta inainte de a ma lovi de chestia asta. Iar acum, avand fata constipata, este o certitudine.
Dici, este o placere sa te avem printre noi. Am vazut pozele si am remarcat ochii tai albastri. Foarte frumosi. Iar poza asta m-a fermecat http://picasaweb.google.com/dicirstea8/MyPictures#5382445676338165874
Philip, la cat mai multe nopti linistite si cu treziri cat mai putine. Cum este fara soacra?
Maria, imi pare rau ca nu te-ai odihnit... lasa ca se face baiatul mare...
Astazi am vizitat manastirile Moldovita, Sucevita si Putna. Moldovita mi s-a parut o frumusete.. In schimb, sunt dezamagita de atitudine maicutelor si a calugarilor de la Putna.
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
alic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurraa seara buna fetele! am fost la dr astazi si la fx 4 luni are 7500 grame; in 3 saptamani si un pic a luat aproximativ 500-600 de grame, deci nu asa mult ca inainte, dar dr a zis ca e ok, ca are mai mult cu un kg decat normalul.A luat fffff mult in primele 3 luni si acum mai putin, dar nu ma stresez odata ce ea se satura de la san, creste soi e vesela.Pentru linitea mea voi merge peste o saptamana sa o cantaresc iar. si dr mea a zis ca pana la 6 luni sa nu incep diversificarea si a zis ca de la cabinet Maya e printre putinii copii care mananca doar san; s-a mirat cand i-am zis ca i-am dat maxim maxim de 7 ori ceiut in zilele super calduroase cad tipa la san si la ceiut se calma; dar ATAT. mie sincer sa va zic mi-e teama cand voi incepe diversificarea ca nu voi sti ce sa-i dau, cum sa-i combin papa sa fie sanatoasa, sa nu se inece, doamne cat ma mai gandesc roxi, spor la invatat ; si eu mai astept sa faca Maya 6 luni si ma apuc de teza de doctorat, of doamnepupici si o noapte cat mai usoara mamicilor mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09 |
Laura, exact acelasi sentiment il am si eu in legatura cu diversificarea
in schimb, nu stiu ce sa cred, mi se pare ca, atunci cand mancam noi, se cam uita cu pofta..

ALICe

eu
Bebe Beca spune:
Alice, si Sara casca ochii maaari cand noi mancam ceva ![]()
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
alinutza23 spune:
| citat din mesajul lui bettyR alinutza23, imi pare rau daca are intoleranta la lactoza. Experienta ta ma face sa ma gandesc ca si fetita mea are ceva, tot asa regurgiteaza cam mult si in ultima luna a luat 500gr (dar mai este o saptamana). Ma gandesc sa scot eu laptele din alimentatia mea, nu poti sa faci si tu la fel, ca doar laptele nostru nu are lactoza in el. (poate spun prostii, dar eu stiu ca nu pot copiii sa fie alergici sau sa aiba intoleranta de la laptele de mama, dimpotriva el se recomanda in caz de ceva) Eu i-as face test inainte sa renunti la alaptat sau cere parerea altui pediatru. Eu nici n-as putea-o trece pe lapte praf ca nu vrea biberon, suzeta, am incercat sa ii dau completare ca mi se pare ca ia prea putin in greutate si suge prea mult timp, dar nu am succes. Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007) si Alexandra(23.06.2009) |
lactoza este prezenta in produsele lactate de orice fel, inclusiv laptele uman
eu am incercat cand avea bebe cam o luna, cateva zile nu am mancat deloc lactate pt ca era marea problema cu colicii, nu am observat nici o schimbare, asa ca am reinceput sa le mananc, pt ca nu mai rezistam fara
nu am renuntat la lapticul meu, pompez la greu, ba mai mult, am senzatia ca din cauza pompatului am crescut productia, asa ca sunt pregatita sa-i dau din nou
al meu primeste orice in gurita, nu am avut probleme cu bibe, nici cu suza, la vigantol a inceput sa caste singur gurita sa-i pun picaturile
ma oftic de nu mai pot, azi a fost a treia zi si baiatul se simte nemaipomenit, laptic da doar un pic cand ragaie dupa masa, doarme linistit si mai mult, nu mai face crize de burtica, e mai vesel
si totusi sper ca-i voi mai da laptic, macar jumi-juma, daca nu se poate exclusiv
te astept cu vesti, cum va reactiona bebe daca nu mananci lactate

fericita de
Catalin-George - 11 iunie 2009A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!
GOD is a DJ
alinutza23 spune:
| citat din mesajul lui coraly Alinuta23, ce fel de lapte delactozat i-ai dat? Cum se numeste? E doar delactozat sau e si HA? Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009) www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze Alaptatul - Help Line |
NAN fara lactoza, nu e HA.
fericita de
Catalin-George - 11 iunie 2009A piece of our life
GOD is a DJ
maria_bunica spune:
Buna seara fetele!
M-am luat cu tv-ul si uite ce ora s-a facut,dar am zis sa intru repede si pe aici!Recunosc ca am si ceva emotii pt Darius,ca maine mergem la vaccin...dar asta e..trecem si peste asta!
Carla..multumesc pt raspuns!Pediatra s-a uitat la putzica lui darius cand am fost prima data la control,la 2 sapt,si nu mi-a zis nimic de decalotare.Drept pt care,dupa ce m-am mai informat,nu am de gand sa ii fac nimic,astept sa se deslipeasca pielea singura!
Mara..eu nu cred ca neaparat gresesti tu undeva de este bebe plangacios...poate zambeste la tati cand vine de la serviciu pt ca il vede mai putin!Fii sigura ca faci tot ce este mai bine pt puiul tau!Felicitari pt greutate si cm!
Clodyac..pai nu are nimic daca nu iesi cu Razvan chiar in fiecare zi,stai linistita!Plus ca vine toamna si va mai ploua,si cum ei nu prea au un program,sigur vor fi zile cand nu veti putea iesi!De ex azi l-am echpat pe bebe sa iesim..am stat afara cam 20 de minute si a inceput sa picure,asa ca adio plimbarea noastra!
Cuscra..bine ca i-ai invatat programul printesei si este mult mai bine asa!Eu daca il vad ca se freaca la ochi si la nas si incepe sa se maraie,il pun direct la culcare,nu mai prelungim momentul,ca apoi este si mai rau,ca incepe sa planga si dureaza mai mult!
Philip..ma bucur ca aveti nopti mai linistite,sa o tineti tot asa!Vad ca in seara asta doarme mai linistit si Darius,cel putin pana acum.Si chestia e ca a dormit si inainte de baita jumatate de ora,deci clar nu era asa obosit la somnul de seara!Si i-am dat si cateva picaturi din siropelul pt gaze,ca noptile trecute s-a tot foit de la partzuri,asa ca chiar daca nu i-am mai dat pana acum,ma gandesc ca punctual ,iar prinde bine!
Nici nu mai stiu cum sa procedez,sincer...sa vedem totusi cum va decurge noaptea!
Dici..sunteti superbi..iar poza cu tine si baietii este superrrrr...iar puii tai seamana fff bine!
Roxi..spor la invatat!
Laurraa..felicitari Mayei pt greutate si cm..creste foarte bine!Sper sa-ti treaca durerea de spate!
Oanaalex..felicitari printesei pt greutate si cm!
Ioana..of,of,of..sper sa nu fie nimic grav cu bubitele Sarei!
Alic..si Darius se uita la gura noastra cand mancam..probabil cum sunt invatati sa duca tot ce prinde la gura,sunt curiosi!
mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
Aaron..bebe de Sarmisa
Ania Elena..bebe de Mh
Larisa Elena..bebe de Voicu_bebi
Robert Andrei..bebe de Mara-i

mami de
Darius Nicholas(20 Mai 2009)
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
alinutza23 spune:
dici
esti minunata cu un asemenea raspuns, eu chiar imi doresc sa-i dau laptic in continuare. si super poze!
sa-i fac eco abdominala? s-o putea face cu trimitere sau tre platita?
mari, din cate stiu, asa trebuie decalotat, ca sa evitam o viitoare fimoza. fratele meu a facut si s-a rezolvat cu bisturiul...
betty
dar febra nu indica o infectie? ce treaba are cu intoleranta? asta are ca simptome crampe, greata, balonare, diaree. este de obicei genetica (tot ce se poate, pt ca eu daca miros numai laptele imi vine sa vomit si baut-doar rece pot, imi provoaca balonari, crampe si ma strica la stomac, culmea e ca in timpul sarcinii am baut la greu si nu am mai avut nimic)
si mie mi-a zis dr sa-i dam calciu, dau eu i-am dat vreo 4 zile si m-am oprit, pt ca ne-a explicat carla ce si cum 
roxi
jos palaria ca reusesti sa inveti cu 2 copii!
ioana
vacanta frumoasa! nu renunt asa usor la alaptat, mai am 3 zile de evaluare si vedem ce urmeaza. pup fata mica sa treaca bubitele
maria
tinem pumnii la vaccin, sa fie repede, sa nu doara si sa nu faca febra!
fericita de
Catalin-George - 11 iunie 2009
A piece of our life
GOD is a DJ
alinutza23 spune:
ma iertati ca monopolizez paginile, daca tot nu-l alaptez, m-am destrabalat cu niste cola si acum n-am somn 
somn usor la mamici si bebelusi 
fericita de
Catalin-George - 11 iunie 2009
A piece of our life
GOD is a DJ
oanaalex spune:
Alinutza
sa nu fie nevoie sa renuntati la lapte. Te inteleg prin ce treci ca am trecut si eu cu Mara si pana am descoperit motivul am ramas fara lapte
Maria si pozele tale le-am vazut dar v-am spus ca m-a lasat neuronul
Pupici la zambaret