Albinutze de Mai-Iunie 2009(17)
Raspunsuri - Pagina 15
CarlaV spune:
Dici rules!!! Frumoase pozele, mi-au placut mult, in top sunt cele cu wrap-ul, alaptatul, tu in brate cu amandoi si Matei in scoica. Nu a luat niciunul culoarea ochilor tai?
Pupici si poate ne si vedem in formula extinsa.
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
philip spune:
dici, sunteti tare frumosi, mie mi-a placut si poza in care se da matei cu gel pe picioare :))
alex a spus bine, aici nu se recomanda decalotarea, eu il curat numai putin cu apa la baita dar nu trag tare. am remarcat ca la philip, pe care de asemenea nu l-am decalotat s-a tras pielea singura si acum stie si singur sa se spele acolo dupa ce i-a spus tati de cateva ori.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
clodyac spune:
dicii sunteti o familie superba
si ai doua comori
mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
kiralina spune:
philip si noi dormim mult mai bine de cand dormim impreuna. Sa zica doctorii ce or zice, ca doar nu traiesc ei cu bebelusii nostri. ![]()

mamica Adei (11.06.2009)
Ramona.P spune:
Sefa ... superbi sunteti !Mumoasa familie si sa nu te mai aud ca ai imbatranit sau alte prostii....

Philip ... si eu dorm cu printesa mea...si tati ... asta e...nani separat in sufragerie...si e mult mai ok asa!
Cris ... 

mami fericita de
Bianca Maria (11.06.09)
http://lb1f.lilypie.com/X98mp3.png
http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman/Munte2009#
ana_micu83 spune:
Maria_bunica , Nicuratze va multumesc de urarile pt aniversarea casatoriei!
Ramona sunteti o familie superba...am tras cu ochiul la albumul vostru...am vazut ca ati fost si pe la noi la Sibiu. Ti-a placut?
Carla si in albumul tau m-am uitat...ai doua minuni foarte foarte frumoase. Sa-ti traiasca ! 
clodya stai linistita ca nici eu nu-l scot afara din casa in fiecare zi...uneori sunt rupta de oboseala si dorm in rand cu el, iar de cele mai multe ori are un somn de pe la 10-11 pana pe la 16-17 si daca se trezeste intre timp..fiind f cald afara nu-l scot. "Iesirile" noastre sunt dupa 16.30 cand apare tati de la birou..
As mai vrea sa va scriu, da s-a dat alarma...facem baita si nani!
Ana-Maria,Valentin si comoara RAZVAN NAZDRAVAN!
roxi2000_ro spune:
Buna seara, prietenele mele!
Tare greu prind cate un moment sa stau la calc, mai nou si cand alaptez sunt cu cartile si cursurile in fata
Apropo de alaptat, multumesc, multumesc de o mie de ori ca voua, mai ales Carlei ii datorez faptul ca Ruxi papa doar de la san...
Tare mi-am dorit si intr-adevar nu se compara cu nimic senzatia assta de apropiere cand se uita in ochii mei cand papa.
Am crescut si noi, aveam 5200g la nici 3 luni, si acum de cand am returnat cantarul e mult mai bine ca nu ne stresam deloc si imediat avem 4 luni cu ceva caltabosi la picioruse.
Cu dormitul ne laudam ca se trezeste doar o data noaptea ,doar ziua e somnul mai neregulat ca nici nu papa la aceleasi ore...Caputul il tine bine daca o tin ridicata pe umar, dar pe burtica nu-i place deloc si sta cu el si cu nasucul in prosopel...asta e o sa crestem si noi.Felicitari am vazut bebei harnicuti care stau deja frumos si se tarasc

E o scumpa, ma simt tare vinovata ca nu stau destul cu ea, ca mai sta si soacra ziua cand invat, nu mi se pare corect ca amandoi copiii mei au avut de suferit din cauza asta, ce sa fac? si nici macar nu-s genul de carierista
In legatura cu decalotatul si noi am intrebat cu Sebisor la mai multe minti si toti au zis sa nu-i fac nimic, sa astept ca se va desprinde de la sine, lucru care s-a si intamplat.(am spalat cum am putut dar fara sa fortez deloc pielicica)
Fluor i-am dat lui Sebi si ii voi da si Ruxandrei, ca el chiar are dinti f sanatosi in ciuda bagajului genetic prost pe care il are de la noi. Stiu ca tratamentul e controversat, multi nu indica deoarece e important ca odata tratamentul inceput sa fie continuat zilnic pana la 14 ani sau macar la 8, cu cresterea progresiva a dozei; fara nici o intrerupere.Tot controversat e si momentul cand e bine sa se inceapa tratamentul profilactic, unii zic ca din luna a 7-a de sarcina trebuie sa ia gravida fluor, apoi bebe imediat dupa nastere, acum la congrese mai noi au spus ca ideal ar fi cam de la 5 luni impreuna cu vitamina D; dar inceput dupa se pare ca nu mai are efect, toti mugurasii dentari fiind deja formati. Acum ii dau Vigantol pana la 5 luni si apoi Fluor-Vigantoletten de 1000UI vit D si 0.25mg fluor
Clody, si eu chiar de stau la casa si as putea iesi mai usor, mai sar peste ca demulte ori am atatea de facut ca nu pot sta cu ea afara, si singura inca n-am curajul s-o las deloc.
Pup toate fetele la care le e greu
Am vazut atatea poze frumoase, chiar ca au crescut frumos bebeii nostri!
http://community.webshots.com/user/roxi2000_ro
laurraa spune:
seara buna fetele!
am fost la dr astazi si la fx 4 luni are 7500 grame; in 3 saptamani si un pic a luat aproximativ 500-600 de grame, deci nu asa mult ca inainte, dar dr a zis ca e ok, ca are mai mult cu un kg decat normalul.A luat fffff mult in primele 3 luni si acum mai putin, dar nu ma stresez odata ce ea se satura de la san, creste soi e vesela.Pentru linitea mea voi merge peste o saptamana sa o cantaresc iar.
didi, niste poze superbe, iar tu arati f bine
alynta, am fost la dr si mi-a zis cand am timp sa merg la cabinet s afac niste sedinte cu laser si masaj pt coloana; camdeodata Radu e cel care ma amseaza
philip, ma bucur ca s-a reglat cu somnicul
si dr mea a zis ca pana la 6 luni sa nu incep diversificarea si a zis ca de la cabinet Maya e printre putinii copii care mananca doar san; s-a mirat cand i-am zis ca i-am dat maxim maxim de 7 ori ceiut in zilele super calduroase cad tipa la san si la ceiut se calma; dar ATAT.
mie sincer sa va zic mi-e teama cand voi incepe diversificarea ca nu voi sti ce sa-i dau, cum sa-i combin papa sa fie sanatoasa, sa nu se inece, doamne cat ma mai gandesc
roxi, spor la invatat
; si eu mai astept sa faca Maya 6 luni si ma apuc de teza de doctorat, of doamne
pupici si o noapte cat mai usoara mamicilor
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
oanaalex spune:
Salutare.
Revenim si noi dupa perioada de raceala
. Nu a fost chiar asa grav pentru ca Mara a scapat numai cu 2 zile de mucisori. Azi am fost si noi la vaccin si avem 6.7 kg si 64cm. Medicul ne-a sus ca e foarte maricica pentru o fetita (comparat cu Alex la varsta ei e mai micuta
). Se pare ca o sa am copii inalti ca Alex acum la 3 ani poarta haine de 4 si 5
Mada aici pana la varsta de 1 an se recomanda sa ti copilul cu spatele la directia de mers chiar daca schimbi scoica (de regula sunt facute pt copii pana la 9 kg). Acum americanii sunt si foarte stresati si fixati cu treaba asta![]()
In legatura cu decalotarea eu zic sa nu le faceti nimic ca am mai povestit ce i-a facut doctorita din romania lui Alex cand avea 1 an si de atunci ma chinui sa-l spal ca nu ne mai lasa sa-l atingem
si a trecut 2 ani de atunci
Despre suplimente nici eu nu sunt de acord sa se dea dupa "ochi" chiar daca sunt ochi de doctori. Analizele de sange sunt cele care stabilesc daca au nevoie de supliment. Alex are 3 ani si analizele perfecte chiar daca nu a luat nimic decand e. Aici nu se da nici vigantolul ca si in Romania. O sa-mi fie greu cu Mara ca o sa am de convins pediatrii din Romania ca nu-i dau nimic fara analize ca am vazut pe propria piele ca se poate.
Uitasem sa va spun... se pare ca ne pregatim si noi de dintisori. Am observat de vreo saptamana ca se vede foarte clar pe gingia de jos locul unde urmeaza sa iasa dintii. Are 2 liniute albe. Azi la control a vazut si pediatrul si mi-a spus ca mai mul ca sigur o sa aibe dinti inainte de 6 luni.
Am vazut poze de Dici (nu stiu ce tot vb de batraneti ca eu cred ca ne-ai dat gresit anul nasterii
) Carla
fetele si ai grija de maini ca stiu ce nasoale sunt durerile... si pe cuvant de mai stiu. Am mai vazut poze dar ma laa memoria si imi amintesc numai ce fac in ultimele 5 min![]()
Ramona.P spune:
Ana_micu ... da am fost in Sibiu la sfarsitul lunii trecute. Ne-a placut foarte mult orasul vostru mai ales ca am prins si prima seara a Festivalului Medieval !
Si multumim de complimente care se intorc!Ca si eu m-am uitat la pozele voastre... 
mami fericita de
Bianca Maria (11.06.09)
http://lb1f.lilypie.com/X98mp3.png
http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman/Munte2009#