Albinutze de Mai-Iunie 2009(17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna fetele

mara_i si eu sunt uneori in aceeasi situatie si am observat cu cat sunt eu mai nervoasa cu atat mai nelinistit este razvan asa ca atunci cand simt ca nu mai pot incerc sa ma calmez singura si incep sa numar in gand (stiu ca e caraghios dar ma ajuta) si dupa trece ... lasa ca scapam noi si de perioada asta si o sa fie bine

carla mie doctorita mi-a spus sa las cuculetul asa cum e ... asta dupa ce eu o intrebasem ce sa fac ca ma innebunisera toti ba sa il ridic ba sa nu ... oare e rau ca ii fac nimic????

va pup pe toate

ps fetele daca nu il scot pe razvi in fiecare zi afara ii fac rau???
uneori pur si simplu nu ma mai simt in stare

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui clodyac

carla mie doctorita mi-a spus sa las cuculetul asa cum e ... asta dupa ce eu o intrebasem ce sa fac ca ma innebunisera toti ba sa il ridic ba sa nu ... oare e rau ca ii fac nimic????
Razvan Andrei

Daca il speli cum trebuie nu este nici o problema, numai sa fii sigura ca ai spalat tot, cu mare atentie. Inevitabil o sa tragi putin de piele ca sa faci asta, si in timp probabil se va decalota de la sine. Periculos este sa ramana mizerie pe dedesubt, ca face fimoza.
Cu scosul afara... eu nu le-am scos zilnic si n-au patit nimic .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

carla iti multumesc frumos

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Buna ziua la stup! Si iertare,dar in ultimile zile am fost ai lenesa si nu am avut chef sa scriu(dar am citit tot)!!! pt iertare

Felicitari tuturor bebeilor increstinati e curand!!!

sarbatoritilor din ultimile zile!

Mara-i
... mie dr de bebei mi-a zis ca pielea marmorata e semn ca bebe ar fi deshidratat (si poti verifica mai ales pe burtica) ... daca m-a mintit dr ...te mint si eu
Clody ... nici eu nu o scot fi-mea mereu afara.

Carla... parca tu intrebai : "ce?! trebuie sa-i pun vara caciulita numai ca sa se obisnuiasca?"uite ce raspuns am primt eu (cand le-am zis ca pun caciula la 35 de grade numai ca e fata mica): "pai trebuie sa se invete...uite ...acum a venit frigul (seara e mai racoare) si Bianca ta nu suporta nimic pe cap"
si vara faceau misto de mine si ii ziceau fetei"vezi daca nu ai muncit... nu ai nici macar sosetute,nici sepcutza..." ... offf babele vecinele...dar acum s-au invatat si nu mai zic nimic...ultima reactie a fost...:"vai ,ai sosete si bandana/cum de?!" si asta razand ca iar le taiam macaroana.Sau le intrebam :dar d-voastra de ce nu aveti sosete si batic la 35 de grade?pt ca va e cald?asa ii e si ei.
Cuscra... nu am apucat sa raspund...nu mai e chiar asa fitoasa maereu,dar inca are figuri si am descoperit ca daca ma tin de ea si nu o las sa stea treaza mai mult de 1.5-max 2 ore...te intelegi mult mai bine cu ea.

Apropo de concurenta kg-lor la bebe... imi zicea si mie mami a mea ca parca uneori ii pare putin rau (si chiar vb serios...putin...ca doar o cunosc) ca nu e si Bia mai grasuna...si i-am zis ca ma bucur ca nu e asa...am vazut copii exagerati de plinuti...nici nu isi tineau ochii ca lumea deschisi de atata grasime. Pe 11 am cantarit frumusetea...5200 g,alaptata exclusiv si nascuta cu 2900g .... dr a fost mai mult decat multumita de cum arata si ca ii dau in continuare numai san (putin mirata ca inca nu-i dau apa sau ceai... dar deja stie ca sunt fixata pe san exclusiv).

As mai vrea sa mai scriu dar s-a trezit mandra.

mami fericita de Bianca Maria (11.06.09)

http://lb1f.lilypie.com/X98mp3.png

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman/Munte2009#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Si repede sa nu uit (pana nu urla prea tare mandra) : Sefa bine ai revenit ... imi era dor de tine...

mami fericita de Bianca Maria (11.06.09)

http://lb1f.lilypie.com/X98mp3.png

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman/Munte2009#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ramona, , ce ti-e si cu babele... Si eu am vazut copii de 20kg la 8-9 luni, cu parintii mandri ca mananca de toate, dar nici in fund nu stau de atata grasime si pe unde fac pipi gasesc doar daca merg pe jet. Si ma enerveaza "mirarea" doctorilor ca alaptezi exclusiv "inca".

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
de cand dormim impreuna avem acum 3 zile de cand ne trezim numai de 2 ori. dr a incercat sa ma sperie ca l-am invatat cu mine dar zau de-mi pasa. nu-i dau nici un solid nimic, laura, stai pe pace.
fug sa duc copilul la scoala.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Am inteles ca lactoza se afla si in laptele matern, eu am cunoscut o mamica cu copil cu intoleranta la lactoza si cat a alaptat-o (vreo 3 luni) nu a avut mare lucru copilul(poate de asta am dedus eu ca in laptele matern nu este)si dupa ce a trecut pe formula avea diaree (f multe scaune apoase), vomita si febra mare. A facut teste si in urma lor s-a pus diagnosticul, mi se pare prea usor sa zici doar asa. Poate fi vorba si de reflux de ex.

Nici eu nu inteleg de ce-s asa fixati unii dr sa dea calciu la bebelusi, si Andreea mea a avut Ca la limita maxima la un an si i-am redus laptele si lactatele. Pot avea probleme la rinichi din cauza Ca in exces.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

LauraOana in Austria nu se face decalotare, de-aia n-ai auzit de ea (nici in State de altfel dar acolo circumcizia e foarte frecventa). L-am intrebat si noi pe doctorul de acolo si a zis ca e o procedura invechita si sa lasam baiatul in pace ca i se desprinde singura pielea de unde trebuie in timp...asa ca i-am pus doctoritei noastre in vedere ca nu decalotam inca dinainte de prima intrevedere...

Pupici tuturor, revenim mai pe seara cu poze de la botez, acum fug sa lucrez un pic.

Alex

http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/DavidBucurestiAugust2009?authkey=Gv1sRgCJ6J8Y_OpI_q2AE&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Salutare!
Carla........... te inteleg si mai stiu si eu situatia ta cu ajutoarele!
Dicirstea.........de ce "ce tineri am fost o data?! Esti frumoasa si tanara si acum- o mamica implinita! Greu cu 2 ieduti, vad ca si la tine e aceiasi diferenta ca la noi! Tu iesi singura cu amandoi!? Intreb pentru ca eu nu am curaj sa o fac! David alearga peste tot si nu intelege sa stea pe langa mine! Suferim ca stam mai tot timpul in casa! Iesim dupa 18, cand vine tati!

am norocul sa stau la casa. eu nu am curte, dar mama sta alaturi si are un petic cat sa parchez 3 biciclete, o trotineta, un excavator mare, un calut, o roaba mare, 2 carucioare zsi o piscinuta gonflabila. dar daca nu avem copii pe strada toate sunt degeaba. asa ca tot trebuie sa iesim la plimbare daca nu ajungem in parc.
Matei e ceea ce numeam eu "copil atomic" inainte sa il am pe el, acum e doar "activ" si ma deranjeaza putin cand ma intreaba lumea daca asa e tot timpul.

am reusit sa descarc pozele: http://picasaweb.google.com/dicirstea8/MyPictures#

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput