Burtici fericite de septembrie-octombrie (200)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

"tie ti-e teama ca nasti si nu apuci sa faci cuibuseala?!!"

nici eu nu am apucat cuibuseala ... sau poate ca unde am vazut-o pe mama cum smotruieste ... asa ca e valabil si daca vezi pe altul

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

"tie ti-e teama ca nasti si nu apuci sa faci cuibuseala?!!"

nici eu nu am apucat cuibuseala ... sau poate ca unde am vazut-o pe mama cum smotruieste ... asa ca e valabil si daca vezi pe altul

Pai inteleg ca eu n-o sa nasc mai niciodata ca pe mine asa ma apuca cate-o leneeeeee, si le las si eu, poate-poate se rezolva de la sine N-am nici macar ganduri de "invrednicire".
- 2 castroane si 2 cani de spalat, de azi dimineata...acolo zac! Il astept pe el sa vina de la munca sa le dovedeasca
- 1 vraf de calcat...cred ca ma strange sotul de gat cand o sa vada ca nu i-am calcat nicio camasa... (a avut provizii)
- de facut ordine-n dulap la fii-mea...ca multe i-au ramas mici si ar trebui sortate
- de facut ceva de mancare...dar deschid frigiderul, vad ca mai am vreo cateva iaurturi si-un baton de salam...si inchid la loc
Si nici la mama nu ma duc ca ma apuca depresiile cand vad ca borcanareste pentru iarna.
Oare este doar lene cronica????

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 34+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Ce adunare de fete!!! Mi-a fost dor de voi, cele care intrati mai rarut!

Maria am mai povestit intr-o zi p-aici de vitamina aia K. Ideea e ca nu e bine data asa la toata lumea, fara sa vada daca bebeul e deficient. DAR e riscant daca intr-adevar are nevoie. Citeste www.naturalnews.com/026635_vitamin_K_disease_blood.html" target="_blank">aici. Si cum la noi nu se fac teste si alte cele, eu o sa-i las s-o faca asta si o sa ma consider invingatoare daca reusesc sa refuz picaturile in ochi si vaccinurile, fara sa ma bage la inchisoare sau macar la stiri .

Nela cu parere de rau, nu stiu remedii. Dar poate gasesc. Oricum nu mai e mult, ca toate simptomele astea de sarcina de obicei dispar dupa nastere

35+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Deci Galafor, am bagat la cutiuta...

Nela, nu se poate trimite un pachetel, ceva, cu pastilutele astea pt lactatie?

Mai tarziu am programare la dr, dar plec mai devreme ca sa ma duc la pedichiura...

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 37+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25

Faceti cunoastinta, va rog.DORIS MARIA
s-a nascut la 39 sapt fix, nastere indusa - dr. Mihalceanu Elena - Maternitatea Cuza Voda Iasi.

Pisicutza a cantarit la nastere 2730g, 50 cm, apgar 9.

EDIT, ca am uitat esentialul, s-a nascut pe 2.09.2009, ora 22.00.

Rog mamicile pricepute sa ne treaca si pe noi in lista.
nfoarte frumoasa si mai ales ce fratior grijuliu si iubaret , oare asa va fi si Erik?

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25

Faceti cunoastinta, va rog.DORIS MARIA
s-a nascut la 39 sapt fix, nastere indusa - dr. Mihalceanu Elena - Maternitatea Cuza Voda Iasi.

Pisicutza a cantarit la nastere 2730g, 50 cm, apgar 9.

EDIT, ca am uitat esentialul, s-a nascut pe 2.09.2009, ora 22.00.

Rog mamicile pricepute sa ne treaca si pe noi in lista.
nfoarte frumoasa si mai ales ce fratior grijuliu si iubaret , oare asa va fi si Erik?

Aida ...
Poze cu noi

Hmmm, daca ai scapat porumbelul...macar sa ne spui tot-tot. Deci sa intelegem ca te mai inscrii la o odisee?? Deja ai planuri de-astea marete??

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 34+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am fost la cumparaturi si m-am intost cu abtipilduri de lipit in camera lui bebe, toate cu personaje din desene animate...trebuie sa mai merg zilele astea sa mai iau alba ca zapada si cei 7 pitici si gata...ma declar multumita ..sunt atat de incantata

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

31+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 7 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Felicitari proaspetelor mamici. Sa aveti parte doar de momente frumoase alaturi de bebelasii vostrii.

35+ cu Eduard Toma in functie de calendar
36+ dupa ultima masuratoare
Evolutia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Salutare dragelor

SA TRAIESTI MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI, DANA! - pentru o tipa cu totul speciala
Sa te ocroteasca DD, sa nasti usor un bebe sanatos si frumos (cum sunt absolut toti bebelushii din odiseea noastra)!

Bine ai venit pe lume, DINU ANDREI!
Mami anomis sa iti fie sanatos flacaul, sa aiba mult noroc si sa va bucurati de el! - ce rapida nastere... uau!

Lucia am vazut gogosarelul David scump si bucalat - ia spune ce ai pupat mai inati cand l-ai vazut? eu imi amintesc ca iti doreai tare mult sa ii rontai talpitele

Monica ce bine ai vesti minunate despre voi si ca este acum destul laptic - despre Galafor am primit si eu recomandari calduroase, asa ca voi sti si eu la ce produs sa apelez. Mai vrem poze cu voi!

Aida mai vrem poze cu uriasul Eric

ionika te asteptam cu vesti super de la control!

Ramona

Tudor Gruia 37+

AMR max.3 saptamani pana vine bebe

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Hmmm, daca ai scapat porumbelul...macar sa ne spui tot-tot. Deci sa intelegem ca te mai inscrii la o odisee?? Deja ai planuri de-astea marete??

aha
Cum a auzit cum urla Erik (cand s-a nascut) i-a zis lu mama ca el mai vrea un bebe , asa ca peste un an daca suntem sanatosi ne mai inscriem intr-o odisee ... vom vedea.
Oricum dl sot e foarte grijuliu luna asta face curse doar in ungaria (adica joi) si sta acasa si face de mancare (2 feluri / zi) , dimineata mic dejun la pat , face piata , curatenie , spala , intinde si aduna rufele pe mine ma lasa sa ma odihnesc , face laptele cand e nevoie si pt ca a vazut ca zilele astea tot langa bebe am stat , a zis ca sta el cu Erik si sa intru sa vad ce imi fac fetele asa ca asa sot va doresc si voua

Aida ...
Poze cu noi

Mergi la inceput