Burtici fericite de septembrie-octombrie (200)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

manga trebuie sa iei 6 pastile /zi , deci ti ajung aprox 12 zile . Eu le-am luat si cand am vazut ca am lapte am zis sa nu mai stimulez ... si le-am oprit si a inceput si laptele sa nu mai fie asa mult si cu jet asa ca le-am reluat . Nu stiu sa iti spun cam de cate cutii ai avea nevoie

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

fetele, stiu ca s-a mai discutat pe subiectul asta...dar eu tot nedumerita sunt...sa-i faca copilului vitamina K sau nu la nastere?

aici mi s-a psus ca i-o fac automat...dar nu stiu daca sa fiu de acord sau nu.

Si la noi se face automat si chiar trebuie sa ne-o cumparam singuri. De ce ar fi contraindicata?

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 34+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

manga trebuie sa iei 6 pastile /zi , deci ti ajung aprox 12 zile . Eu le-am luat si cand am vazut ca am lapte am zis sa nu mai stimulez ... si le-am oprit si a inceput si laptele sa nu mai fie asa mult si cu jet asa ca le-am reluat . Nu stiu sa iti spun cam de cate cutii ai avea nevoie

Aida ...

MangaGirl 37+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Liliana,imi place f mult sa gatesc si sa fac curatenie...de aici sporul asta al meu.Cand eram mica (de parca acum as fi tare mare),ai mei vroiau sa ma ia cu ei la gradina (plivit straturi,semanat..din astea) si de urat ce imi era le promiteam ca atunci cand se vor intoarce vor gasi casa luna si bec si 2 feluri de mancare...faceam orice,numai sa nu ma duca la gradina.Asa ca dupa atata timp,a ajuns sa-mi placa ...trebaluiala prin casa,nu mersul la gradina

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Melania, esti tare simpatica!! Pe mine nici macar gradinaritul nu ma facea sa am chef de facut mancare. Preferam sa-mi fac unghiile inainte si sa le scot la interval La maica-mea tinea "vrajeala" dar la taica-miu ba...asa ca daca vedeam ca nici asta nu functioneaza...ma bagam la "Gazeta Matematica" si uite-asa...acum in loc sa fac ceva util... Am probleme existentiale...daca 1+1 nu fac chiar 2??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

fetele, stiu ca s-a mai discutat pe subiectul asta...dar eu tot nedumerita sunt...sa-i faca copilului vitamina K sau nu la nastere?

aici mi s-a psus ca i-o fac automat...dar nu stiu daca sa fiu de acord sau nu.

Si la noi se face automat si chiar trebuie sa ne-o cumparam singuri. De ce ar fi contraindicata?

eu am citit in general lucruri bune...doar ca prin anii 90 a fost un zvon ca vitamina k ar fi motivu pentru cresterea riscului de leucemie la copii. si apoi cica au facut ei research si de fapt nu are nici in clin nici in maneca. doar ca maica-mea se intreba de ce trebuie neaparat sa o faca. doar nu toti copii au risc crescut de hemoragie. pentru ca ei o fac pentru coagularea sangelui. ma rog, daca tot nu am de ales, inseamna ca or sti ei ceva. ma bucur in schimb ca nu se pun picaturi in ochi si nimik altceva. primul vaccin aici e la 8 sp.

MangaGirl 37+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:

Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Ofof, eu n-am unde sa gasesc aici produsul asta minune!
Sper sa ne descurcam cumva si fara asta.

Raluka, fetele, stiti ceva naturist pentru amorteli? Din cauza sarcinii avansate si a retentiei de fluide, tesuturile mele au luat-o razna si am amorteli la 3 degete de la mana, ma ia pe rand, cand la o mana, cand la alta. Ultimele 3 degete. Sar'na
Ma bag si eu pe net sa ma documentez, poate gasesc ceva pentru asta.
Micutul a zis sa nu imi fac griji, dar parca as vrea sa ameliorez un pic.

Nela, viitoare mamica de Ana, 38+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

taifun sau nu, te mai uiti, dai sa mearga netul!!!

ioooi am ras sa lesin te si vedeam in fata ochilor ... groaznic fara net

Aida ...
Poze cu noi

Mergi la inceput

M-am uitat in calendar...si la mine este cu cruce...albastra Asta ce-o mai fi??
Eu o sa pun totusi la spalat... ca am cosul ticsit si nu de alta dar mi-am epuizat stocul de...kiloti potiviti pentru perioada asta. Am de-aia frumusei, dar ii scot din sertar, ma uit la ei...si-i pun la loc, ca mi-e frica sa fac probe

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

taifun sau nu, te mai uiti, dai sa mearga netul!!!

ioooi am ras sa lesin te si vedeam in fata ochilor ... groaznic fara net

Aida ...
Poze cu noi

Mai pune.rogu-te, poze cu Eric, cand ai timp si chef.
Ma bucur sa aud vesti de la tine de fiecare data.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

M-am uitat in calendar...si la mine este cu cruce...albastra Asta ce-o mai fi??
[/b][/font=Comic Sans MS][/navy]

aia albastra tre sa fie de bine.
Eu m-am invredicit tare azi, am dat cu mopul in toata casa! Si ma bate gandul sa si calc. Sper sa ma tina.

Mergi la inceput