Burtici fericite de septembrie-octombrie (200)
Raspunsuri - Pagina 9
raluk16 spune:
Am uitat sa va spun ca azi am incercat si eu prima data sa-mi fac masaj din ala perineal si a fost un esec... La primii 3-5 milimetri cand incerc sa-mi bag degetul ma doare teribil. Deci deloc nu pot intra, nu cum spune acolo tot degetul... Poate nici unghiul nu e cel potrivit, ca nu reusesc sa-mi rasucesc degetul mare sa fie indreptat in sus... scuzati detaliile. Dar daca credeti ca fac ceva gresit, astept sfaturi, altfel nu stiu cum voi rezista asa "sensibila" la controalele ginecologice de acum inainte, la nastere si la epiziotomie si la ingrijirea epiziotomiei de dupa... Incep sa sper sa ma prinda saptamana 38 sa incep cu sexul, sa se mai "circule" pe acolo, ca acuma sunt stramta rau
35+ Alex
monica_dicut spune:
DRagelor, pozele sunt la semnatura sub numele lui bebe
Elle, da, ala e Galaforul, eu l-am luat din Help NEt (stiu ca am raspuns taaaare tarziu) Daaaaar, sa sti ca eu ieri am mancat si paste . Acum ma intreb... daca o fi de la paste si nu de la Galafor???
Aida, subscriu vreau poze cu falcosul
Eu de curatenie si mancare.... nu mai stiu ce inseamna, e mama la mine ca altfel nu as apuca nici sa bag o felie de paine in gura, apai sa mai stau si pe forum
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Emy10 spune:
Bun venit pe lume Carol Ioan Calin!!! Felicitari Ioanna!!!
Bun venit pe lume Dinu Andrei!!! Felicitari Anomis28!!!
Bun venit pe lume Alex si Razvan!!! Felicitari Kiki si multa sanatate! Sa dea DD sa fie totul bine!
Lutoniana bine ati venit acasa! Ce grasan frumos ai tu acolo Te asteptam cu povesti cand ai timp.
DANA LA MULTI ANI! Sa ai parte de o nastere usoara si de o fetita sanatoasa si frumoasa!
39+5 zile cu
Eva
raluk16 spune:
Aida Felicitari domnului sot!
Moni ce scumpic e sarmalutul tau! Doamne ce ma bucur pentru voi! Si uite-l imbracat in blugi si hanorac Nu pot sa cred ce bine arata! (eu n-am luat hainute de plimbare , numai body-uri si pijamale)
35+ Alex
aidaciolac spune:
monicutzo ce scumpel e Dragos ioooooi cred ca nu te mai saturi de el ca nici mie nu imi vine sa fac doi pasi mai incolo , dar daca ar fi sa il tin pe Erik in bulanele goale ar sughita de m-ar durea pe mine burta ... mai avem putin si o sa iesim si noi la plimbre , din pacate inca nu a trecut icterul ... cat despre poze , trebuie sa ii cer lu Doris pozele din prima zi care le-a facut si abia apoi ma apuc sa fac album
Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
MangaGirl spune:
vai aida ce sot dragutz. se pare ca bebeii aduc la suprafata tot ce e mai bun in ei
raluk multumesc pentru link. nu stiu ce sa zic de masaj. eu nu l-am mai facut. Doamne ajuta!
nela si eu am in plan calcat. Voi calcati toate hanutele lui bb? eu voiam sa calc alea pt moses basket sa-l punem in functiune. Si ceva camasi lui tati ca doar nu degeaba mi-am luat masa de la ikea!
aici ploua cu galeata. nici pana la farmacie nu ma pot duce sa termin bagajul. gata, a venit toamna
MangaGirl 37+ cu Sasha Laurian
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 3 SAPTAMANI
techila spune:
ola gagicele,
inca traiesc dupa ziua de ieri, sau mai bine zis ma tarai asa....ca rama. delfinii mei mi-au facut cad de prima zi cu mine niste urlete colicioase, toata ziua de ieri au plans mititeii. azi noapte s-au calmat si am dormit si eu nitel. azi sunt infometati tare,stefan a vomitat intr-un jet deosebit....direct pe perchet a ajuns. ma bag sa le fac bibele, vad ca iar nu mai vor san. revin...cred
Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia
mkunigunda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila ola gagicele, inca traiesc dupa ziua de ieri, sau mai bine zis ma tarai asa....ca rama. delfinii mei mi-au facut cad de prima zi cu mine niste urlete colicioase, toata ziua de ieri au plans mititeii. azi noapte s-au calmat si am dormit si eu nitel. azi sunt infometati tare,stefan a vomitat intr-un jet deosebit....direct pe perchet a ajuns. ma bag sa le fac bibele, vad ca iar nu mai vor san. revin...cred Techila - actuala mamica de printzeshii andrei si stefan- 25 aug 09, iubita javra techila 25 mai 07 si paznicul dexter 03 mai 09 - ditai familia |
Toate trec, o sa vezi ca o sa fie bine, si nu te lasa batuta cu alaptatul! Pentru colici am inteles ca ai ce sa le dai, poate ar ajuta sa bei si tu ceai de chimen cu fenicul si anason (asta daca ei beau si lapte de la san). Foarte important: odihneste-te si tu atunci cand ei dorm, ca altfel te extenuezi.
Mamica curajoasa ce esti!
_
37+ cu dragostea noastra Victor
poze
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
monique02 spune:
In primul rand felicit proaspetele mamici, vad ca in fiecare zi sunt dn ce in ce mai multe nasteri.
Monica merci pt sfatul cu Galafor, eu tocmai ma pregateam sa ies la farmacie sa cumpar Galactogil ca se terminase (sa stiti ca mie imi place gustul ) asa ca am cumparat Galafor, sa vedem ce efect o sa aiba. Cam dupa cat timp isi face oare efectul?
Aida nu te supara daca nu manaca Erik mult de la san important este sa manace char si o treime din necesar ca isi ia multi anticorpi. Eu Teodorei i-am data asa combinat lapte de la mine + lapte praf timp de 4 luni.
Am o intrebare cine a experimentat ceva de genul: Andreea prefera sanul din stanga, adica mananca mai bine din el asa ca ieri am observat ca saracutul din dreapta a ramas parca mai mic si nu mai produce asa de mult lapte. Am mai redresat de ieri ca am pus-o de fiecare data prima data la dreptul, ma intreb ce altceva ar mai fi de facut?
Emy10 spune:
Aida ce sot minunat!
Monica ce frumos somnoros ai tu acolo! Cand vad ce mare este, mereu ma gandesc ca aveam aceeasi DPN!!! Insa fetita mea e o puturoasa, nu da nici un semn ca ar vrea sa paraseasca burtica, iara maine implineste 40 de saptamani!!!
Uffff...Techilla, cred ca delfinasii plangeau pentru ca plecase tati la munca Te pup si sa ai parte de o zi mai linistita!
39+5 zile cu
Eva