Burtici fericite de septembrie-octombrie (200)
Raspunsuri - Pagina 12
Ellenuta spune:
GO RAMO GO!!!! NASTERE USOARA SI UN TUDORITA SANATOS SI PAPACIOS!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 37+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana mor de draci ca scriu cu o mana Cea mai fericita la termen |
Uelcom in the club cum ar zice mult iubita noastrå Techila..cam asa e de acum.. se scrie cu o mana...Dar eu zic ca e noroc si asta så putem scrie si cu aia..
Hai cå o så manance gogoselul tau..Nu te stresa..asa sunt ei mititeii..pånå se dezmeticesc ei putin ca sunt afarå mai trece un pic..Pup dulce mamica si gogoselu
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)
NelaM spune:
citat din mesajul lui ionika Deci Galafor, am bagat la cutiuta... Nela, nu se poate trimite un pachetel, ceva, cu pastilutele astea pt lactatie? Mai tarziu am programare la dr, dar plec mai devreme ca sa ma duc la pedichiura... Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 37+ |
Nu stiu, Ioana, o sa incerc sa vorbesc acasa sa ved ce si cum. Dar tare mi-e sa nu ii pun pe ai mei pe drumuri. Vedem noi.
Te asteptam cu vesti super bune de la doctor.
Si sa te bucuri de pedi!
Nela, viitoare mamica de Ana, 38+
Manca-o-ar mama de strut!
NelaM spune:
citat din mesajul lui raluk16 Nela cu parere de rau, nu stiu remedii. Dar poate gasesc. Oricum nu mai e mult, ca toate simptomele astea de sarcina de obicei dispar dupa nastere 35+ Alex |
Da, ai dreptate. Lasa ca mai e un pic si gata! Merci tare orcum.
Nela, viitoare mamica de Ana, 38+
Manca-o-ar mama de strut!
alex25 spune:
Luto nu mai fii suparata ca nu ai timp sufiecient sau ca scrii doar cu o mana, bucura-te ca esti bine si tu si puiutzul si ca poti intra pe la noi.....te pupam mult de tot si capul sus, sigur va papa cum trebuie peste cateva zile cand se dezmeticeste...asteptam cuminti povestea, ca tare ne-ai mai fiert!
----------------------------------------------
Alexandra 37s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 2 sapt
Iulika29 spune:
Felicitåri Vik_CJ!!!Bun venit bebe Isabela Maria!!
Yuhuuuu!!Nastere usoarå Ramsan!!!
monica_dicut spune:
DEci m-a terminat psihic azi bebe. De la ora 10 a a dormit abia pe la 2 jumate 3, numai in brate si numai la ... pana la urma i-am dat un bibe pe care l-a infulecat si apoi a ragait ca un barbatzel si a adormit ca broasca la mine pe burta . Acum am reusit cu niste caraieli sa-l transfer in landou (emoticon care-si ia sudoarea de pe frunte)
Asa:
FELICITARI VIK!!!! Sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa si papacioasa
GO RAMOOOOOOOOOOOOOO GOOOOOOO!!!!!!!!
HAI TUDOREL!!!
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
monikus spune:
Buna fetele,
Nu imi vine sa cred ce avalansa de bebei a fost in odiseea noastra in ultimele zile. Multi bebei sanatosi si voinici inainte.
Vreau in primul rand sa felicit proaspetele mamici pt bebeii lor.
Felicitari vik_cj
Felicitari Luhtien
Felicitari anomis28
Felicitari Ioanna81
Felicitari happy_uka
Felicitari iuliapapusa
Felicitari Thea22
Felicitari kiki_cri
Felicitari alinus25
De asemenea vreau sa ii spun Danei un calduros La Multi Ani, multa fericire, bucurii, bebe sanatos si o viata frumoasa in continuare. Sa traiesti si sa te bucuri de minunea ce va intra in viata ta curand.
Acum, o sa raspund catorva fete cu scuzele de rigoare pt celelalte care sunt la fel de dragi mie dar atat a tinut minte neuronul. Oricum va pup pe toate si va imbratisez.
Vreau sa felicit mamicile care desi isi tin bebeii in brate intra si dau sfaturi bune pt noi cele care inca asteptam sa devenim mamici.
Imi pare nespus de rau pt Kiki si pt grijile Mimikai si sper sa fie bine atat ele si bebeii lor cat si Ketteryna si micuta ei.
Luto, Monica, Claucia, Selen, Monique, Techila, Roxxy, Alecsxa am vazut ultimele pozutze puse de voi. Sunt adorabili copilasii vostri. Sa dea DD sa fie pe cat de frumosi pe atat de voinici si sanatosi.
Nela e superb apartamentul. Cred ca nu m-as mai dezlipi de geam.
X-ggg eu zic ca bebe e bine si nu ai de ce sa iti faci griji.
Crissbebe ma bucur ca ai cam terminat treaba cu pregatitul marelui eveniment din viata voastra si a copilasului vostru.
Alex, nu puteam sa nu intru tocmai la primul tau capitol nou. Ai vazut ca se poate? Felicitari si tot inainte.
Lullaby, Raluk, Ellenuta, Uve, Emy, Adi, Mkunigunda, Ramsan, Manga, Kawaichan .
Andraiulia, si mie imi place numele ales. Nu cred ca are importanta foarte mare ordinea numelor.
Delia foarte frumoase pozele tale.
Pupam si baietel de Ionika si de Iulika si zicem la multi ani cu intarziere.
Nu mai imi aduc aminte nimic din ce mai vroiam sa scriu.
Oricum, toate imi sunteti tare dragi si chiar daca nu mai scriu eu atat de des sa stiti ca sunt alaturi de voi si va citesc mereu cu mare interes.
Noi am intrat azi in sapt 35 asa ca suntem bine. Deocamadata tot 2 in 1 din fericire. Mai am eu dureri de burta dar mai trec ele cu o pastila ceva. Ma cam sperie faptul ca ma duc la baie foarte des. Cateodata mi se intampla sa ma duc si de 3-4 ori pe ora. Sper sa nu fie de rau si sa rezist cu brio pana pe 12 oct cand trebuie sa ma duc la spital.
Va spuneam zilele trecute ca nu am avut zile tocmai bune. Ei bine sambata mai ales am tras un plans in hohote. Pur si simplu nu ma puteam opri. Imi dadeam seama ca plang dintr-o prostie dar nu ma putea stapani deloc. Si acum sa va zic prostia. Sambata sotul a dat cu lavabila in camera lui bebe. Va dati seama ca nu a fost atent si a facut parchetul varza. Ca sa nu mai spun ca a stricat un tricou superb de pe el pt ca nu a vrut sa isi ia unul mai jerpelit pe el. M-am apucat sa frec tricoul si cand am vazut ca nu reusesc sa scot petele din el m-a bufnit plansul. Eram atat de necajita ca nu ma puteam controla. A urmat si ta a doua de plans cand m-am asezat in genunchi si am inceput sa frec parchetul. Degeaba imi spunea sotul sa las ca face el curat ca mai tare ma ambitionam si frecam si evident plangeam. Pana la urma m-a lasat in pace si eu am zis ca nasc in noaptea aia la cat de rau mi-a fost.
Nu e nevoie sa mai ziceti nimic. Stiu ca am cautat-o cu lumanarea numai ca din fericire nu am gasit-o.
Acum ma simt foarte obosita pt ca am umblat toata ziua sa gasesc anestezia ceruta de dr pt cand vin la spital. Am cautat cred ca la 20 de farmacii pana am reusit sa gasesc solutia. Bine ca am gasit-o.
Acum astept sa vina sotul sa montam aplica cu ratoi in camera lui bebe ca dulapul lui a fost montat ieri. Cred ca terminam camera lui bebe pana sapt viitoare. Nu chiar cu tot ce am vrut noi dar nu prea mai sunt finante. Le vom face noi mai tarziu pe restul.
Iertare pt placinta dar.....asa a iesit.
Monica 34+ in curand mami de Rares POZA BEBE
VARSTA BEBE
monica_dicut spune:
Am si uitat ce am mai vrut sa zic...
techila pentru mama eroina de delfini EU as muri fara mama de foame, de toate cele, apai tu cu 2, mi-e si rusine
luci, abia astept povestea si mai multe pozeee
multumesc la toate pt aprecieri la adresa puiului. Eu nu cred ca exista oricum copii urati dar sa stiti ca aici la noi parca s-au adunat cei mai frumosi
Acum o rog pe mimika poate sa ma ajute sau daca o mai fi cineva cu problema asta. Lu bebe ii curg ochisorii rau de tot, face uldori, se lipesc (de altfel are ochi tare frumosi atunci cand ii pot vedea ). I-am pus ser si i-am sters, am pus si lapte de la mine, aveti idee careva ce mai pot face??
Huh acum iar mi s-au umflat sanii si ma dor...
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Iulika29 spune:
Fetelor eu azi am sunat la biserica aici..Una romaneasca bineinteles..Si am vb cu preotul care mi s-a pårut super de gasca(Doamne iartå-må!)..Si am stabilit in mare botezul pt 24 octombrie..De abia astept..Si petrecere nu facem cine stie ce ..Poate o gustarica acasa si un paharut de inchinat pt feciorasul meu si cam atat ..important e så il botezåm..Acu nu stiu cati bani se dau aici in ''afarå''..voi care ati mai botezat( pt ca am inteles ca nasii plåtesc biserica) cam cat ati dat acolo in romånia la preot så ma ghidez si eu aici så le spun la nasi ca ma tot intreaba..suntem cam habarnisti toti