Burtici fericite de septembrie-octombrie (200)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

nela si eu am in plan calcat. Voi calcati toate hanutele lui bb? eu voiam sa calc alea pt moses basket sa-l punem in functiune. Si ceva camasi lui tati ca doar nu degeaba mi-am luat masa de la ikea!

aici ploua cu galeata. nici pana la farmacie nu ma pot duce sa termin bagajul. gata, a venit toamna

Maria, vreau sa zic ca la stadiul de plan au ramas gandurile mele cu calcatul. Maine prestez, trebuie! Am mai pus o masina, in schimb, si la aia m-a ajutat sotul. Am fost la cumparaturi in schimb, tot e ceva.

Si la noi ploua de rupe, nu se mai duce odata furtuna asta sau ce o fi... dar macar e caldut. Atata ca nu e soare, dar de maine cica iese incet incet. De abia astept.

Nela, viitoare mamica de Ana, 38+
Manca-o-ar mama de strut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Si daca tot m-am nimerit pe aici si s-a mai anuntat un posibil bebel curajos care nu mai vrea la caldurica pai...

Hai Ramona, Hai bebe Tudorel!!!

Ionika si restul fetelor care au programare la control multa bafta si vesti bune.

Monica 34+ in curand mami de Rares POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Acum o rog pe mimika poate sa ma ajute sau daca o mai fi cineva cu problema asta. Lu bebe ii curg ochisorii rau de tot, face uldori, se lipesc (de altfel are ochi tare frumosi atunci cand ii pot vedea ). I-am pus ser si i-am sters, am pus si lapte de la mine, aveti idee careva ce mai pot face??

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Am vazut acum chiar acum pozicile noi cu bebe Dragos frumosul dragul de elparca seamånå cu al meu cand doarme...ptui ptui..Si lui Bruculicå ii curg ochii si eu l-am sters cu apå cålduta si cu lapte i-am dat si cu ser..Si moasa mi-a zis ca e normal ca ei nu au lacrimi acum sunt infundate canalele si de aia fac asa unii dintre ei..Oricum se vede ca nu e infectie ca dac aar fi s-ar umfla ochii s-ar inrosi deci nu prea ai ce så faci..Cam asta mi-a zis moasa..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Iulika sa fie intr-un ceas bun alegerea datei botezului.

Monica eu stiu de la prietena mea care a nascut acum 2 luni ca asa patea si fetita ei. Totusi medicul a insistat sa il stearga pe bebe numai cu ser fiziologic si in timp nu va mai avea problema asta copilasul. Daca ti se pare ca ochii ii lacrimeaza prea mult, poate fi o conjunctivita luata din spital si atunci e indicat sa il vada un medic oftalmolog pe Dragoselul.

VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Am uitat sa va spun ca azi am incercat si eu prima data sa-mi fac masaj din ala perineal si a fost un esec... altfel nu stiu cum voi rezista asa "sensibila" la controalele ginecologice de acum inainte, la nastere si la epiziotomie si la ingrijirea epiziotomiei de dupa...

Raluka, ca mi-am amintit: nu stiu care e explicatia, dar numai primul control vaginal, pe care l-am facut acum 3 saptamani, daca nu ma insel, l-am simtit mai mult (cred ca v-am si povestit). De atunci, cu fiecare vizita saptamanala, parca e din ce in ce mai usor. Ori ca ma relaxez eu mai mult, ori ca se apropie vremea sa nasc, nu stiu, cert este ca e din ce in ce mai usor. Stie mama natura ce si cum, n-o sa fie probleme, o sa vezi.
Ma bucur ca faci masajul, eu sunt o putoare..., nu am incercat, asa ca nu prea pot sa te ajut cu sfaturi pe tema, poate fetele stiu mai multe.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

Fetele sunteti extraordinare

Multumesc mult pentru ieri.

La Multi Ani! Dana

Ma rog pentru Kiki, sa dea Dzeu sa fie bine.

Nu am apucat sa vad daca a nascut Vik, dar ma bag la recuperari imediat.

Lucia, sa-ti traiasca gogosarul super scump imi vine sa-l pap.

Eu m-am vazut cu bebe atunci......la nastere, acum stau inca la TI, si urmeaza programul de vizite, asa apuc sa il si vad pe .

incerc sa pun niste poze azi mai tarziu..... sper sa pot.

37+

Anomis, nu imi vine sa cred ca esti pe forum! Ieri ai nascut si azi pe baricade!! Cool!!! Cum te simti, esti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Iulika, merci, asa mi-a zis si mie asistenta dar asa cum zice monikus mi-e teama sa nu fie vreo conjunctivita luata din spital
Cred ca o sa o sun pe asistenta sa-i spun ca nu i-au trecut sa vedem ce imi zice.

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

MonikusMai poti mami??Cum te mai simti??Off cum ai plans tu pt tricoas si parchet..Nu e nimik anormal ca ai pufnit in plans de la chestia asta så stii..cam asa e cand esti gravi zic toata perioada graviditatii nu numai pe ultima sutå de metri..Sper ca ti-a trecut l afel de repede..

si in legatura cu pipi eu stiu ca in ultima perioada nici bine nu m aridicam de pe toaleta ca iarasi imi venea pipi..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

MonikusMai poti mami??Cum te mai simti??Off cum ai plans tu pt tricoas si parchet..Nu e nimik anormal ca ai pufnit in plans de la chestia asta så stii..cam asa e cand esti gravi zic toata perioada graviditatii nu numai pe ultima sutå de metri..Sper ca ti-a trecut l afel de repede..

si in legatura cu pipi eu stiu ca in ultima perioada nici bine nu m aridicam de pe toaleta ca iarasi imi venea pipi..

Sa stii ca a doua zi deja imi trecuse supararea. Nu prea tin mult la suparare dar ma consum foarte mult pe moment. Oricum, azi bag lucrusoarele lui bebe la spalat maine cred ca montam patutul asa ca, in mod normal nu as avea de ce sa ma mai supar.

In legatura cu pipi asa stiam si eu numai ca efectiv m-am ingrozit. Nici nu ma ridic bine ca deja iar tre sa ma duc. Si asta al meu rade de nu mai poate. Ma intreaba daca am nevoie de pampersii lui fimiu.

VARSTA BEBE

Mergi la inceput

HAI RAMSAN!

Nastere usoara!

Felicitari VIK, sa iti traiasca ISABELA MARIA!

Mergi la inceput