Burtici fericite de septembrie-octombrie (200)
Raspunsuri - Pagina 11
MangaGirl spune:
Anomis ce ma bucur ca totul e ok. Si cum a fost intalnirea cu bebe...la nastere? 

VIK, FELICITARI! CE MA BUCUR CA TOTUL E BINE SI FETITA S-A NASCUT USOR! 

numai vesti bune pe ziua de azi! Dana distractie placuta.
techilito mama eroina...va fi mai usor...zic fetele...o sa vina si vremea ta, cand iti vei pune delfinii la treaba cum te pun ei acum pe tine.
monica dragos e un scump si un frumos. 

MangaGirl
37+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 3 SAPTAMANI 
alex25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anomis28 Fetele sunteti extraordinare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Multumesc mult pentru ieri. La Multi Ani! Dana ![]() ![]() ![]() ![]() Ma rog pentru Kiki, sa dea Dzeu sa fie bine. Nu am apucat sa vad daca a nascut Vik, dar ma bag la recuperari imediat. Lucia, sa-ti traiasca gogosarul super scump imi vine sa-l pap.Eu m-am vazut cu bebe atunci......la nastere, acum stau inca la TI, si urmeaza programul de vizite, asa apuc sa il si vad pe .incerc sa pun niste poze azi mai tarziu..... sper sa pot. ![]() 37+ |
Super vesti, se simte fericirea in glasul tau, sa fiti sanatosi!

----------------------------------------------
Alexandra
37s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 2 sapt 

alex25 spune:
BINE AI VENIT PE LUME BB ISABELA MARIA
FELICITARI MAMI VIK

Alexandra
37s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
AMR aprox 2 sapt 

alex25 spune:
Techila, mami, tinem pumnii sa nu mai fie baietii coliciosi si sa va descurcati in continuare la fel de bine!
Monica, ce pui frumos ai tu acolo, e minunat!
Alexandra
37s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
AMR aprox 2 sapt 

Ellenuta spune:

BINE AI VENIT PE LUME ISABELA! SA FII SANATOASA SI NOROCOASA!

Felicitari VIK! Refacere rapida si mult laptic!
monica cred ca e si de la galafor .. si aida spune ca are laptic multt de cand cu pastilutele astea. dar si pastele au contribuit. stiu asta din proprie experienta .. ce dulce e bebe dragoselu, un somnorici scump si frumos! 
aidukule dar pozute noi cu eric cand primim si noi?
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
37+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
lutoniana spune:
la multi ani danutoooooo 

felicitari vikyyyyyyy 

fetelor eu am incercat de dimineata sa recuperez si am reusit partial dar nu pot sa scriu tot ce as vrea ca nu am timp.....
am atatea de spus fiecareia ca sunt frustrata...pe langa faptul ca am sanii cat capul meu ...fiecare cat capul....si ma rog de gogo asta mic sa bage si sa suga.....el suge dar apoi trebuie sa fac pe mascariciul sa-l trezesc ca adoarme 

- a fost si moasa deja in vizita...
- manga, m-a intrebat daca vreau vit K,injectabila la nastere sau in 3 doze nu stiu cum....nu mai stiu daca puteam si sa refuz....ca eram inainte de expulzie ![]()
- si de placenta m-a intrebat daca vreau natural sau cu injectie si dupa ce am stat 12 ore cu epidurala si gaz....nu cred ca mai era cazul sa aleg varianta naturala...asa ca am ales sa ma injecteze sa scap....
- i-a mai facut in spital tbc-ul...si restul cica aflu cand vine health visitorul acasa
- adinus mami.....mi-e mila de tine 
poate ai putea sa-i suni totusi sa le zici sa ti-o induca mai repede
- povestea o scriu la povesti si nu am sa va fierb mult, promit....trebuie doar sa infulece astamicu ca lumea si sa doarma o ora si sunt gata "poeta/povestitoare"
- multumesc de sprijin....m-am gandit la voi tot timpul....dar parca cel mai mult la Monica...
revin....

Cea mai fericita
la termen 
ramsan spune:
Dragelor eu ma duc cu tot cu bagajel la spital, ca am contractii la 5 min. A mai plecat si o bucata din dop ceva mai devreme.
Poate astazi va fi sa vina Tudorel pe lumea asta.
Va tin informate
Ramona
Tudor Gruia 37+ 
AMR max.3 saptamani pana vine bebe
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
lutoniana spune:
ramo bafta multaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mor de draci ca scriu cu o mana si nu pot baga si eu ceva artistic ....
Cea mai fericita
la termen 
alex25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramsan Dragelor eu ma duc cu tot cu bagajel la spital, ca am contractii la 5 min. A mai plecat si o bucata din dop ceva mai devreme. Va tin informate ![]() Ramona Tudor Gruia 37+ ![]() AMR max.3 saptamani pana vine bebe Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006) |

tinem pumnii si scoatem agitate, bafta!

RAMSAN

Alexandra
37s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
AMR aprox 2 sapt 

imi vine sa-l pap.
.