**Zmeurici de iulie-august 2009 (3)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

mqqm te referi la What to Expect the First Year by Heidi Murkoff, Arlene Eisenberg, and Sandee Hathaway, B.S.N.? Chiar astazi vorbeam cu o prietena al carei baietel are 8 luni si care a primit cartea din USA...era efectiv extaziata, a zis ca e cartea de capatai. Am dat si eu un search astazi da' nu am reusit sa o gasesc in format electronic. Tu o ai de la biblioteca?
apropo de tetine...pana la urma, noaptea trecuta, am facut comanda de biberoane Dr Browns si am comandat si tetine pentru luna a 2-a. M-au convins referintele pozitive...acum sa vedem daca se aplica si la noi.

Cat despre mama eroina....multumesc mult pentru aprecieri, chiar imi face bine la moral. Ma mai apuca asa cateodata disperarea...dar pe de alta parte eu cred ca voi care alapati la san sunteti mame eroine, cand va solicita bebeii si la jumatate de ora. Asa la mine..parca e mai simplu...am program la 4-5 ore...cand ma asez frumusel in fata tv, pun pompa electrica la san si in maxim 20 de minute am rezolvat ambii sani. Ce m-a extaziat pe mine a fost faptul ca daca maresc intervalul dintre doua "pompari" creste proportional si cantitatea de lapte muls...insa nu pot rezista mai mult de 5-6 ore

aaa..si chestia cu barbia am aplicat-o. Sa-l vezi ce se incordeaza si se trage pe spate...nu-i place dom'le si pace

Alinutza de strumf Eric Alexandru (05.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

Alinutza78 Roan a avut si el ''probleme'' cu colicii am o inteaga colectie de biberoane si zuzete printre care si 2 de la Dr Br. si in afara ca arata foarte hitech si sunt mai dificile la spalat/sterilizat pe noi nu ne-a ajutat cu nimic , dupa masa ragaia la fel de mult ca si la un bibe normal.
Ce ne-a ajutat pe noi sunt bibe cu formula 1,2,3, in functie de cate ai este puiului de foame poti regla cantitatea si ''viteza'' cu care goleste sticla.

Mergi la inceput

hera multumesc pentru informatie. Biberoanele astea au vreo denumire, se gasesc online de vanzare??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

pooh, am uitat sa-ti zic... pica parul ca nebunu', da' dupa ce in sarcina n-a picat, inca nu am drept de comentariu. Desi ma enerveaza la culme cand il vad pe manutele sau hainutele lui Oliver. Sper sa se opreasca inainte sa cada tot...

Alinutza, pai si io tot la tv sau pe internet, numai ca mult mai des, hehe. Stii tu aia cu "pauzele mari si dese", nu?
Da, aia e cartea de care zic. Mie mi-a dat-o o prietena cand a aflat ca-s gravi, impreuna cu "what to expect the toddler years". Sa stii ca pe-aici am vazut-o ff des si ieftin revanduta. Daca as fi stiut ca o vrei ti-o luam si o trimiteam, chiar azi a plecat o prietena incolo, acum nu mai stiu pe nimeni care merge in Ro pana in martie cand pleaca mama... Daca aflu de altcineva intre timp si nu o gasesti, eu ti-o trimit, ori prin posta... Eu fac cum fac si nu ajung sa termin capitolul lunii curente abia la sfarsit, cand ar trebui deja sa fi citit luna viitoare, da's slow tare.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

Mai toate marcile au formula asta , cauta pe net cred ca si Avent o au, parca am vazut prin magazine.Eu am de la Dodie si sunt super....au tetina lunga si asta al ajuta sa ''apuce''mai bine , pe alea care sunt scurte si bombate ca la avent mi le scuipa afara rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

La Multi Ani sarbatoritelor si sa traiasca proaspetii crestini!

Offf fetelor cu ce probleme ne confruntamCat am fost insarcinate nici nu ne gandeam la asa ceva.
Unii bebici nu sug la titi, al meu mananca orice si de oriunde,e un grasan,in schimb ne chinuim cu crize de colici.
Parca mi-e si frica sa zic ca suntem mai bine ca imediat se schimba,azi am reusit totusi sa iesim in parc si sa nu ne mai stie toata lumea, chiar a si dormit vreo ora afara.

Alinuta eu il mai scot din scoica uneori cand nu ne mai intelegem si il pun la san.Stiu ca nu e bine dar nu am ce face,il calmez si il pun la loc.

Stiti ca e babyexpo zilele astea la sala polivalenta,credeti ca avem ceva de cumparat?

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Si io,si io,MQQM!Vreau sa citesc si eu,daca e ok,dar nu se deschide linkul!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

pooh da cautare pe google dupa pepitzel.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Alinutza,Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

L-am fixat si linkul. Abiaastept sa inceapa sa scoata perle, abia atunci cred ca va fi cool, haha.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput