**Zmeurici de iulie-august 2009 (3)**
Raspunsuri - Pagina 16
buburuza1979 spune:
emabucuresti scaunul nu a avut nici o schimbare nici ca frecventa, nici ca densitate, miros sau culoare... in schimb ne confruntam cu dureri mai puternice de burtica... eu le pun pe seama vaccinului pt ca alimentatia mea nu s-a schimbat, si nici ritualurile noastre (infacolul, ceiutul si dormitul pe burta). am citit in prospect la reactii ca ar da dureri de burtica si ma gandesc ca de acolo vin ...plus gaze mai multe si mancat mai haotic. oricum cica in 7 zile de la vaccin se elimina "virusul viu" care il contine prin kk si sa vedem daca se duc si durerile atunci...
ca vorbeati de suzi si degetele... si al meu de 2 zile a descoperit ca e mai bun pumnutul stang si daca nu are suzi la indemana molfaie pumnutul cu mare foc... initial m-am speriat ca am crezut ca ii e foame si repede am sarit cu titi la el dar mi-a scuipat-o de zici ca aveam piper pe ea... (mancase in urma cu o ora)
asa ca m-am lamurit ca nu face asa de foame ci pur si simplu pumnutu o fi mai dulce 
Thea
de minune mica Serban Alexandru
15 iulie 2009
"From this day forward, you shall not walk alone. My heart will be your shelter, and my arms will be your home."
CriPOD spune:
buburuzo, exact pumnul stang. Sa speram ca-i din categoria "sa cunoastem lumea"...cu gura.![]()
Alinutza, tocmai am aflat inca un motiv pt blog: cumnata mea e gravidutza cu primul copil (daca tot am uitat sa zic ca e un mod super de-a informa familia la mii de km cu ce mai face Oliver). Asa ca yay, o sa avem cu cine sa ne jucam cand venim in Ro. Pe mine ma cam streseaza ca va creste intre adulti cam mult.
Chance, ii dau sa pape la tzitzi cu susurul acum... da' ce te faci ca pe mine ma trece pipi acum...
sandy_2008 spune:
sunt tare haiosi cand isi mananca manuta :)
al meu, in pozele pe care i le-a facut taicasu' la 3 ore de la nastere isi manca de zor manuta...si desi i-am dat suzeta, tot isi mananca manuta...mai ales pana il instalez la tata trage tare de manuta :)
pooh spune:
Si noua ne place sa sugem degetelul....suzeta o accepta pt. cateva secunde/minute,dupa care o scuipa si isi baga punul in gurita...dupa care isi gusta pe rand degetele,pana ajunge la degetul mare...si top-top-top intr-o veselie!![]()
Alinutza,ce a crescut bb eric!iar poza in care doarme cu tricoul tau e de pus in rama
Emabucuresti,tare frumoasa familie ai!
Si balazs doarme cel mai mult pe burtica,asa ii place cel mai mult....adoarme de obocei in patul nostru,dupa ce papa,il las acolo pana ne culcam si atunci il mut in patutul lui,pe burtica....azi al pun pe spate,sunt curioasa daca va dormi si asa 7-8 ore
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
alinutza78 spune:
am revenit si eu de pe drumuri..cu pieptul in vant
(a se traduce cu doi sani care dadeau pe afara
). Am vazut Adevarul gol golut, o comedioara romantica destul de draguta, dar care pe mine m-a incantat enorm (eram ca "scapata de acasa").
chance multumesc si eu mult alaturi de mqqm pentru linkul cu "raul de la munte"
. A mancat linistit si a adormit pe zgomotul asta, ceea ce pentru noi este super ca nu s-a agitat si vomitat.
mqqm iar vin cu cersitul sfaturilor
. Eram in seara asta in farmacia dintr-un mall si cascam gura la tetine...si ma cruceam ca exista tetine pentru 0+, 1+, 2+...etc. Cum crezi ca influenteaza dimensiunea tetinelor (ma refer la nr de gauri) refluxul? Este cazul sa-i cumpar tetine pentru 1+ sau sa continui cu cele pentru new born? Ma gandesc ca el se agita/enerveaza cand mananca pentru ca nu-i vine laptele mai repede si poate de asta si trage mult aer in incercarea de a suge o cantitate mai mare.
Cat despre informatiile de pe blog...avand in vedere ca te-ai confruntat si tu cu un bebe agitat si suparat din cauza refluxului si a colicilor ai relatat intr-o maniera..sa zic eu...optimista. Dar daca citeam in timpul sarcinii parca imi faceam o ideea mai realista vis a vis de ce ma asteapta. Ce vreau eu sa concluzionez...sunt superbinevenite informatiile mai ales pentru o incepatoare, asa ca mine. Sa vezi in timpul sarcinii, cum toata lumea idealiza primele luni "aaa..e super primele luni..bebe doarme, mananca si maraie putin din cauza colicilor..si tu poti sa-ti faci treaba...greul vine mai tarziu"
. wow...wow...daca acum e soft treaba...nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie mai tarziu
. Cu toate ca imi inchipui ca altfel gestionezi un bebe mai mare, in sensul ca nu iti vine sa fugi in lume cand il auzi cum plange puternic si tu nu mai stii ce sa-i faci..sau poate iar imi fac iluzii
.
eu acum imi si strig frustrarea
...soacra'mea imi spunea zilele trecute la telefon "vai mama, am vrut sa va spun ca nu o sa fie usor la inceput dar nu am vrut sa va sperii"
...sau prietenii "m-am gandit ca poate o sa aveti un bebe linistit" sau "nu v-am spus sa dormiti acum ca o sa aveti nevoie mai tarziu???"
. Bueyyy...da' n-a venit unul sa spuna "bai copii ce vedeti voi la tv..la filemele alea siropoase cu bebelusi care stau cuminte in patut si vorbesc in legea lor sunt rari si ca in realitate chiar ca e serioasa treaba
.
lucialu cuscraaaa....suntem aici o mana de mamici care te apeleaza...esti bine? ai nevoie de ajutor, de un sfat? ce face pupa?
Alinutza
de strumf
Eric Alexandru (05.08.2009)
badurox spune:
seara fetili!
Am vazut pozici cu bebelusi foarte scumpi, sa va traiasca! Si felicitari mamicilor cu copii cuminti, care dorm cate 7-8 ore ( cum e Pooh). Va invidiez, sa stiti
. Fetita mea azi noapte nu a inchis macar un ochi, a tinut o gura toata noaptea de la colici, de mi-era o mila de ea de nu mai puteam
. Abia azi la 11 a adormit, dar s-a trezit macar la 3 ore sa pape. Vreau sa spun ca e foarte rea de foame. N-o poti pacali cu nimic daca ii este fomitza; si mai si mananca lacom, inghite lacom si o doare burtica mai rau dupa aia
. Eu am crezut ca clachez spre dimineata
. Acum e la ea in patut, a facut baie, a papat, a luat picaturile si... astept sa se trezeasca
. Pt ca in noptile bune abia la 2 noaptea adoarme klumea pana pe la 5 - 5.30. Asa ca... mamici cu copii care dorm sau care n-au colici, bucurati-va!
Ma duc sa stau si eu in pat, pana se trezeste, ca inca nu stau bine in fund dupa epiziotomie. A, si am o intrebare : bbii vostri a facut vreunul vreo iritatie inghinal, ca a mea face un fel de besicute mari cu lichid. Dr mi-a recomandat neopreol, pe care il folosesc de o saptamana, dar nu prea da rezultate. Voi ati folosit altceva? Va pup, si revenim si noi cand putem.
fericita de
Iris Ana-Ioana
buburuza1979 spune:
badurox al meu a facut o data exact la fel si am rezolvat-o cu Sudocrem.
am mai pus niste pozici de azi aici:
http://picasaweb.google.com/theagodeanu/SerbanAlexandru#5383636705646262066
ce ziceti? ne raman ochisorii albastrii? pediatra asa zice 

p.s. scuzati fetzele parintilor dar am dormit NU azinoapte 

Thea
de minune mica Serban Alexandru
15 iulie 2009
"From this day forward, you shall not walk alone. My heart will be your shelter, and my arms will be your home."
pooh spune:
Neata!!!!O cafeluta merge?
Ca eu functionez cam greu fara....Timea a ramas la socrii ieri,Balazs doarme inca si cred ca tuseste
De cand m-am trezit l-am auzit tusind de vreo 3-4 ori,eu totusi sper sa fie ceva laptic ce-l deranjeaza dupa ce a papat(

),sa vedem cum se comporta azi....daca nu,seara sa vina pediatra sa-l vada.....Buburuza,faine pozele,bb dulce si frumos,tu o mamica frumoasa si subtirica....ce bine va sta in rosu!
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Badurox,saracuta de tine,ce program aveti!!!!Treceti voi de perioada cu colici si sigur vor veni vremuri mai bune......Si Timea a dormit mult mai bine dupa ce am scapat de colici....Iar Balazs nu a avut deloc,si eu magandesc/sper ca la 2 luni jumate sunt sanse mici sa mai faca.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Giova spune:

De ieri avem si noi un bb crestin. Pe cat de frumoasa trebuia sa fie ziua de ieri, pe asa de trista a fost.
Bunicul meu nu s-a simtit de cateva zile bine si ieri, in timp ce bb era la sedinte foto, pe bunicul il ducea ambulanta la spital
. bine ca si-a mai revenit putin, dar la cate probleme are si varsta isi spune cuvantul...nu stiu cat o mai duce
. dragul meu atat si-a dorit sa participe la botez....of.
Slujba la biserica a fosdt foarte frumoasa, am avut 2 preoti...nu regret ca am schimbat biserica in ultimul moment(preotul pe care-l vroiam, nu a putut veni). am facut slujba la biserica de care apartin bunicile, dar tare frumos a fost.
Bb Edi un cumintel, nu a plans defel, ba a dormit toata slujba, s-a trezit la dezbracat, nu a plans deloc cand l-a bagat preotul in cristelnita, un bebe de nota 20. Si timpul a tinut cu noi, 28 grade...asa ca bb nu a inghetat in frumosul costum de in crem cumparat de nasi.
Imi pare rau ca nu au fost bunicii mei si unchii, tot la spital si-au petrecut ziua....ma gandeam la mama, care ieri a avut ziua de nastere...dar uite ca DD ne-a ascultat rugile si nu l-a luat pe bunicul la el
.
La restaurant bb a dormit tot timpul, dar ajunsi acasa, a cam avut o ora de plans, cu pauze in care radea.
Bine ca la ora 24 era calmat si a dormit pana la 9 azi dimineata.
In Tm cred ca numai miercuri ne intoarcem...sa vedem, caci maine ar trebui sa o duc pe sorella la aeroport in Cluj.
, revin sa citesc cand mai pot. acum vreau sa mananc ceva.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)