**Zmeurici de iulie-august 2009 (3)**
Raspunsuri - Pagina 15
buburuza1979 spune:
chance2008 asa si al meu flacau e pasare de noapte... nu merge cu nimic sa il culc mai devreme...
nici lumina difuza ...nici vbit in soapta... nici baita cu masajul... asa ca m-am conformat si nu mai intru in panica ca nu doarme. ba mai mult de cateva zile nu stiu ce are ca se trezeste la 2-3 ore sa pape, el care de la nastere pana acum imi dormea 6 ore neintors noaptea.
asta e, isi mai schimba si ei programul, da eu tot trag nadejde sa revina la cel initial (adormit tarziu dar pana dimineata) ca m-a rupt si ziua sunt praf de oboseala.
noi de la vaccin nu am avut nici un fel de problema. i-am dat la sfatul pediatrei dupa vaccin o juma de supozitor cu paracetamol si cealalta jumatate seara inainte de nani si nu mi-a facut febra ... nici marait nu a fost si a papat f bine in ziua aia.
am mai vrut sa zic ceva dar am uitat.

Thea
de minune mica Serban Alexandru
15 iulie 2009
"From this day forward, you shall not walk alone. My heart will be your shelter, and my arms will be your home."
emabucuresti spune:
alinutza citeam mai demult ca eric varsa dupa ce bea bibie, si al meu a facut asta si de atunci il opresc cand trece de jumatate de bibe baut, il tin sa scoata bine aerul, apoi ii dau restul de biberon.
in alta ordine de idei,nu scriu eu prea des aici dar daca vreti sa ne vedeti, iata pozici si cu noi http://family.webshots.com/album/573946445RONsbd
mie imi place sa vad poze cu zmeuricile noaste dar nu apuc sa va mai si spun ce am vazut
sanatate bolnaviorilor si pupicei tuturor!
emabucuresti spune:
intrebare pt cele care faceti bebeilor vaccinul rotarix- il faceti la doua luni, odata cu infanrix, sau altfel?
buburuza1979 spune:
noi l-am facut o data cu infarixul la 2 lunite.
Thea
de minune mica Serban Alexandru
15 iulie 2009
"From this day forward, you shall not walk alone. My heart will be your shelter, and my arms will be your home."
alinutza78 spune:
mqqm apropo de calmarea bebelusului cu apa de la robinet/vana...confirm ca de la tine
am preluat ideea...eu vroiam doar sa intaresc beneficiile aplicarii metodei
. Cum stai cu tratamentul cu probiotics? Astazi cumpar si eu biotics baby (cel putin asa am descoperit ca exista pe piata romaneasca) si ii voi administra lui Eric.
am stat toata dimineata sa "pigulesc" blogul tau
...superrrr ideea...super...mie personal imi pare rau ca nu mi-a venit ideea, desi daca stau si ma gandesc nu stiu daca as vrea sa retraiesc primele saptamani de acomodare
....dar cum ai descris fidel toate reusitele lui Oliver..fiecare descoperire...m-a impresionat mult. Ce m-a calmat insa pe mine...si chiar m-a determinat sa privesc cu alti ochi perioada asta de inceput este modul tau echilibrat de a privi/trata lucrurile...si cum te bucuri de fiecare etapa din evolutia lui Oliver. Cine stie...poate voi reusi si eu sa ma aduc pe linia de plutire si sa le privesc pe toate cu calm si rabdare. Inca o data..multumesc...chiar daca fara intentie

am fost si eu saptamana asta la "revizia" de 6 saptamani. A constat intr-un tuseu vaginal destul de dureros...si o discutie sumara despre metode contraceptive (nu inele, diafragme, injectii sau alte minuni
). In final am optat pentru anticonceptionale Cezarette.
Si noi am trecut de saptamana trecuta la scutece Libero...de cand am patit-o cu kk curgand pe picioare
. Votam si noi pentru ele!!!
apropo de suzeta...si Eric a refuzat multe suzete si a acceptat-o pe asta
fug..ma scoate si pe mine sotul in oras la un film...revenim mai pe seara
Alinutza
de strumf
Eric Alexandru (05.08.2009)
emabucuresti spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui buburuza1979 noi l-am facut o data cu infarixul la 2 lunite. ***************************************************************************** Thea de minune mica Serban Alexandru 15 iulie 2009"From this day forward, you shall not walk alone. My heart will be your shelter, and my arms will be your home." |
a avut bebe vreo reactie de la el?
edit- am citit ca i ai dat preventiv pt febra. dar scaunul, nu a fost modif. de la rotarix?
hera01 spune:
Uitasem , ptr copii care dorm pe burta si nu numai mai sunt si un fel de ''saltele'' f subtiri care permite sa respire chiar pe burta fiind.http://www.wida.nl/wsimages/aero_matrasopleg.jpg
Roan a avut pana acum 2 seturi de vaccine (la 2 si 3 luni )si nu a avut probleme, cum am ajuns acasa i-am dat 2.5mg nurofen ptr sugari, a fost un pic mai somnoros dar in rest nimic.
Cornelia spune:
Pup zmeuricile si mamicile lor!
Intru rapid sa va mai spun despre noi. Am trimis copiii mari cu mama intr-o vizita
si sunt singura cu Vladimirucu'.
De vreo trei zile bb-ul meu nu mai are somn ziua. Are muulta treaba: isi studieaza manutele pe toate partile, le suceste, le apropie, le departeaza, e fascinat de descoperire. Acum doua zile la baie a intins manuta la o poza cu un catel de pe cadita si nu o data, de trei ori, ca am tot repetat figura, crezand ca e o coincidenta. Timid, timid da sa intinda manutele spre jucarii, dar nu le prea nimereste.
Si cam de o saptamana, noaptea, isi suge degetelele
. El e innebunit dupa suzetica si daca se trezeste ca a pierdut-o maraie dupa ea. Adica maraia. Acum il aud tzo-tzo-tzo, suge cu spor la degetele. Le ia pe rand si le rontaie. E primul meu copil care suge degetul. Bine, tot suzeta e la putere, dar in lipsa ei isi gaseste ocupatie
.
Cam astea sunt noutatile, plus cojitele din cap care vad ca nu ii trec. Am inceput sa il dau mai constiincios cu Stelaker... poate, poate vad si rezultatele.
Nu promit ca revin sa va citesc, dar ma straduiesc
.
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
CriPOD spune:
La multi ani, micaalsa, Grischa si galarina!
Sa fiti sanatoase, sa va bucurati de minunile voastre!!!
Giova, un botez frumos!
noce, am vazut pozele, e un scump Filip!
micaalsa, mersi de raspuns, hehe, de multe ori am impresia ca zic in gol.
Deci asa..., credeam ca doar al meu are viata asa scurta bassinetul de la tzarc. Imi pare asa de rau, ca-i asa de happy acolo peste zi.![]()
Motana, mersi pt info cu cuptorul si buretii, binevenita.
Chance, si noi tot investim in suzete, degeaba. Ba a inceput sasi faca greatza mai nou si graviteaza inspre manuta.
Sandy, suzetele mele se sterilizeaza inainte de prima folosire, dupa care se spala cu apa si sapun si se clatesc bine. Asa scria pe instructiunile la toate, si am si eu de vreo 5 feluri. Cu dormitul, asa e acum, se si numeste campania "back to back", adica inapoi pe spate. Din cauza ca dorm mai bine si adanc pe burta nu se trezesc asa usor daca se opreste respiratia, plus ca nu e atata oxigen proaspat la inspiratie.
Alinutza, m-am gandit io ca poate uiti de leac, ca doar tu mi-ai recomandat foaia de varza cand am avut eu mastita.
Ma bucur ca esti bine acum!!!
Pai si eu am inceput cu info pe blog doar dupa prima luna, pana atunci am avut un carnetel, dar n-am scris mai mult de cateva randuri pe o pagina. L-am facut din mai multe motive. Cand am venit in ca am lasat caietul cu de-ale lui Paul si Denisei in apart si cheile la frate-miu. Care, cu nevasta-sa, au facut "curat".
Asa ca acum adun la serverul altuia. A doua... daca ai stii tu ce le plac astora povestile de cand erau mici, nu se satura... "mai spui de cand eram mic/a?"! Si cum memoria e cum e, as vrea o sursa de inspiratie.
A treia, sa "inregistrez" evenimente care ma marcheaza emotional, de ex povestea nasterii. Si nu in ultimul rand, sa ma ramble undeva cand ma frustrez.
Dar pun si info care poate sa ajute cumva daca tot o am. Mersi si mersi!
La noi leaganul nu prea are succes, eu il tin in bucatarie, sta pe-acolo cand am treaba, ma bucur ca va ajuta mult si pe voi. Noi l-am schimbat, ca am luat prima data ala cu precious planet, si dupa 4 zile l-am returnat ca nu avea adaptor la curent, ai facut o alegere f buna cu rainforestul.
Nu vreau sa ma arunc la concluzii cu probioticul, inca, dar trebuie sa recunosc ca sunt multe zile de cand n-a mai vomat in stilul vechi, a regurgitat doar de cateva ori pe zi cantitati mici si de cele mai multe ori laptic proaspat. Si e mult mai fericit in general. Nu i-am dat ranitidina si e bine, atat zic pana acum. Deci te incurajez sa ii dai.
Cornelia, in stadiul ala suntem si noi acum la toate cele, cu doua mici diferente: suge tot pumnul si nu vrea suzeta, deci probabil ca deget supt scrie pe noi. Si la mine e primul cu astfel de obiceiuri. Cu cojile la pepit e greu, ca-i pletos rau.
Fug ca vine printesa de la pian cu tac-su si treb sa pun la foc ardei umpluti, c-am ramas fara oo, asa ca au zis ca cumpara ei.
CriPOD spune:
Chance, mersi mult pt susurul de apa!!! Eu m-am gandit sa-l inregistrez, nu m-asteptam sa fie pe net, ha-ha. Are la jucarii ceva sunet de apa, dar nu e monoton, e cu muzica. Asta-i la fix, il incerc sa vad cum ii place!