**Zmeurici de iulie-august 2009 (3)**
Raspunsuri - Pagina 14
catralu spune:
Buna fetelor!
Nu am intrat pe net,caci nu am avut timp,dar va rog sa ma notati si pe mine cu urmatoarele: una bucata baiat nascut in 23 iulie pe nume Alexander Dumitru,nascut natural cu epidurala initial( dar am renuntat la ea in ultimele 2 ore si jumatate de impins),cu o greutate de 4 kg si 52 cm.
Intre timp i-am facut si botezul,iar pozele cu el si cu fratiorul sau mai mare,Christopher le vedeti la www.dropshots.com/catalinap
Va pupic si va mai urmaresc!
monica2008 spune:
neata fetele,azi dau eu
eu raportez:bebe fff cuminte de 3 zile doarme de pe la 8 (dupa ce face baita si papa cam 120_130 ml)pana la 4 cand papa(prin somn iar cam 130)si pana la 7 nu ne mai trezim.dupa care la 8 iar somnic pana la 10 dupa care sta treaz pana la 2 si at iar somn pana la 5(daca ies afara cu el rezista doar 20 min treaz dupa care somnic,se mai teezeste el asa dar doarme mai tot timpul afara)misto nu?ce bebe cumintel am.cand se trezeste rade la toata lumea si gangureste de iti vine sa_l mananci.mai nou cand ii este somn mai tare plange dupa mine vrea numai pe mami,eu ma topesc cand il vad ca se maraie dupa mine il iubesc la nebunie
(ii spun la sot ca ma iubeste numai pe mine bebe asa ca sa_l amarasc
)
GIOVA vrem pozici de la botez
CATRALU frumosi baietei tai.si noi mai vrem un bebe iar eu sincer spun ca tot barbatel il vreu,inainte imi erau dragi fetitele dar acum (cam baiat
)prefer baietei![]()
ELENADA frumosi gemenasi tai foc,un pupic pe falcute
NOCE si bebe al tau frumos
fetelor oare ca sunt ai nostrii ii vedem asa frumosi sau chiar asa sunt?
monica mamica fericita de denis stefan
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
monica2008 spune:
am pus 3 pozici noi,sunt pe acolo prin stanga ca nu stiu sa le sa se vada cand intri![]()

monica mamica fericita de denis stefan
http://s603.photobucket.com/albums/tt113/monica2008_album/denis-stefan/
micaalsa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mQQm Cine mai are playard... cred ca tzarc cu patutz ar fi mai bine-zis. Pana la ce varsta se pot folosi ale voastre sa poata bb dormi in "patutz"/bassinet? M-am intins, dar doarme pepitul intr-un "loc" de-o ora... ![]() Common sense is not so common...[Voltaire] |
Basinet-ul de la playard poate fi folosit pana la 5-6 luni. Normal zice ca se foloseste pana cand copilasul se poate agata cu mainile si se poate ridica singur in fundic.
Basinet-ul cel mic, cum e asta al meu http://picasaweb.google.com/Ghita.Achim/Teodora?authkey=Gv1sRgCOPurpndp9mKCg#5362054449647241986 se foloseste pana la 3 luni sau pana cand copilasul are 6,8 kg.
Eu am mutat-o deja pe teodora din el, am pus-o in basinet-ul de la playard ... desi ziua, cateodata, o pun si in el ca tare-i place sa adoarma pe vibratii.
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
Teodora(11.07.2009)Nasterea printesei

sandy_2008 spune:
Voi va lasati bebeii sa doarma pe burta?
Bebele meu (care are 5 saptamani) doarme numai pe burta de vreo doua saptamani. Il culc seara pe la 22:30 si se trezeste dimineata intre 5- 6. Insa aseara mi-a zis o prietena ca nu e bine cu dormitul pe burta si dupa un search pe google m-am inspaimantat. Sa fie oare atat de riscant?
Si mai am doua intrebari:
1. In ce consta revizia de 6 saptamani?
2. VOi cum ingrjiti suzeta?
merci. Bye
hera01 spune:
Sandy , in fiecare an se mai schimba cate ceva in ce priveste pozitia de dormit a sugarilor ,asa cum pobabil ai vazut si tu pe net dormitul pe burta se asociaza in multe cazuri de moarte subita cu SSID (moartea in leagan a sugarului),daca puiul tau Nu vrea sa doarma altfel ia un NannyCare(www.nannycare.nl) , este in fel de mini placa cu senzori care inregistreaza fiecare miscare care vine odata cu respiratia puiului,daca aparatul nu inregistreaza o miscare in mai puzin de 1min se declanseaza o alarma , poate este o idee?
Suzeta o sterilizez cam odata la vreo 3 zile.
micaalsa spune:
Sandy, eu una am avut o experienta tare urata vis-a-vis de dormitul pe burta. Ii place si la Teodora ff mult si obisnuiam sa o las sa doarma asa, dar niciodata noaptea, doar ziua. Vreau sa-ti spun ca intr-o zi mi-am gasit-o cu nasu-n salteluta, cred ca a vrut sa isi intoarca capul si a ramas in botic ... si era mai mult lesinata decat treaza. M-am speriat ingrozitor. Eu stateam tare linistita pentru ca am vazut-o ca-si poate intoarce capul de pe o parte pe alta cu usurinta, dar banuiesc ca atunci, fiind adormita, n-a facut rotatia completa
si a ramas asa. A doua zi i-am luat perna aceea de la chicco antisufocare. Partea proasta la ea e ca e ff groasa si e recomandata doar de la 5 luni. Eu o folosesc dar i-am pus peste salteluta o paturica groasa, impaturita in 4, ca sa ajunga la grosimea pernutei. Asa stau fara grija.
Eu am suzeta de la Avent si are protectie. cand nu o folosesc ii pun capacelul. Dar si eu o sterilizez des, cel putin o data pe zi ... desi noi nu o folosim, avem doar tentative ![]()
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei
alinutza78 spune:
Buna
revenim si noi intr-o pasa mai buna
. Mi-am rezolvat si eu intr-un final sanul drept (dupa doua zile de febra, in care temperatura varia intre 37.9 si 38.8
). mqqm multumesc mult pentru ponturi...desi stiam si eu de faza cu foile de varza zdrobite aplicate pe sanul cu probleme, zilele trecute eram intr-un sevraj total, cu neuronii trasi pe dreapta
. Important este ca a trecut
. Spatele si-a revenit cat de cat..prin masaj la sport.
eumada si noi folosim Debridat la recomandarea medicului, dar in special pentru atenuarea efectelor refluxului si nu pentru colici. Noaptea trecuta, de exemplu, Eric a avut o criza acuta de colici, insotita de agitatie si voma...asa ca ma declar inca rezervata in privinta efectelor Debridatului. Tu cum il administrezi?
Am vazut poze cu bebei scumpi pe contul comun. Pooh, bebe Balazs este o scumpete de baietel..si un falcos si jumatate, iar Timeea este deosebita
. L-am vazut si pe bebe Roan de steadya...tare scump cum doarme pe perna aia..si nu arata deloc a bebe de cateva zile.
ylla tare frumusica esti in pozele de la botez...noua coafura te prinde foarte bine
. Iar Luca este scump...de-ti vine sa-l rontai
. Feclicitari pentru proaspatul crestinat!!!
Giova multa sanatate lui Edi si sa aveti parte de un botez frumos si linistit
. Asteptam pozici
Raportez cea mai buna investitie facuta de cand s-a nascut Eric...balansoarul Rainforest de la Fisher Price. Este singurul loc unde Eric adoarme singur si unde sta linistit si cate o ora in timpul zilei. Ia uitati aici cum doarme pe tricoul lu' mami
.
revin ca s-a trezit![]()
Alinutza
de strumf
Eric Alexandru (05.08.2009)
chance2008 spune:
buna... am si eu o mana libera
si va scriu...
bebe a adormit ascultand asta..http://www.youtube.com/watch?v=Ehmu-lTJXF0&feature=fvw.. v-am mai spus eu ca-i place apa si m-am saturat de stat in baie cu robinetul curgand... macar asa mai citesc forumul!!![]()
despre program.. ce sa zic?? bebe se culca numai la 2 noaptea(pana atunci facem gimnastica, leganat, plimbat, dansat...)si se trezeste pe la 7, ii dau sa manance si o mai pacalesc sa doarma pana pe la 11. am uitat sa va zic ca doarme cu mine in pat
.. patutul o frige
de la 11 ne jucam pana pe la 1 jumate si mai tragem un pui de somn de vreo ora si iar joaca si iar somn(in aer liber de la 4 pana pe la 8 jumate) si apoi iar stam pana pe la 2...
nu merge nici cu baia, pe care i-o fac pe la 9 jumate... nici cu atmosfera relaxanta... tace cand aude cutiuta muzicala si este lumina in camera!!![]()
o intrebare: puiutii vostri primesc suzeta?? eu am cumparat vreo 6 tipuri de suzete pentru 0-3 luni si mandra mea nu primeste niciuna... nu de alta, dar cand suntem afara si isi aduce aminte de tzitzi trebuie sa ma conformez imediat,iar daca o las sa planga, trage aer rece... cum sa fac sa o accepte??
mami de maria- 27 iulie 2009
alinutza78 spune:
vazut si eu o lista de sarbatoriti zilele astea
micaalsa 

..multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi..si sa te bucuri mereu de cele doua printese Iulia si Teodora
si sotul meu isi sarbatoreste ziua de nastere pe 18 septembrie
grishca 

multe impliniri sufletesti alaturi de cei dragi si o minune de baietel sanatos
Galarina 

sanatate si iubire ...si ani fericiti alaturi de cei dragi
Alinutza
de strumf
Eric Alexandru (05.08.2009)