**Zmeurici de iulie-august 2009 (3)**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Am mana stanga libera... ca haleste Daris si pot sa scriu asta pana incepe sa se traga pe spate... cand vine greul de tras din tzitzi.

So... mQQm, nu am putut sa separ vaccinurile am fost ofticata si frustrata, asa ca le-a facut normal, toate, a avut un pic de febra, am dat picaturi de paracetamol, un pic maraita ziua respectiva si somnolenta. mai tare am suferit io, imi e incredibil de greu sa o vad ca o doare ceva, intr-adevar ti se rupe inima cand e vb de copii, nu se compara cu nimic.
Nu a mers cu vaccinurile caci is toate gratuite si ei nu fac scheme, chestii alternative desi am vb... deh. La pediatrul privat costa destul un vaccin cam 100 usd si e acedlasi, nu ca la noi ca il cumperi de la farmacie.

Oricum m-am frustrat o gramada, nici o diferenta intre a sti ceva nou si a nu sti, toti la fel, eh mai adaug inca una pe lista de "nu-mi covine"
Ce face Oliver, tot aasa cumintel? Si Denisa, back to school deja?
Tare sotul cu wrapul, si al meu voia, da altul, ca io am wrap roz si azi si cumnatul ca ma vazu... ca vrea si el!

Uitam... mq si steady parca tu ai zis ca ai Tummy tub, cum spalati bebeii pe cap? Ca io nu prea stiu cum sa fac la galeata, la cadita era simplu la capitolul asta.

ylla, te-ai tuns! ce frumos si ce faina rochia arati f bine si copilasii scumpi tare!

Giova ce interesant cu finutul... tu care scoti o gramada cu pompa nu a mers cu alt bebe, moama, creieru' asta complex e, cum activeaza el sau nu substantele in organism!

Daria Alessia (12.07.2009)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

MOTANA ,MQQM va multumesc frumos, eu's mai rau ca cioara..mandra tare mi-s de puii mei.
POOH la mine a fost exact invers, mi-am dorit foarte mult ca baiatul sa aiba ochii verzi ca mine, nu a fost sa fie..dar tot frumos a iesit.
ALINUTZA cum mai esti ?? Ce mai face Eric??
GIOVA probabil au fost emotiile de vina,eu dupa ce am nascut pe Carmen in salon am alaptat un bebe baietel si Carmen a papat de la mami la baitel
NOCE frumusel foc bebe Filip si tu o dragutza
Am incercat si eu scutecele LIBERO, din pacate am gasit doar numarul 2 si sunt un pic micutze,dar nu il strand..doar un kk..si nu a dat pe afara si la pipi se comporta bine..acum sa vedem in urmatoarele zile daca nu se inroseste funduletul.
In rest suntem ok..expeptand faptul ca daca vreau sa plec undeva imi trebuie macar 1,2 ora sa fiu gata ,adik sa am copii imbracati,sa pun lucrurile necesare in geanta sa ma imbrac si poate sa pun si un pik de make-up..cam asta e.
Va pupik si va urez un weekend placut ..desi e cam inorat

Ylla foarte fericita mami de Luca 2.07.2009 si Carmen,8.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Salutare mamici!
Noi pe ultima suta de metri cu pregatirile, dar sunt tare necajita...de ieri Edi e cu nasucul infundat, tuseste si stranuta.
I-am dat azi o doza mica de Panadol, dar mi-e groaza sa nu se complice dupa baita sfanta de maine. si noi care vroiam sa ne vaccinam sapt. viitoare.....

mQQm super ca vine bunica...asa si eu cu mama, ma cert la cutite si din orice, dar tot e mai bine cu ea decat cu soacra.
am perna de alaptat, doar a e in Tm si noi suntem in Alba. o voi folosi iar cand ajungem acasuca, ca nu vreau sa raman gaba de spate sau cu dureri.
Motana asa e...si eu ma gandesc ca emotiile, copil strain la tzitzi si uite. Pe urma mi-am pus pompa si a curs...sa mor de stiu. Poate daca mai incercam reuseam sa-l alaptez, dar si bb s-a crizat si nu a fost usor de potolit.Interesant de stiut cu buretele la microunde, musai sa-l dezinfectez si eu pe cel de bucatarie.
Mony08 e ziua mortilor si in Tm. vroiati sa botezati zmeurelul atunci?
Buburuza am depus actele, dar nu mai stiu exact ce trebuia. am primit o lista si niste formulare de completat de la primarie, cand a facut certificatul de nastere.

Vorbind de certificat, mi-am amintit ca nu l-am adus si avem nevoie de el la biserica. sper sa aiba contabila macar o copie, ca i-am adus data trecuta. of..of....

weekend fain sa aveti, ne auzim cand ma eliberez.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Cam slabuta activitate azi

am facut rost de un regim....mie mi se pare super o sa-l pun pe contul comun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

pooh multumesc pooh de rasp.

da Giova vroiam sa-l botezam de 1 noiem si am vorbit si cu preotul si a zis ca la ortodoxi n-ar fi nimic si ca e ok sa-l botezam atunci.Acum ne mai gandim sa vedem.Botezul normal am vrut sa-l facem pe 31 dar pana am ajuns cu acontul la sala,sera am vrb si dim ne-am dus sa ducem acontul,s-a ocupat,asa ca ne-o ramas numa daca vrem in 1

Cu pampersul si noi am patit acelasi lucru umplem des hainutele , plus ca inca ne chinuim sa scapam de iritatie.
Va citesc mereu cand am timp,pot spune ca-s la zi cu cititul dar cu scrisul e greu ca ma apuc si nu mai reusesc sa termin mesajul si mai tarziu uit ce vroiam sa scriu ca neuronul meu inca are probleme.

liluc si eu am aceasi 'problema' ca este la un san aproape de mameleon cam de o luna ,am masat,m-am muls intruna dar nimic.Daca afli ceva sa ma anunti.

Am inceput sa-i dau si eu putin ceiut de la humana fenicul si chimen si vad ca simte un pic mai bine ,eu pt colici i-am dat sab simplex.

va si revin cu scrisul cand mai am putin timp liber

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Giova, si noi avem aceeasi pb cu Ana. Stranuta, tuseste(rarut), mucozitati in gat, inca respira bine pe nasuc. Homeopata ne-a recomandat formula 76 cate 3 granule din 3 in 3 ore. Sper sa se repare ca ma dispera bebe asa mic bolnav.

Joi am fost la Bucuresti, sa-l operam pe Stef de polipi, mi s-a luat un pietroi mare de pe inima, totul a fost ok, copchilul se simte perfect(inoata prin cada cu ochelarii de inot si fara mana la nas )
Am si eu un san cam intarit, ma doare de mor, o pun pe bebelina toata ziua la el, inca nu am ajuns la febre...sper sa scap.

Si eu votez Libero!

Pupam bebelusii cumintei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Alternativa la medicamentele clasice pentru banalele "raceli":

http://www.sfaturimedicale.ro/content/view/6034/183/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Seara buna mamici,
vroiam sa va intreb daca si bebeii vostri fac kk asa rar acum ..noi avem aproape 2 luni si astazi e a 4 zi de cand nu a facut .. nu l doare burtica si ar manca incontinuu .Ziua nu mai doarme aproape deloc ... se trezeste dimineata la ora 7 apoi mai atipeste cateva minute pe zi dar abia la ora 15 se culca pana pe la 18 ... apoi facem baie si adoarme pe la ora 22- 23 pana pe la 2-3 noaptea cand se trezeste de mai papa ceva si apoi doarme pana la 7 dimineata cand o luam de la capat .
Sapt. cealalta treb sa facem si noi vaccinu de la 2 luni, cum au reactionat copilasii vostri ? Eu cu fata am patit rau ca i s-a facut ditamai nodulul la piciorus

Adela mami de Adrian Stefan (23.07.2009) si Maria Luiza (18.06.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Giova, mama e mucalita rau cand vine vorba de ea zice asa sfatos ca "mama-i mama, nu-i femeie", ori ceva pe-acolo. Niciodata n-am inteles exact ce vrea sa zica, da cred ca se lauda.

Motana, sper sa se opreasca acolo reactiile la vaccin. Stii ca majoritatea covarsitoare a copiilor sunt ok cu schemele curente de vaccinare si ca vaccinurile azi si pe aici sunt muuuult mai bune si safe decat ce era odata, nu? Asa ca nu te mai stresa, va fi bine. Si eu am vrut sa-i separ polio si HIB si sa-i fac numai trivaccin si nu se poate. Asa ca i le dau pe toate 5 in pediacel, bine macar ca nu-i alt brand.

Cand il pun in galeata aia de baie (a mea e un recipient de plastic in care se pune gheata la party, nu-i tummy tub), eu il spal pe cap asa (noh sa vezi tu aici iesplicatii savante, da' daca nu make sense mai incerc altfel ): ii ud parul cu un washcloth usurel, pun chestia de spumat si masez acolo cand cu o mana cand cu cealalta alternand mana cu care ii suport capul, dupa care vine clatirea. La clatit ori ii pun direct acolo pe cap apa cu www.nestingmode.com/baby-care/bath-time/rinse-cup/shampoo-rinse-cup/" target="_blank">chestia asta meseriasa, ori dau drumul la apa la robinet si-l bag, pe spate si cu grija sa nu-i vina inspre fata apa, direct sub jet. Metoda asta a doua e mai cu echilibristica, dar el n-are treaba, i-a mai intrat apa in ochi de-acolo, era haois cum se uita la mine cu ochii deschisi prin apa care-i umplea cavitatea ochiului. Banuiesc ca poti s-o clatesti si cu washcloth, numai ca dureaza mai mult, nu?

Oliver e tot asa, da, de fapt progresiv mai bine in multe privinte. Are si el zile, dar alea sunt rare. Acum m-as duce shopping, dar il astept sa se trezeasca, doarme de 2 ore in playard, tot felul de recorduri...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Ne am stricat si prog de somn .. de abia in jur de ora 12 a adormit dupa ce i-am facut baita deoarece a avut o criza de plans ca niciodata ...efectiv nu am avut ce sa ii fac nici tzitzi nu a mai vrut , ablsolut nimik ... a plans pana s-a inrosit tot si intr-un final s-a calmat pe pieptul meu .
Acum stau de planton pt ca vad ca are nasucul infundat si se sperie ca nu poate sa respire , o fi racit oare ? Nu am patit niciodata pana acum asa ceva ... cu ce sa il desfund pentru ca nu se vede nimik inauntru ...

Va

Mergi la inceput