**Zmeurici de iulie-august 2009 (3)**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Am si eu o intrebare urgenta daca se poate : pe 1 noiembrie este cumva ziua mortilor ?????

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Mony,da,cel putin in zona noastra....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

Alinax, http://www.bestreclama ilegala - avertizare/p-2560-rainforest-melodies-lights-deluxe-gym.aspx uite asta este si a venit si repede ,azi am comandat si maine a venit. ma intorc sa citesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meleea spune:

uuups cica e reclama dar se vede cum se numeste centrul de la fisher price rainforest melodies& lights deluxe gim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor.

Am reusit si eu sa va citesc si acum sper sa reusesc sa scriu si eu ceva.

Pt fetele care au facut mastita eu puneam comprese fierbinti inainte de a mulge si dupa muls puneam comprese reci si luam si antibiotic. Pe mine mai mult de doua zile nu ma chinuit febra si durerile crunte de san. A durat mai mult pana a disparut roseata de pe san.

Si piticii mei se murdaresc de kk. Si noi tot pampersi folosim. Uneoi se uda si de la pipi. Daca nu observ imediat ce s-au kakacit atunci sigur murdaresc hainutele. Am vazut si eu libero in Auchan. O sa il incerc.

Am vazut poze cu zmeuricile. Frumoase zmeurici mai avem.

Eu de marti am ramas singurica. Zilele trecute am iesit dimineata afara si a fost ok cu piticii. Azi era inorat si nu am mai iesit asa ca de azi dimineata stau cand cu Ana in brate cand cu Matei. Bine ca au plans cu randul.

Fetelor raman muta cand vad cat de mult laptic mulgeti. E super. Eu in perioadele mele bune abia scoteam 600 ml pe zi. Acum nu ma mai mulg. Ii pun pe pitici la piept ca mai nou le place sa suga. Pacat ca s-au trezit si ei la spartul targului. Oricum e bine ca papa chiar daca e putin laptic.

Azi am implinit si noi doua luni. Miercuri mergem la vaccin. Sambata trecuta Matei cantarea 5030 gr iar Ana 4960gr. Zic eu ca e foarte bine.

E careva dintre voi care iese la plimbare in IOR?

Va pupapesc dulce

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

TRAIASCA DEBRIDATUL

cU EL IUBITA MEA ARE CRIZE FOARTE RARE si este iarasi minunica cumnite.mai face ea crize dar mai rare si se linisteste in brate pentru cateva mnute apoi vrea jos sa dea di toate cele parca e in priza.SA incercati voi cele care aveti inca probleme cu colicii...
Si ceaiul de fenicul e foarte bun,atat cel de la milupa cat si semintele de la plafar cu care se face un ceai mai diluat putin decat de obicei si e perfect.zici ca are mitrraliera micutza la funduletz..
An spus astazi primele vorbe...ngng..si gggggapoi m-a strigat ....."aaaaaaaa"..e adorabila....
Bunicva e inebunita dupa ea.....e cutremurator sa vezi cum 5 kg de copil care nu stie decat sa manace si sa doarma cucereste si pune pe butuci cate patru cinci oameni....

A si de azi avem verde lain sfarsit dupa 9 luni....sa vedem daca nu dormim pe noi

va pup

Madalina de minunica Eva-Maria

.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Scumpe la vorba, eh?

Io's nerabdatoare, vine boske-mama, adica buna-sa in nov, am luat biletul! O sa fie super macar o luna, mai am si eu cu cine barfi, ca dup-aia incepem sa ne scoatem ochii ca de-obicei! Da' abia asteapta sa-l cunoasca pe pepit...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Fetelor dar se vede ca ne-au pus la punct piticii,ce activitate intensa era pe forum inainte si acum nici prezenta nu se mai face.

Eumada eu am incercat tot ce e pe piata,inclusiv debridat,nimic nu face minuni la noi.Am ramas pe infacol inainte de fiecare masa si cu restu alternez.Incep sa ma obisnuiesc cu reprizele lui de plans,m-am intalnit azi cu pediatra lui si m-a incurajat,a zis ca or sa treaca,cand vom incepe diversificarea.

Acum il alaptez,sa vedem cand adoarme.
Pupici

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

am reusit sa il adorm insfarsit !!! sa vedem cat il tine
azidimineata la 4 radea si chitaia la cateii de la carusel

apropos azinoapte am ajuns la recordul de a dormi o ora juma... si azi inca vreo doo... va imaginati cum sunt acum ! si faza e ca nu sunt colicii de vina la noi... ci bebe vorbaret! chiar daca il pun la el in patut sa vbeasca cu catelushii tot nu pot sa dorm pt ca are patutul langa capul meu (stam cu to"n"tii in aceeasi camera) si imi chitaie la ureche si va dati seama ca mor de el cand il aud gangurind si numai de somn nu imi mai arde

lucialu hai mai mamico prezinta-ne si noua pupa! ne e dor de postarile tale! sper ca esti bine!

ia ca strig io prezenta ca nu mai merge asa

prin urmare: Bia, Anne-Mary, Siacob, mamilivia, Dianka_md, Nico23 si multe alte fete care imi scapa acum ... da-ti macar un semn de viata sa stim ca sunteti bine!

am si eu o rugaminte la cele care si-au depus dosarul pt CIC.
puteti sa imi trimiteti si mie aici sau pe PM lista cu actele care tbuie la dosar? tb si eu sa ma ocup zilele astea de acte si nu stiu ce imi tbuie! multumesc anticipat

nah ca atat tinu minunea ... facu ochi little tero
presimt iar o noapte luuuuungaaaaaaa
dar il iubesc prea mult ca sa ma pot supara... si cand imi ranjeste asa stirb imi trece orice farama de oboseala

Thea de minune mica Serban Alexandru

15 iulie 2009
"From this day forward, you shall not walk alone. My heart will be your shelter, and my arms will be your home."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Sa vad daca apuc sa scriu de data asta am intentionat la pranz, cand dormea Daris dar a dormit pe mine de data asta asa ca am fost imobilizata la pat, m-am uitat la un sitcom in schimb caci si asa la filme nu mai apucam.

Patricia poate iti e bine la spinare daca pui pe bb in wrap, io asa imi amintesc de cand eram insarcinata am cam aceeasi senzatie, bine, pe acolo, poate ti se echilibreaza spatele. Cumpara o buca' de material si incearca si daca iti place apoi iei unu scump si bun (io zic ca de la hoppediz merita)

Buretele de baie sa il puneti 1 minut la microunde, la potenta maxima, asa se dezinfecteaza, io nu mai folosesc la baie dar fac la fel si cu cel de vase cam o data pe sapt, citisem mai demult pe yahoo ca strange o gramada de bacterii si asta dadea ca solutie.

alinutza am citit ca cerealele ajuta la reflux, dar stiu, e cam devreme. Scoica adnca nu e bine ca presioneaza pe stomacel, la fel si hainutele stranse pe abdomen.

mqqm, scriu pe mess mai incolo ca fug se maraie daris, pup

Daria Alessia (12.07.2009)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput