**Zmeurici de iulie-august 2009 (3)**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Am trecut si noi pe Libero din seara asta. Sunt foarte tari ca au elastic la spate Sper sa nu ne mai patam, ca ne schimbam de 3-4 ori pe zi cu pampers. Am luat si un pachet Happy sa-l incercam.

Mami de bb Filip, 1 august 2009
Minunea Sfantului Nectarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

maine dim. merg dupa tati la gara. de abia astept ca tare dor mi-e de el.
azi i-am si reprosat soacrei cateva chestii...pe urma mi-a parut rau, dar nu m-am putut abtine. sper sa nu se fii suparat, bine nu i-a picat.

Micaalsa am si eu perna de alaptat, doar ca o folosesc rar. sunt curioasa daca mai sta Edi pe ea, la cat a crescut.
Pooh sa stii ca eram putin tensionata. parca era primul copil pus la san...o intrebam pe fina daca il tin bine, etc...si uite cred ca asta a fost unul dintre motive.
scutecele Happy nu-mi prea plac ca sunt cam grosute, ai dreptate.
Noce probl. e ca prunele imi dau si mie dureri prin burta si vizite dese la toaleta.
foarte frumoase pozele, sa va traiasca micul crestin si sa va bucurati de el.
meleea musai sa cumpar si eu Libero, prea e laudat de multe mamici.

Am comandat lumanarea si imi decoreaza si canta cu busuioc.
Am cumparat si tul ca sa pun la cristelnita in biserica.
Maine, daca tot e si tai mergem sa luam bauturile si am cam terminat. Ramane aranjatul invitatiilor la mese- greu=greu...nu mi=a placut niciodata.

pe maine, merg si eu la somn.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Alinutza, imi pare rau, se pare ca nu scapam niciuna de asta. Banui ca ai aplicat, dar zic oricum... frunza de varza ai aplicat? Si mie la dr tot asa mi-a zis, masaj local cu dusul, comprese fierbinti, dupa care copil la san sau muls. As zice ca poate daca te mulgi manual uneori sa-ti protejezi un pic mamelonul pana trece? Nu te stresa cu productia, acum ai grija de inflamatie.Te ! Cu refluxul, nu stiu ce sa zic inca, cred ca merita sa incerci probiotics. Noi, in a 5-a zi, e 6:10 pm si pana acum a vomat doar de doua ori, cantitativ picaturi. Culmea e a eructat ff putin azi, deci am asteptat opusul. Nu ma grabesc sa zic ca ajuta, mai stau cateva zile, desi tot mai putin si mai putin a scos. Si a inceput sa doarma dupa-amiezile cateva ore in carucior sau playard, ceea ce e total nou. O fi el crescand dar parca e prea mare coincidenta. 'nyway, sa vedem. Sper sa-ti treaca spatele, eu numai la acupunctura, masaj, sau advil+tylenol ma pot gandi. Stai linistita cu incheieturile si muschii, cat alaptezi hormonii sunt tot acolo si ti's toate mai laxe. Mie mi-a zis obgynul ca abia dupa ce ma opresc din alaptat o sa-mi revin de tot pe la anumite musculaturi greu puse la incercare .

Meleea, vai biata fetita. Uneori ma gandesc si eu daca atunci cand a vomat lapte cu sange si-un cheguletz, sa nu fi fost de la asta, ca nu i-au facut nici un test.

Patricia, exact la fel si la mine. Sanul drept e mai mic si mai necajit. E cel cu mastita si cu probleme. Cu ala am avut si la fie-mea baiuri. Vreme de cateva saptamani noi am supravietuit doar cu unul, acum vad ca face treaba, la fel l-am tot pus sa inceapa de la cel mic si se vad rezultate. Dar tot mai mic e. Nu intotdeauna functioneaza strategia, unele chiar avem diferenta in conformatie, preferinta a lui bebe sau indemanare diferita la muls.

Giova, eu cred ca nu ti s-au umplut sanii din motive afective. Bebele propriu ne transmite la creier semnalul care incepe producerea hormonului ala de lasat al laptelui. Mai degraba ar fi mers daca te uitai la Edi, la o poza de-a lui, sau daca il auzeai plangand pe bebele tau, cred eu. Exact de-asta nu pot eu sa ma mulg, mi se blocheaza creierul, mare ghinion. Pune-l pe Edi pe orice perna, sau paturica impaturita, nu neaparat perna de alaptat daca n-ai. Sunt de acord cu micaalsa.

Noce, machidoanca n-o fi fost asa sensibiloasa la psihopupu, ori poate era in febra laptelui, cine stie. La inceput nici nu esti inca asa atasata, mie mi-au adus din greseala in ro o fetita in locul lui fiu-miu, si a tras. Dupa primele inghitituri si eu si mama fetitei am exclamat: asta nu-i copilul meu...

La capitolul scutece, si eu am incercat cateva, m-am oprit la pampers swaddlers, ca iese cel mai putin si sunt moi. Desi cam miros a pudra si eu sunt alergica la parfumuri. Am acum niste huggies, eu nu stiu cum pot fi atat de tari...

ylla, ce frumusei sunt copilasii, si ce mamica dragutza au!

pooh, cred ca tie deja ti-am zis, azi doar am revazut pozele! si

steadya e un scump bebe!

Doina, ai o fetita minunata, e o dulceata!!!

buburuza, e tare haois bubu mic! Si ce barbatel bine e el la camasuta si pants albi...

Eu am terminat de scos postarile pana cand am nascut. Vai ce experienta faina mi se pare acum (odiseea, nu scosul postarilor). Si ce fain a fost sa cotrobai pe-acolo, am retrait sentimente si mi s-a facut dor de cum puneam noi tara la cale si ce discutii aveam "inainte"... Sa va faceti timp din cand in cand sa va mai uitati pe-acolo, e fain. Acum ma apuc sa le curat si sa le pun in jurnal.

Cine mai are playard... cred ca tzarc cu patutz ar fi mai bine-zis. Pana la ce varsta se pot folosi ale voastre sa poata bb dormi in "patutz"/bassinet?

Mai intreb, ca poate s-a pierdut prin bla-bla-ul meu obisnuit: mai are cineva separare de muschi abdominali?

M-am intins, dar doarme pepitul intr-un "loc" de-o ora...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ati scris intre timp...

Unde poze cu Filip?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!!!!Azi a dormit Balazs 10 ore fara intrerupereTimea nu a mers la gradi,e racita un pic,adica stranuta si-i curge nasul....sper sa nu ia bb de la eaMQQM,,tu cand te prezinti cu poze noi?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

'neata mamicutze ,
nu mai apuc sa mai scriu nimik pt ca bb imi ocupa tot timpul ... iar cand doarme el ..musai sa dorm si eu ... mai ales ca se trezeste la 4 dimineata si pana pe la 11 nu mai doarme deloc si atunci plecam sa o luam pe luiza de la scoala ... si astazi e o vreme asa de urata ploua de azi noapte si cam greu ne vom duce la scoala .

Stie cineva se gaseste husa de ploaie pt carucior separat ?

Vroiam sa va intreb daca si bebelusii vostri se incordeaza ca al meu parca e din piatra de abia pot sa l iau in brate cand e asa de incordat .
Revin ca s-a plictisit gangurind singurel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona27 spune:

Buna dimineata!

Adela eu am luat husa de ploaie universala de la Piciul din Unirea,mi-au zis fetele de acolo ca merge pe orice carucior,am probat-o si chiar vine bine,nu a fost nici scumpa,cateva sute de mii.

mami fericita cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Mersi Anemona am sa o trimit pe sora mea care sta in Bucuresti sa mearga si sa mi ia si mie una ca altfel nu stiu cum ne vom descurca cu ploile astea care abia incep

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinax spune:

in sfarsit am reusit si eu sa mai am un pic de timp sa citesc din urma si sa si scriu macar ceva

Meleea te-as ruga daca poti sa pui un link cu ce model de centru de activitati pt bebe ai gasit pt ca vad ca esti multumita de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Citat:
citat din mesajul lui mQQm

Ati scris intre timp...

Unde poze cu Filip?

Aici:
http://family.webshots.com/photo/2106830370105171380tqMwMb
http://family.webshots.com/photo/2229213100105171380aJjLNu

Noi am luat husa de ploaie din Cora cu 30 lei. Am si folosit-o, e f buna.

Mami de bb Filip, 1 august 2009
Minunea Sfantului Nectarie

Mergi la inceput