Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (185)
Raspunsuri - Pagina 6
nikolici spune:
laura noroc ca a zis giuli de poze...ca eu oarba cum sunt nu am vazut ca ai pus linkul.Ce misto...este chiar de al meu Andy, eu am visat la prima banca din mijloc, din pacate nu s-a putut, si am fost pusa exact cand nu-mi doream...na nu puteam sa copiez in liceu in prima banca.
Iar ploverul sau pulloverul ca nu stiu cum se scrie de super clasa, gen college, mi-a placut, felicitari stilistei mama
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
andy.p spune:
Giuli.. ei chiar vor avea uniforma,acum asteptam sedinta de miercuri sa ne spuna ce si cum
Nikolici multumesc
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Muuh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici laura noroc ca a zis giuli de poze...ca eu oarba cum sunt nu am vazut ca ai pus linkul.Ce misto...este chiar de al meu Andy, eu am visat la prima banca din mijloc, din pacate nu s-a putut, si am fost pusa exact cand nu-mi doream...na nu puteam sa copiez in liceu in prima banca. Iar ploverul sau pulloverul ca nu stiu cum se scrie de super clasa, gen college, mi-a placut, felicitari stilistei mama Yo Miss Karinutza(14.10.2008) |
Nu stiai sa copiezi in prima banca. Am stat numai in prima banca tot liceul, de copiat am copiat mai mult sau mai putin dar au copiat toti aia pe care ii punea sa stea langa mine drept pedeapsa. Pentru mine prima banca rules.
dyanira spune:
Laurasuper emotionant.Ce frumos a fost Andy in prima zi de scoala.Mi-a placut tare mult.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
300 spune:
Recuperare usoara micutei Irina!
Mimihoo imi pare rau ca am avut dreptate. Ce-ai descris tu erau simptome clasice de rosu in gat. Sa o lasi sa se joace cu spray-ul Tantum si pulverizeaza cand o prinzi cu el in gura. Din pacate nu face zgomot cand elibereaza substanta si pe mine asta ma seaca la culme, noroc ca Anda plescaie.
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici piolica am ras de m-am spart cu soatza, si dc nu ar dormi Karina, m-as duce sa iau radiografia sotzului de la spate sa deschid usha....mamaaaa ce tare, maine negresit incerc, dar ce fac cu copilul, o las in casa si sper sa deschid usha fara chei( ca asa este mai incitant) sau o iau afara la usha....sa incercam amandoua.Ce curioasa m ai putut face. LE: Deci mi-am luat soatza si ne-am dus la usha sa vedem ce si cum, Nu merge la noi sa bagi radiografia ca NU este acces direct la limba si mai este si o chestie de cauciuc...deci, hotilor, la noi nu merge, nu va mai chinuiti.Iar barbati-miu facea misto de mine...i-am zis sa inchida usha sa ma conving, eu pe dinafara si nu vroia sa mi-o mai deschida...mama si urcau unii pe scari si eu in mini pantalonasi de pijama atarnam de usha.Noi cu mistourile la ora asta..:)...sau si tu faci misto de mine la ora asta? Yo Miss Karinutza(14.10.2008) |
hahaha! hai ca m-am spart de ris!
acum pe bune, noua ni s-a intimplat si asa am deschis usa. A fost groaznic, operatiunea a durat vreo 15 min, cica radiografia de plamini a fost a treia pe care au incercat-o... (Eu initial nu am inteles de ce se ducea soata mea la farmacie cu vecinul farmacist)
Eu patrulam prin curte cu Elsa, eram plina de draci, mai ales ca era duminica si ma gindeam ca ce naiba o sa facem, aici fiind inchis mai tot duminica. Nu aveam lapte, scutece, nimic. Puteam sa ne ducem la hotel, far ce-i dadeam copilului sa manince?
Acum rid, insa atunci spumegam. De atunci am tot zis sa ne depozitam niste radiografii in garaj...hihihi. Bine ca nu mai uitam cheile, ne-am invatat minte. Daca era sa chemam un nene meserias sa ne deschida usa ne-ar fi costat cel putin 150 de euro. Noroc cu vecinul!
spune-i soatei sa-si faca o radiografie mai ca lumea!
Mamica fericita de bebelina Elsa
piolica spune:
Laura pozele sint aici
si merci pt vestile despre Kristin
sabinel spune:
si eu la spartul targului...
La multi ani, micuta Alexia, sa te faci mare si sa fii sanatoasa!
Laura sa-ti traiasca si micul scolar
mi-am adus aminte cum fu la mine, ohoho, cata timpul a trecut de atunci!
Sabina si Amalia
piolica spune:
Noapte buna! Eu ma duc la nani-nani. Sint frinta, fac tot felul de chestii pt botezul Elsei, mi-a venit ideea sa fac niste piramide din carton pt drajeuri, sint super frumoase dar fff migaloase. Deja nu mai vad bine...Azi am cumparat niste material sa-i fac un prosopel pe care sa cos o broderie englezeasca pe margine, asat ar fi pentru baita de mir. Vreau sa-i fac si o gazeta in care sa scriu multe chestii despre Elsa. Sper sa reusesc.
anca81 spune:
Salut gagics, poftiti la si
Carla e bine acum, ieri a avut doar 2 scaune regulamentare.
Nikolici, am urmat regimul intocmai, inclusiv lapte Humana HN si s-a reglat (mai putin ceaiuri, pe care Carla nu le accepta, doar apa plata). Cand am reintrodus insa Milumilul, desi faceam trecerea gradat de la Humana HN la Milumil, a reinceput diareea. Asa ca l-am aruncat si am trecut-o pe Aptamil iar acum e mai bine. Inca mai are gaze si e putin balonata. Am terminat si cele 7 zile de tratament cu Biotics, alte medicamente nu i-am dat.
Nerantula, lui Gruia. Imi pare tare rau ca e bolnavior.
Andy_galro, multa sanatate nepoatei tale, ma bucur ca operatia a reusit.
Andy.p, multe succese lui Andy, si pe mine m-a emotionat felul in care ai povestit. Ai baiat mare si frumos
Giuli, succes in operatiunea "wc"
Nusha, Pentaxim e varianta Pasteur a vaccinului Infanrix Hexa produs de GSK. La o luna de la Pentaxim facem Priorix ROR, adica acum vineri pe 18
Ada, welcome back
Bitza, ma bucur mult ca Lucas este mai bine, multa sanatate
Aaa, mai vroiam sa va spun ca pitica mea este se ridica singura de jos. Daca pana acum statea doar pe langa mine cand mergeam afara si-mi intindea manuta, acum ma ignora total, inca ma impinge la o parte sa poate trece si sa o ia la goana . E 100% independenta.
Si-am mai facut o "boacana", din ciclul "iarna car si vara sanie" am achizitionat caruciorul acesta. Maine soseste
Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare