Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (185)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza tuturor, o si un

Nushulica eu merg pe schema de la stat…acum la vaccinul de 1 an sa vedem ce va zice doctora , sunt mini portite care ii impiedica sa urce/coboare scarile pt al proteja de eventualele cazaturi

Nerantula uofff ce rau imi pare ca nu va revenit

Bitza ma bucur ca isi revine Lucas

Nikolici si mie mi se intampla sa uit anumite lucruri importante

Giulianna, Crina face la olita, nu mereu ci cand vrea

Andy.p ce frumos povestesti , am mamica si comorile ei

Ada bine ati revenit de la munte

Lidia frumos videoclip cu puiul tau Stefan

Anca ma bucur ca incepeti sa va reglati cu kk , eu zic ca se poate folosi carutul chiar si iarna…acum ai sa vezi si tu

Piolica am revazut si pozele voastre, sunt superbe

Fata mea a avut o trezire la 4 si pana pe la 5 jumatate nu tu chef de somn...abia acum la 8 jumate s-a trezit..iar eu mi-s moarta de somn

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota ..inca nu a inceput concursul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Angelynna, musai sa pot sa-l folosesc si iarna, celalalt mi s-a rupt

Anca & Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

La Multi Ani puilor de 15:

Luca pui de maria2004 Andrei pui de Iriss_04 Ilinca Anastasia pui de tigresa Alexandru pui de bilitza2007

La Multe Ani Leny79 si Julax, sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familie

Eu zic ca ai sa il folosesti, numai sa ai protectie pt piciorusele Carlei

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Buna dimineata!

Semnat petitia (yummy... inca un an ).

Babytza nici nu mi-am imaginat vredodata ca ai putea practica bataia. Am "protestat" la reactia acelor altor parinti despre care vorbeai, desigur.

Piolica am apucat sa va vad pozele, imi place ca sunteti asa fericiti. Insa incerc sa mi te imaginez cu spume si parca ma vad pe mine in aceeasi situatie. Macar usa mea nu se incuie automat...

Miruna sa inteleg ca nmu fraternizai cu copiatul? La fel si eu, la ofizica insa intr-a dois'p'ea mi-am luat inima in dinti, pentru ca ma saturam sa invat si sa iau numai note mici (conflict cu cadru didactic la mijloc) as aca m-am hotarat sa nu mai invat si sa iau aceleasi note mici. Dar culmea ca fizica cuantica am citit-o din placere pana la urma.

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Neatza tuturor, o si un

Lidia frumos videoclip cu puiul tau Stefan

de Crina Alexandra
Crinul Meu
Atat de mare sunt

multumesc mult....mai ales ca ai fost singura care l-a observat

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

la mine s-a cam complicat raceala...desi m-a luat putin nasul ..acum 2 zile...azi dimineata m-am trezit si cu raguseala ...gitul meu e in pioneze....asa ca am bagat homeopate..si sper sa imi revin cit mai repede..
mai ales ca Stefan e inspre bine..a tusit destul de putin azi noapte..doamne ajuta ..sa isi revina complet pina in week-end..cam am nevoie de el fresh pentru party
iar Izabella e destul de puternica ...nu a reusit sa raceasca...acum incep sa cred ca Stefan a racit ca i-a fost frig noaptea..ca altfel trebuia sa fim toti bolnavi la ora asta

Mergi la inceput

Ilinca
Luca
Andrei
Alexandru

Sa cresteri mari, sanatosi si voisiosi. Mamici, abia astept sa simt aceleasi lucruri alaturi de piticutza mea. Pana atunci La multi ani din nou!

La multi ani, Julax!

La multi ani, Leny79

O zi superba alaturi de cei dragi voua!

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Fetele ..mai ales cele din sector 3 ...da-ti si voi un semn cind intra banutzii...sa fac si eu ceva verificari....ca la noi ardeeeeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Ange uite niste sa te recalibrezi . Sper numai ca n-a plans azi-noapte...

Anca e super carutul, culoarea ta e tot asa intunecata ca aia de pe situl englezesc? Daca ti-a ramas saculetul de la carutul vechi nu ai de ce sa nu il folosesti si la iarna. Si merge si fara saculet, Carla e deja fetita mare si probabil n-o sa mai stea locului deloc. Pare foarte manevrabil.

Bubulina mea e pusa pe sotii azi: dupa ce mi-a subtilizat portmoneul de pe birou si a fugit speriata nu cumva sa i-l iau, acum incearca sa-mi fure mouse-ul... tot trage de sertar/blat ce-o fi asta asa treb sa fug!

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

sarbatoritilor zilei....mai ales lui julax

daca tot am intrat la prima ora

Mergi la inceput