Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (185)
Raspunsuri - Pagina 5
andy.p spune:
Giuli multumesc..Andy avea in jur de 2 ani,cand a inceput sa foloseasca WC,pe olita nu statea nicicum,asa ca am zis ,hai sa incercam si asa si a mers.
Lidia,Nusha
Nikolici da e de al tau,fara pod de flori si mereu pus pe glume si cu zambetul pe buze
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
piolica spune:
Nikole, Nerantula, haideti ca m-am .
Se vede ca am uitat ceva azi, La inca o lunita pina la 1 an pt Karinuta Pisicutza! (dar si eu am fost tareeeee emotionata azi, asa ca poate sint putin de scuzat, m-am dus la sedinta cu parintii la cresa. A fost super frumos cu toti parintii acolo. Pacat ca nu erau si copiii, mai erau doar 2 ca noi care-si luasera si pruncii dupa ei, banuiesc ca toti ceilalti au avut cu cine sa-i lase acasa.)
Laura, ce baiat mare ai si ce mindra cred ca ai fost azi. Mi-a placut ultima poza, cum stau toti parintii cu aparatele, telefoanele in mina sa-si mai traga in poza odorul. Super frumos si banuiesc ca super emotionant.
Nerantula, sper ca Gruia sa se faca bine pina-n weekend (chiar mai devreme daca se poate, ACUM) si sa se bucure de prima lui mare sarbatoare.
bitza, ma bucur ca e mai bine Lucas!
Nikole, daca-ti mai uiti cheile sa stii ca exista o solutie sa deschizi usa - cu o radiografie. Nu glumesc. Si noua ni s-a intimplat, de fapt la noi a fost mai rau, cheile au ramas in interior (cheile sotului, ale mele erau bine mersi cu mine), noroc cu un vecin farmacist care avea niste radiografii vechi prin farmacie plus ca stia spilul. Se baga radiografia usor in zona unde e limba de la clanta si se misca usor de usa pina reusesti sa deschizi usa. Se pare ca noua ne-au deschis usa cu o radiografie de plamini. Cica se mai poate deschide cu un card foarte subtire si maleabil, astea bancare sint destul de groase...
Inca ceva, sa stii ca acest truc e cunoscut si de catre spargatorii de case, asa ca e bine ca atunci cind pleci de acasa sa incui efectiv usa si nu doar sa o trintesti.
Oricum, cred ca palavrageala de zi cu Ada a fost de milioane, asa ca la mai multe trintiri de usi fara chei.
Mai stie cineva ceva de Kristin? Anthony tb sa inceapa cresa pe 8, sper sa-i fie bine.
Mamica fericita de bebelina Elsa
nikolici spune:
piolica am ras de m-am spart cu soatza, si dc nu ar dormi Karina, m-as duce sa iau radiografia sotzului de la spate sa deschid usha....mamaaaa ce tare, maine negresit incerc, dar ce fac cu copilul, o las in casa si sper sa deschid usha fara chei( ca asa este mai incitant) sau o iau afara la usha....sa incercam amandoua.Ce curioasa m ai putut face.
LE: Deci mi-am luat soatza si ne-am dus la usha sa vedem ce si cum, Nu merge la noi sa bagi radiografia ca NU este acces direct la limba si mai este si o chestie de cauciuc...deci, hotilor, la noi nu merge, nu va mai chinuiti.Iar barbati-miu facea misto de mine...i-am zis sa inchida usha sa ma conving, eu pe dinafara si nu vroia sa mi-o mai deschida...mama si urcau unii pe scari si eu in mini pantalonasi de pijama atarnam de usha.Noi cu mistourile la ora asta..:)...sau si tu faci misto de mine la ora asta?
Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
mamidestefan spune:
Eva Am vazut videoclipul..a iesit foarte reusit...
apoi am revazut si eu videoclipul pe care i l-am facut lui Stefan ...atunci cind a implinit www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">un anisor ...mi se pare ca a trecut atit de mult de atunci ...desi nu sunt decit 2 ani...
nici nu imi vine sa cred ca deja a facut 3 anisori ..
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
CD27 spune:
Laura, Andy si Alexia va trimitem multiici de la Bucuresti, m-ai emotionat Laura
ma emotionez foarte repede in perioada asta, poate pentru ca se apropie ziua lui Robi, timpul trece, eu nu-l simt, el creste, se schimba, incepe sa inteleaga multe, iar eu sper ca voi face fata, am emotii, sper sa nu gresesc mult cu el, sa fiu o mama buna
Mami de Mikul Robert Constantin
mamidestefan spune:
welcome back LUMI
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
andy.p spune:
Asa mai voiam sa zic ceva
Piolica please vreau sa vad si eu pozele .Pe unde sunt?
Eva m-a emotionat ff tare videoclipul.FF frumos.
Roxana draga mea,esti o mama extraordinara,de gresit toti gresim,asa ca stai linistita,esti cea mai buna mama pe care o putea avea ginerele meu.
Nikolici eu m-am inchis afara de vreo 3 ori...asa ca am imprtit chei de rezerva la maica-mea si frate-meu...nu-ti spun de cate ori am avut nevoie de ele
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
_giulianna_ spune:
Laura si inca e chestie. Imi place foarte mult cum l-ai imbracat pe Andy, camasa alba, pantaloni inchisi, ca la scoala frate nu ca la parada. Bravos!
Eu sunt pro uniforma! Toata lumea sa fie la fel! Ca in afara scolii ne imbracam cum vrem si de cati bani vrem, asta-i alta treaba. Da' scoala sa fie scoala! O sa-l invat pe Edi asta, cat e la scoala sa se comporte ca atare.
Poate privesc si prin prisma faptului ca am baiat si e mai greu sa vrea ghiozdan sau penar cu Barbie dar ma uitam astazi pe strada, unele mamici/tatici chiar exagereaza in privinta vestimentatiei copiilor.
Edit: apropos de ghiozdan. Veneam azi cu Edi de la plimbare, in fata blocului o fetita cauta ceva pe jos. Cheile! Am intrabat-o daca a cautat bine in ghiozdan. Replica ei: 'In ghiozdan? Poate in rucsac!' Wtf? Au scos astia cuvantul ghiozdan din dictionar si eu nu stiu?
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?
andy.p spune:
Citat: |
citat din mesajul lui piolica Mai stie cineva ceva de Kristin? Anthony tb sa inceapa cresa pe 8, sper sa-i fie bine. Mamica fericita de bebelina Elsa |
Sunt bine,doar ca si Khristin a inceput job-ul si alearga..e busy
Andrei(07.04.2002)
(Micul Print)