Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (185)
Raspunsuri - Pagina 22
Nocom spune:
Dya eu nu inteleg de ce te tot amarasti tu... Offf, eu cred ca niciuna dintre noi nu este in pozitia de a judeca o alta mamica daca este sau nu mama buna!!! Nu stiu discutia la care ai facut referire, si de aceea sunt chiar curioasa cine ar fi putut sa faca o asemenea afirmatie!! Sa nu ma iei pe ocolite, caci chiar ma intereseaza!!! Te pup. Mie mi se pare ca esti minunata si cam pui la suflet toate mizeriile!! 

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
Nocom spune:
Astazi DARIA si-a rostit numele!!!!!
Ma jucam cu ea de-a telefoanele, fiecare cu cate o telecomanda la ureche, eu ii spuneam "ALO, DARIA???" iar ea a zis "DATIA???" 

Hi hi hi, puiul mic s-a facut MARE!!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom Dya eu nu inteleg de ce te tot amarasti tu... Offf, eu cred ca niciuna dintre noi nu este in pozitia de a judeca o alta mamica daca este sau nu mama buna!!! Nu stiu discutia la care ai facut referire, si de aceea sunt chiar curioasa cine ar fi putut sa faca o asemenea afirmatie!! Sa nu ma iei pe ocolite, caci chiar ma intereseaza!!! Te pup. Mie mi se pare ca esti minunata si cam pui la suflet toate mizeriile!! ![]() ![]() ![]() mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA poze APUSENI |
Nocom
merci.Din punctul meu de vedere tu esti minunata ai niste copii deosebiti imi plac tare mult sunt o pereche reusita.Ai PM.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Nausica spune:
| citat din mesajul lui Nocom Astazi DARIA si-a rostit numele!!!!! Ma jucam cu ea de-a telefoanele, fiecare cu cate o telecomanda la ureche, eu ii spuneam "ALO, DARIA???" iar ea a zis "DATIA???" ![]() ![]() ![]() Hi hi hi, puiul mic s-a facut MARE!!!! |
Wow! Bravo, Datia!
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
dyanira spune:
| citat din mesajul lui Nocom Astazi DARIA si-a rostit numele!!!!! Ma jucam cu ea de-a telefoanele, fiecare cu cate o telecomanda la ureche, eu ii spuneam "ALO, DARIA???" iar ea a zis "DATIA???" ![]() ![]() ![]() Hi hi hi, puiul mic s-a facut MARE!!!!mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)poze cu noi poze DARIA poze APUSENI |
He he he bravos!!!Are mami deja o domnisoara pe langa frumosul cavaler!!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
andreea_and spune:
La multi ani Amalia!
La multi ani Gruia!
La multi ani Sasha!
La multi ani Edwin!
La multi ani Vesna!
Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi si sa le aduceti numai bucurii parintilor vostri!
Cu mare intarziere eu totusi vreau sa le trimit un
si o
boboceilor care au implinit un an si pe care nu am reusit sa-i felicit la timp, desi m-am gandit la ei si mamicile lor: Matei, Maria, Mara, Maia, Anna Sofia, Ruxandra, Lucas, Sebi, Dimitri, Irina, Andrei, Ellen, Maria, Bianca, Alexandru, Miruna, Noah, Andreea, Harri, Luca, Elsa, Maya, Tudor, Alexia, Alexandra, Karla, Luca, Andrei, Ilinca, Alexandru
Si tot cu intarziere mare multumim pentu aprecierile la adresa fetitei mele Carla, Angelyna, Babytza, Elly, Nerantula, Laura, babyboy
.
Andy galro
ma bucur ca a reusit operatia micutei, Doamne ajuta sa fie bine de acum incolo.
Laura chiar daca nu am scris sa stii ca am fost cu gandul la tine si la Andy luni.
300, Ramo de o saptamana ma chinui sa-ti scriu, vroiam sa-ti multumesc din suflet pentru mesajul referitor la “dealing with criticism”, m-ai ajutat mai mult decat stii, si m-a impresionat atentia ta, mereu esti pe faza si sari cu o vorba si un sfat bun pentru toata lumea, ai toata admiratia mea. Familia si sotul meu nu au o problema atat de mare cu alaptatul (sau nu recunosc asta) cat cu atentia pe care i-o dau copilului meu si pe care ei o considera excesiva, in fine, e mult mai complex de atat, sper sa-i dau de cap. Multi pupici si tie si Andei.
Aveam mai multe de spus dar timp ioc, asa ca va pup pe toate si ma intorc la mandra mea care nu mai vrea sa pape nimic altceva decat san si ma suge la greu.
Felicitari Daria!!!Ce bucurie pe mamica ta!
Mamica
de
Mina
piolica spune:
am intrat si eu repede sa le urez sarbatoritilor de azi LA MULTI ANI
Amalia
Vesna
Sasha
Gruia
Edwin
Sa cresteti mari!
Soata mea e mai bine, asa ca lucreaza de acasa, a pus stapinire pe internet.... 
Mamica fericita de bebelina Elsa
EvaF spune:
Yellow,
LA MULTI ANI pt puiutii care fac azi un anisor
AMALIA
EDWIN
GRUIA
SASHA
VESNA
Muuuuulti
Anca, ma bucur din suflet pr Carla!!!
Laura, m-a impresionat fff tare cum ai povestit ca te indreptai cu Andy de mana spre scoala, ne imaginam pe noi, peste vreo 5 ani, oooffff, o etapa se incheie dar gandeste-te ca una noua se deschide in fata voastra. Sunt sigura ca ti-e greu, eu stiu deja ca ma voi umfla de plans cand pleaca la gradi la 3, daramite la scoala....
Khristin, si mie mi-e f dor de tine si de posturile tale.
Ankussa, unde esti?
Preety, iti zic go for the duck! Nu iti povestesc ce mananca copiii aici ca te sperii, ce zic pediatrii –mostra: dati-i tot ce pofteste!- papa de la 6 luni de toate, carne, branza “La Vahce qui rit” –eram ciudata in ochii lor cu Ca meu lactic si branza facuta in casa, nu pricepeau care e spilul, si multe multe. Asa ca i-am dat si eu lui fi-miu cam ce papam noi, si dulce, si sarat. Am fost duminica intr-o vizita la prieteni, papa pustoaica de 1 an si 4 luni branza chèvre-de capra- de luni de zile... Ma rog. La ou au restrictie, o data pe sapt maxi, si kiwi sa nu exageram ca au muuulta vit C si devin Duracel.
Pediatra mea cica sa pape orice, e mare, sanatos, sa ii dam daca cere de la noi.
Nu stiu daca te-am lamurit dar eu , mai ales ca re un an, supraveghez in anumite limite, fff largi fata de cum eram inainte de exigenta, ce papa, cautam bio si cam atat...In rest a papat fi-miu muuuult mai multe decat consideram ca ii voi da la 1 anisor. Singura regula la de la care nu am facut rabat: carnita nu pana la un an. Nu vreau sa creez vreo polemica, e o regula a mea, nu ma voi justifica de ce ca nu are sens.
Aaaa, eu nu sunt o mare bucatareasa a lu’ peshte dar fac astia aici rata atat de buna, se topeste in gura, nu e deloc atoasa, iti propun o reteta minunata de rata: www.meilleurduchef.com/cgi/mdc/l/fr/recettes/confit_canard_ill.html" target="_blank">CONFIT DE CANARD
Andy_galro,ma bucur mult pt succesul operatiei sufletelului.
Nausica Nici noi nu am mai fost in Vama de vreo 3-4 ani, cum mai este acum? De ce te-ai socat?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8fafcca12a2fe44fe5de1d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">ONE
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
Muuh spune:
Eva nu vrei cu adevarat sa stii cume ste acum in Vama. Te intrebi daca sa te asezi pe mucuri de tzigara sau pe cioburi si nu exagerez. E horror, nimic din ce era acum multi ani.