Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (185)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

sunt zombie, chiar si cu muult si chiar si la ora asta. iar n-au dormit hunii azi noapte, mama lor de dinti, cand or iesi o data toti, sa scapam???

dididi, sa stii ca te-ai suparat degeaba, hunul meu - unul dintre ei, ala dintos - are doar 7 dinti. dar vine el si nr 8, la cat plange, mititelul.

feli, sa stii ca mi-e din ce in e mai greu. acum misuna amandoi cu o viteza ametitoare, merg in picioare sprijiniti de orice, se catara peste tot si, inevitabil, cad. nu-i pot lasa in camera lor, singurul loc mai safe din casa, decat putin timp, si atunci profit ca sa le gatesc. in rest, sunt scai dupa mine prin toata casa. golesc sertare, trag de perdele, vaneaza unicul ghiveci de flori din casa, nu stiu unde sa-l mai ascund, baga in gura orice papuc/incaltaminte - sunt adevarati fani! -, asa ca sunt mereu pe fuga, la propriu. si mai greu e la schimbat de pampersi, in timp ce schimb un hun, celalat vaneaza ori servetelul murdar, ori pampersul plin al lui fratica, ori putza sau bilutele lui fratica.
ma bucur insa ca:
1. asa poate mai dau jos din burta.
2. inteleg pentru cateva secunde ca 'nu e voie'. daca-i vorbesc unuia tot timpul, pe un ton grav si ii spun ca nu e voie la priza, am timp suficient sa-l scot pe celalalt din ghiveciul de flori. chiar cool.
in rest, toate bune!

piolica, wow, chiar ca suna bine! as vrea sa fac ceva asemanator pentru huni, numai ca realmente acum nu-mi ajunge timpul. si nici noptile nu le dorm, asa ca nu-s deloc odihnita, n-as putea lucra noaptea. poate reusesc cand implinesc ei 18 ani, cadou de majorat, merge?
revin cu poze zilele astea.

nushulica, eu mi-am propus asa: o masa solida la mic dejun, care, daca se poate, sa contina si lapte. aceasta masa o sa inlocuiasca bibele de lapte de dupa prima trezire, adica ora 08.00, tinand cont ca la 05.00, mai au un bibe de 150ml. la 11-12 vor fi tot fructe, ca si gustare, ca si in prezent, de altfel. apoi masa nr 2, pranzul, la 15.00, apoi gustare la 18.00-19.00, fructe, iaurt, cereale. ramane bibele de seara, care va fi si el inlocuit treptat cu ceva solid, dar ceva mai tarziu.

daria, felicitari!!! ce mandra trebuie sa fie mami!!

nausica, Cipanu' dulce foc! mi-au placut pozele, ce-mi place de voi ca plecati asa spontan, si des, asa eram si noi inainte de copii, acum e mai greu cu organizarea si cu bagajele... prea multe de impachetat in timp util.

LA MULTI ANI AMALIA, GRUIA, SASHA, EDWIN!!!! Sa fiti sanatosi si fericiti, voiosi si cu zambetul pe buze, alaturi de cei dragi!!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi am recunoscut in povestea ta pe Andrei si el vaneaza ghiveciul cu flori, papa papucii isi trage pamapersu etc. dar e unul singur si uneori simt ca o iau razna dar respir adnac si numar pana la 5 si merg mai departe fericita ca e sanatos si creste frumos. in fata ta cu 2 esti supermamy!!!
Dar de ce vrei sa inlocuiesti bibele de lapte de seara si de dimineata eu cred ca o sa ii dau lapte seara si dimineata pana la 3 ani cel putin bine sper ca de pe la 2 ani dn cana dar vom vedea ca el e fan bibe

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

eu tot citesc din urma si ma minunez de Razvan al Claudinnei. ce de progrese a inregistrat! Bravo, mai! Va felicit din toata inima! auzi la el, se spala pe dinti!!!

in alta ordine de idei, tu ziceai ca Razvan bea cam 650 ml de lapte pe zi? sper sa nu fi incurcat borcanele... spune-mi si mie, cand ii bea? caci banuiesc ca are si el cele mese de solide/zi... papa si noaptea? intreb pentru ca-s stresata de chestia asta, ai mei ajung sa bea cam 400ml in 24h, adica si cu vreo 2 treziri noaptea... si nu mi se pare suficient... mai ales daca vor ajunge intr-un final sa nu mai pape noaptea, atunci cantitatea de lapte bauta zilnic ar scadea dramatic...

_
Si nu uita:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Lumi am recunoscut in povestea ta pe Andrei si el vaneaza ghiveciul cu flori, papa papucii isi trage pamapersu etc. dar e unul singur si uneori simt ca o iau razna dar respir adnac si numar pana la 5 si merg mai departe fericita ca e sanatos si creste frumos. in fata ta cu 2 esti supermamy!!!
Dar de ce vrei sa inlocuiesti bibele de lapte de seara si de dimineata eu cred ca o sa ii dau lapte seara si dimineata pana la 3 ani cel putin bine sper ca de pe la 2 ani dn cana dar vom vedea ca el e fan bibe

Diana

nu vreau sa inlocuiesc bibele/laptele de seara acum, ci mult mai tarziu, nici nu stiu, 2-3 ani. si nici bibele de dimineata nu e practic inlocuit, ei papa la 05.00-06.00 laptic, apoi la 08.00 din nou. pe asta de la 08.00 il voi inlocui cu ceva mai consistent = micul dejun, intr-o prima faza (6 luni), tot pe baza de lapte: biscuiti cu lapte, orez cu lapte, poate gris cu lapte, cereale cu lapte.

_
Si nu uita:

Mergi la inceput

Lumi Andrei bea aprox 600 ml lapte pe zi si ar mai bea daca i-as mai dae fan lapte, branza, iaurt si fara sa bea noaptea el nu a baut lapte niciodata noaptea.Bea asa 200 ml lapte dimineata la trezire, 250ml lapte seara si 150 ml pe la ora 14,30 cand doarme somnul cel mai lung de peste zi altfel nu vrea sa doarmaSi repet daca i-as mai da ar mai bea inca asa ziua de placere, noaptea nu cere ca nu e obisnuit.

Diana

Mergi la inceput

dya, bravos. eu nu le dau lapte in timpul zilei, doar daca dintr-un motiv sau altul refuza mancarea, ceea ce se intampla extrem de rar, doar o data la Edi, de cand am inceput diversificarea si am inlocuit complet cele 3 mese. la Robi, niciodata pana acum. si nici nu stiu daca as avea cand, in timpul zilei, intre mese/gustari si suculet de fructe, n-ar mai avea loc si lapticul, oricat de mancaciosi sunt ei...

_
Si nu uita:

Mergi la inceput

Lumi nici eu nu am vrut sa ii mai dau ziua dar nu vrea sa doarma fara bibele lui de lapte in rest bea doar seara si dimineata.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

A schimbat mami pampersul

Babytza

Mergi la inceput