Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (185)
Raspunsuri - Pagina 21
anca81 spune:
Bitza, am dat-o 5 zile cu Triderm (o singura aplicare pe zi), dupa aceea am renuntat. Acum la 9 zile saptamana de folosit Lipikar Baum pielicica e perfecta. Nu mai e aspra, nu mai sunt pete. Noua ne-a fost de folos.
Raspund sondajului referitor la micul dejun - Carla inca mananca fructe - banana + un alt fruct + branza + 2-3 biscuiti, intre 200-300 ml (depinde de marimea fructelor). Inca nu i-am dat altceva si sunt multumita cu ce si cat mananca. Nu tin neaparat sa-i dau sandwich-uri, omleta sau sunca etc, sunt mai mult adepta fructelor. La 12-13 mananca 1 iaurt, doarme, la 16-17 masa de pranz, la 20 cereale cu lapte date cu lingurita. Si la 5-6 dimineata 200 ml lapte.
Anca &
Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare
Xor spune:
LA MULTI ANI GRUIA!!
EDWIN
AMALIA
SASHA
Multa sanatate si sa cresteti mari si ascultatori, sa le bucurati si luminati fiecare clipa parintilor vostri!

(cate unul pt fiecare
)
Nausica spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi! (Si ce de sarbatoriti)
Un pupic special pentru Gruia, pe care de-abia astept sa-l mai vad!
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
Nausica spune:
Noi am facut o scurta si foarte spontana excursie la mare. Luni dimineata ne-am hotarit sa plecam, am adunat repede lucrurile si am plecat. Dupa Cernavoda am luat-o pe niste drumuri de tara, foarte frumoase, care ne-au scos direct in 2 Mai.
Am dormit o noapte la o gazda in 2 Mai si ne-am intors aseara.
A fost superb, Ania a umblat pe plaja si s-a jucat in nisip, ne-am plimbat, Pucca a stat numai in apa. Era un pic cam pustiu, dar noua ne place mai mult asa.
Am ramas, totusi, cu un gust amar, vazind mizeria din Vama Veche. N-am mai fost acolo de 15 ani, tocmai pentru ca refuzam sa vad in ce s-a transformat locul acela salbatic si pitoresc, si trebuie sa recunosc ca, desi ma asteptam la ceva urit, am fost totusi socata.
Anyway, daca vreti sa vedeti poze din aceasta excursie, si daca vreti sa vedeti cum mai arata Cipanu', bagati aici.
Aaa, si Babytza, ramasesem datoare cu Pucca before and after tuns
Nausica si Ania
poze
"(...)It is probably better not to sin at all, but if some kind of sin you must be pursuing,
Well, remember to do it by doing rather than by not doing." (Ogden Nash)
dyanira spune:
Nusha sandwich ii dau cu almette sau cu branzica de vaca sau cu unt si putina sunca de pui daca vrea sunca cu putin cascaval fara sare cu rosie, ardei etc diverse combinatii eu fructele i le dau pe la 6-7 seara cu biscuiti sau cu cereale ca lui ii plac tare fructele si nu renuntam la ele.![]()
Dar poate ca eu nu ar trebui sa dau exemple cu papa ca eu am fost super criticata de diverse persoane ca ii dau copilului ce nu trebuie si ca nu prea ma descurc ca mama![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Nausica tare frumoase pozele.Ce a mai crescut Ania
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
anca81 spune:
Nausica, super pozele, ce fericita e Ania
! Si imi place mult desenul ei ![]()
Anca &
Carla (13.08.2008)
Carla la 1 an
Carla la mare
angelynna82 spune:
Sabinel emotionant mesajul tau mamico, sa iti traiasca minunea mica si frumoasa 
300…uofff, speram sa nu mai fie maraita 
Nushulica eu deja am trecut pe mic dejun consistent, cu toate ca nu avem 1 an…nu se satura numai cu fructe…si de obicei la ea sunt doar gustari fructele, dimineata dupa laptele aferent apa omleta sau cereale cu lapte
Baby_boy abia astept sa o gust, abia sunt la capitolul copt 
Nausica imi plac tare mult pozele din excursia montana 
Mai am putine vinete, ardeii i-am terminat si am pus de o prajitura cu fructe 
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota
..inca nu a inceput concursul 
_giulianna_ spune:

AMALIA

GRUIA

EDWIN

SASHA

VESNA

Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Cat mai e?
dyanira spune:
Angelynna spor la zacusca!!!Sa iti iasa super buna ca tare mi-ai facut pofta
Eu nu prea reusesc sa fac tot singurica cu Andrei.Voi cum reusiti?
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR