Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (185)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

LA MULTI ANI!!! sarbatoritilor de azi.Sa fie sanatosi, sa creasca mari si sa aiba parte de tot ce e mai bun in viata!!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

LA MULTI ANI PUIUTZI SCUMPI:GRUIA,AMALIA,VESNA,EDWIN,SASHA!!!SA CRESTETI MARI SI SA FITI SANATOSI!!!

si pt mamicile lor

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

legat de cat de gros/subtire imbracam copiii:eu traiesc tot timpul cu senzatia ca l-am imbracat cam subtire si ca poate raceste copilul,asta din cauza ca si mama si sor-mea cand il vad pe david au aceeasi reactie: vaaaai e vanat copilu de frigdar mie nu mi se pare asa,si copilul nu mi-a racit niciodata,decat cand a fost vant si el transpirat din masina

sapt trecuta cand a fost ma racoare ii dadeam dimineata body maneca scurta o salopeta de blug subtire ca sa aiba la spate ceva si eventual un hanorac subtire descheiat in fata...pe cap maxim sepcuta,dupa ce se incalzea salopeta zburasi-i lua locul pantalonasi scurti...sosete ii dau tot timpul ca nu pot sa-i dau sandalutele direct pe piele ca il rod

in schimb seara la noi e frig max 11-13grade sii doarme cu pijamaluta dar fara labute

de David
Poveste

Mergi la inceput

Nusha doarme acoperit?Ca Andrei nu si il culc in strampi plus body cu maneca lunga si peste o salopetica de bumbac.

Diana

Mergi la inceput

acum am eu o intrebare/sondaj daca imi puteti raspunde cat mai multe mamici ar fi perfect

ce le dam dupa 1 an la micul dejun puilor?ca nush cat o sa mai mearga cu fructele...in ultimul timp l-am simtit pe david ca nu se mai satura cu toate ca papa destulde bine dar simt ca-i trebuie ceva mai consistent...azi de ex dupa ce0a papat fructele a intins manuta sa0i dam ce papam noi si a papat un snitel de pui mic taiat bucatele si miezul de la o felie de paine unsa cu almete(da stiu ca nu e asa de buna pt ei dar aia aveam aia i-am dat) si o rosie taiata felii(dar de asta mananca oricum in fiecare zi e deliciul lui)

bun...deci intrebarea mea este:trecem pe mic dejun consistent,normal sau nici nu stiu cum sa-i zic ...sau dam in continuare cu fructele si pana cand?

multumesc!

de David
Poveste

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Nusha doarme acoperit?Ca Andrei nu si il culc in strampi plus body cu maneca lunga si peste o salopetica de bumbac.

Diana

deloc nu sta invelit dar ii este suficienta pijamalluta cu maneca lunga si pantalon lung iar talpitele el le are tot timpul fierbinti de zici ca are febra

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

LA MULTI ANI !!!
Amalia,
Gruia,
Sasha,
Edwin!

Mamicilor sa va traiasca boboceii, sa fie sanatosi, norocosi si papaciosi !!

La subiectul imbracaminte nu ma bag nici eu.
Despre alaptat...Radu suge noaptea de 2 ori, de 3 ori,si chiar de 4 ori ..depinde de el.La mare nu se trezea noaptea deloc
Si ziua suge..cam de 3 ori ..plus mesele diversificate..plus vreo 500 de ml de apica..asa ca bea lichide destule.

Angelyna..yamiii zacusca..am facut si eu vreo 19 borcane. Am pus si ciupercute..tare buna

Ramo imi pare rau ca te doare spatele, ai grija

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Nusha eu nu ii mai dau fructe dimineata la Andrei de vreo 2 sapt.Ii dau un sandwich sau omleta plus un iaurtel sau un fruct si se satura e ok.Asta ii dau cam la 1 ora dupa ce a baut laptele de dimineata.Si eu mai astept alte sugestii de mic dejun si un programle de masa pt bb peste 1 an

Diana

Mergi la inceput

am uitat sa va rog sa si detaliatiadik ce le dam mai exact

diana sandwich cu ce ii dai lui andrei?

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Nusha nu stiu ce sa iti raspund cu micul dejun, doar ca fiecare copil are necesitatile lui. Un bebelus care da semne ca nu-i ajunge ce mananca trebuie cred sa aiba meniul schimbat. Probabil o felie de branza proaspata pe paine, niste rosie, omelta fara (aproape deloc) ulei. Pe de alta parte, si fructele cu cereale sunt la fel de consistente ca rosia cu paine; probabil in cazul multor bebelusi apare nevoia de a experimenta ceva nou, mai degraba decat faptul ca nu ii ajunge mancarea pe care i-o dai.

Personal, merg pe faptul ca pana la un an laptele ii ofera cam toti nutrientii de care are nevoie, iar mancarea este chestie de acomodare cu gusturi si texturi noi. Anda mea deocamdata nu manifesta un asa interes furibund pentru mancare solida, iar eu inca experimentez. Dupa un an nu pot schimba radical atitudinea fata de mancare, macar si pentru ca nu-i pot explica: acum esti mare, te rog sa mananci corespunzator. Noi cu greu avem un orar de masa, iar micul dejun nu exista, pentru ca s-a obisnuit sa suga la cerere ca si noaptea si n-o pot scoate din ale ei asa usor. In plus, adoarme la o ora-doua dupa ce s-a trezit si nu e chip sa ii bag ceva pe gat in intervalul asta. Dar asta e situatia mea si a copilului meu, influentat si de orarul meu de muca in luna iulie, si de boala din luna august.

Sunt curioasa ce vei face tu cu copilul tau .

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput