Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (185)
Raspunsuri - Pagina 19
andy.p spune:
LA MULTI ANI :AMALIA
,GRUIA
,SASHA
,EDWIN
!!SA CRESTETI MARI,FRUMOSI SI SANATOSI.
SABINEL<NERANTULA<CARLA<DENISA sa fiti fericite alaturi de copilasii vostri!!
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
bitza2008 spune:
Salutare!!!
Amalia
Vesna
Sasha
Gruia
Edwin
Sa cresteti mari,sanatosi,la punga grosi!Tot binele din lume!!Felicitari mamicilor!
Carla ce faci?Petreci deja?
Anamona eu alaptez doar noaptea!!Ziua ii dau apa catvrea el sa bea,refuza cand nu-i este sete!Si ii mai dau lapte de 2/3ori pe zi pe care il bea din cana,nu vrea bibe!
Picioare/manute reci nu este un reper!!!Cand Lucas avea temperatura 40,avea mainile si picioarele reci!Deci eu nu ma iau dupa asta ,clar!
O zi buna tuturor!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
Nocom spune:
Neatza!!!
WOW, cati sarbatoriti avem astazi!!!! Si numai de mamici active!! 

Amalia
Vesna
Sasha
Gruia
Edwin

MAMICILOR DRAGI SA VA TRAIASCA COPILASII (CA NU MAI SUNT BEBEI...), SA FIE SANATOSI SI SA NU AIBA GRIJI PANA LA CEL PUTIN 80 DE ANI!!!!! VA PUP CU DRAG PE TOATE!!!!!! 

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
poze APUSENI
bitza2008 spune:
Anca cum se simte Carla?Ce ai facut cu DA?Ii dai cortizon?
Eu i-am dat tratamentul cu cortizon prescris de dermatolog si i-a trecut pe moment,dupa tratament a reaparut.La noi a mers cu Avene Trixerra iar marea a ajutat enorm!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
angelynna82 spune:
Neatza,
si 

Amalia, Vesna, Gruia, Sasha, Edwin 

Sa fiti sanatosi, numai bucurii pentru parintii vostri 
Am o maraita azi….m-am chinuit o ora sa o adorm dara nicio sansa
…plus ca pregatesc vinete si ardei pentru zacusca..
de
Crina Alexandra 
Crinul Meu
Atat de mare sunt
Participam la concursul Klorane cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank">aa1 si aa2, un vot va rugam
PS: pt moment nu se poate vota
..inca nu a inceput concursul 
Didididi spune:
Piolica, ups, n am realizat. O sa fiu mai atenta data viitoare.![]()
Subscriu parerii Feliciei. Mie de vant, curent imi este f frica. Caciulita a fost pt vant, nu pt ca era frig. Eu mica am facut otita dormind la camin langa geam. Nu imi mai aduc aminte durerile, dar am ramas cu o sensibilitate f mare la aerul care trece pe langa mine. Realizez instant daca se deschide o usa si e si geamul deschis, chiar daca nu vad /aud asta.
Mirunanu ai de ce sa iti faci probleme. Nici tu nu m ai judecat si nici eu nu am facut-o. Eu personal, habar nu am cum imbraci copilul tu sau alt fata de pe forum, din simplu motiv ca nu am vazut niciun bobocel cu exceptia Izabelei.
Ramo, Felicia are deformare profesionala, de asta e asa organizata
.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
sabinel spune:
am asteptat un an întreg momentul asta, însa n-am uitat sa ma bucur zi de zi de ceea ce înseamna viata noastra alaturi de minunea asta mica.
La multi ani, minune! sa ne bucuri sufletele sanatoasa si la fel de vesela ca si pâna acum!
va multumesc din suflet pentru urari!
Gruia, un pupic dulce si sa-ti dea Domnul tot ce-i mai bun in viata!
Sasha, sa cresti mare si voinic, terorist de parinti!
Edwin, sa fii mereu acelasi baietel cuminte si frumos!
sanatate multa tuturor si parintilor putere si rabdare!
La multi ani!
pupici
Sabina si Amalia
Didididi spune:
La multi ani sanatosi si fericiti boboceilor nascuti azi Amalia,Vesna, Sasha, Gruia, Edwin!
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
300 spune:
ANge ma bag si eu in clubul maraitilor. Ii e somn dar n-ar adormi deloc. Acum sta singura in pat si o pazesc pentru ca a inceput sa-i placa (in sfarsit) sa se rostogoleasca. Aseara s-a rostogolit vrem ora jumate si a marait de somn dar nuuu se lasa.
Aoleo Didi in cazul asta si eu ar trebui sa fiu asa deformata cu un program... dar eu cred ca sunt ca programatorii
nu ca... am si eu o meserie ca nu stiu cum s-o denumesc pe bune. ![]()
Si, last but not least, Octavia uraaa! pentru dintisor!
edit: bafta mea, a adormit. Acum eu nu stiu ce naiba sa mai fac, iar am vase (cateva de spalat), in living doarme cumnatu-meu, apa calda au oprit=o pentru niste reparatii, a gatit soatza mea ieri... Sa vad cum ma organizez.
edit2: pe mine ma doare spatele cand... merg. Aseara m-am intors plangand de durere acasa, dupa ce reusisem cu succes s-o dau pe anda in toate traznaile alea de jucarii de la teren si am si mers cu ea aplecata. Si s-a pus durerea asa, aproape dintr-o data, of nu mai scap fara doctor.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...